ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2010
Originally Posted by harri-S-,Oct 16 2010, 02:08 AM
αναμενομενο να συμφωνω κ εγω!!! μπραβο Μανο!!!μαζι σου..
Γεια σου ρε Χαρη αρχοντα. Σημερα ειχε φανταστικη μερα ρε γαμωτο....
Αντε να δουμε τι θα αποφασισουν οι COs.
Καλα ο Λεφτερακης ειναι μεθυσμενος απο χθες.
Ο Φαν θα ειναι σε κανενα παρτυ γαμου.
Μονο ο Μαριος μας σωζει δηλαδη...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον, κατοπιν συζητησης μεταξυ εμου και των CO η εκδρομη αυριο θα πραγματοποιηθει κανονικα.
Η προγνωση καιρου δινει μονο πιθανη βροχη κατα τις 3 μετα το μεσημερι. Εκεινη την ωρα θα εχουμε ηδη φτασει στο Ναυπλιο. Διαβαστε ξανα το αρχικο ποστ αυτου του τοπικ για την ωρα συναντησης και αναχωρησης απο τα Goody's.
Η προγνωση καιρου δινει μονο πιθανη βροχη κατα τις 3 μετα το μεσημερι. Εκεινη την ωρα θα εχουμε ηδη φτασει στο Ναυπλιο. Διαβαστε ξανα το αρχικο ποστ αυτου του τοπικ για την ωρα συναντησης και αναχωρησης απο τα Goody's.
Παιδια λυπαμαι παρα πολυ αλλα προεκυψε οικογενειακο προβλημα και δυστυχως αυριο δεν θα μπορεσω να ερθω. Οτι χρειαστειτε επικοινωνειστε με τον Μαριο και τον Χρηστο. Ευχαριστω.
Originally Posted by energetic,Oct 16 2010, 05:45 AM
Λοιπον, κατοπιν συζητησης μεταξυ εμου και των CO η εκδρομη αυριο θα πραγματοποιηθει κανονικα.
Παιδια λιγο προσοχη για στρουμφακια στα Λουτρα Ελενης μετα τον Ισθμο..εχει συνεχεια μπλοκο...και φυσικα στο Ναυπλιο...300ευρω μου εριξαν προχθες για μπροστινη πινακιδα...
επιδαυρο θα καθησετε για καφε?αν ειναι να ερθω εκει...
επιδαυρο θα καθησετε για καφε?αν ειναι να ερθω εκει...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βαγγελη, κατανοητη η αποφαση σου, προεχει παντα η ασφαλεια. Ελπιζω να τα καταφερεις στην επομενη εκδρομη. Λευτερη, ας πανε ολα καλα με το θεμα που σου προεκυψε.
johnstef, ενδιαμεσος προορισμος για καφεδακι κτλ. θα ειναι το cafe STORK, που ειναι ακριβως πριν την Επιδαυρο στην αριστερη πλευρα της διαδρομης. Περισσοτερες πληροφοριες υπαρχουν στο αρχικο ποστ. Επισης στειλε μου με PM το αριθμο κινητου σου για να το εχω. Το ιδιο ας κανουν και οι υπολοιποι που θα συναντησουμε μετεπειτα παρεα.
johnstef, ενδιαμεσος προορισμος για καφεδακι κτλ. θα ειναι το cafe STORK, που ειναι ακριβως πριν την Επιδαυρο στην αριστερη πλευρα της διαδρομης. Περισσοτερες πληροφοριες υπαρχουν στο αρχικο ποστ. Επισης στειλε μου με PM το αριθμο κινητου σου για να το εχω. Το ιδιο ας κανουν και οι υπολοιποι που θα συναντησουμε μετεπειτα παρεα.
Η εκδρομή ήταν πολύ ωραία,
η διαδρομή προς Επίδαυρο ήταν όλα τα λεφτά και το σημαντικότερο ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ !!!
Θα ανεβάσω και περισσοτερα photos-videos αυριο γιατι δεν εχω πολυ χρονο τωρα - δυστηχως δουλεύω σε λίγο
+ η ΚΙΤΑ έκλεψε την παράσταση !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ
στο VIDEO στο 1.20 (χαμηλώστε το γιατι θα σας κουφάνει λογω του αέρα (η λήψη ειναι απο κινήτο) !!!

VIDEO:
http://s41.photobucket.com/albums/e260/spa...03082009016.mp4
Επισημάνω !!!...οι Photos & Videos ειναι μια γεύση απο σήμερα !!!
η διαδρομή προς Επίδαυρο ήταν όλα τα λεφτά και το σημαντικότερο ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ !!!
Θα ανεβάσω και περισσοτερα photos-videos αυριο γιατι δεν εχω πολυ χρονο τωρα - δυστηχως δουλεύω σε λίγο
+ η ΚΙΤΑ έκλεψε την παράσταση !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ
στο VIDEO στο 1.20 (χαμηλώστε το γιατι θα σας κουφάνει λογω του αέρα (η λήψη ειναι απο κινήτο) !!!

VIDEO:
http://s41.photobucket.com/albums/e260/spa...03082009016.mp4
Επισημάνω !!!...οι Photos & Videos ειναι μια γεύση απο σήμερα !!!