Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ - 27/6/2012

Thread Tools

Old Jun 27, 2012 | 06:12 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Καλέ...ξαναρώτησες και σου απάντησα...

Στις 7 είπαμε.
Old Jun 27, 2012 | 04:02 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ωραία ήταν μετά απο τόσο καιρό αποχής σε πίστα.

Πήρα την δόση μου αν και το αμάξι είναι σε πολύ κακή κατάσταση όσων αφορά το στήσιμο και κάτι που έχει ξεβιδώσει και δεν ξέρω τι είναι.

Επίσης γνώρισα και πολλά καινούργια παιδιά σήμερα και χάρηκα πολύ για αυτό. Η πίστα τελικά έχει και αυτή πολλές συμμετοχές που τα σουβλάκια δεν έχουν

Μπράβο ρε παιδάκια πολύ χαίρομαι που είμαστε σε όλα μας έτσι ευέλιτκοι και προοδευτικοί!!
Old Jun 27, 2012 | 10:38 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Δεν τα κατάφερα εχθες να έρθω να δώ και κάποιους που δεν βλέπω συχνά. Next time
Old Jun 28, 2012 | 02:25 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Παιδια εγω δεν θα μπορεσω να ερθω!
Old Jun 28, 2012 | 03:31 AM
johnnys2ki!'s Avatar
Registered User

οντως ηταν πολυ ωραια χτες και περασα και εγω καλα!!χαρηκα κιολας που γνωρισα και μερικα απο τα παιδια...ελπιζω να σας γνωρισω ολους σιγα σιγα...
Old Jun 28, 2012 | 05:29 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by Nabu

Πήρα την δόση μου αν και το αμάξι είναι σε πολύ κακή κατάσταση όσων αφορά το στήσιμο και κάτι που έχει ξεβιδώσει και δεν ξέρω τι είναι.

Επίσης γνώρισα και πολλά καινούργια παιδιά σήμερα και χάρηκα πολύ για αυτό. Η πίστα τελικά έχει και αυτή πολλές συμμετοχές που τα σουβλάκια δεν έχουν

Μπράβο ρε παιδάκια πολύ χαίρομαι που είμαστε σε όλα μας έτσι ευέλιτκοι και προοδευτικοί!!
Δηλαδή, μπήκες με τα χιονολάστιχα ????????????
χαχαχααχαχαχαχα ... Απάλευτος λέμεεε
Old Jun 28, 2012 | 06:45 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by GodzillaS
Originally Posted by Nabu' timestamp='1340841766' post='21816976

Τί να πει κανείς.. ο καθένας έρχεται και μπαίνει με ό,τι του κατέβει στο κεφάλι..
Πάντως κι εγώ χάρηκα πολύ με τη χθεσινή εικόνα..
Τόσα αυτοκίνητα, τόσα άτομα... ακόμη και οι κοπέλες φίλων μας έρχονται και φαίνονται να περνούν όμορφα!! Μπράβο στην παρέα λοιπόν, ανεξαρτήτως επιδόσεων, χιονολάστιχων και οχημάτων (καθώς υπήρχαν διάφορα)!!! Μπράβο για το κλίμα!! Το νέο αίμα και η όρεξη του, έχουν κάνει το S2k.gr, σιγά σιγά να ανακάμπτει από την περίοδο που ψιλοείχε τα χάλια του..

Old Jun 28, 2012 | 09:27 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

http://www.youtube.com/watch?v=2JmVZ...1&feature=plcp
Old Jun 29, 2012 | 03:30 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by GodzillaS
Originally Posted by Nabu' timestamp='1340841766' post='21816976

Φίλε τις προάλλες με άφησες λίγο μαλάκα... Σκύβεις, κοιτάζεις "Καλά ρε μαλάκα, χιονολάστιχα έχεις? "
Εγώ μέχρι να μου τα δανείσει ο Bill ούτε που είχα ξαναδεί χιονολάστιχα!!

Και ναι ,μπήκα με αυτά και το αμάξι ήταν τραγικό. Μούτρα παντού εκτός και αν το πάλευες απο την αρχή για drift όπου εκεί ήταν άλλο.
Μετά δε που ζεστάθηκαν κιάλλο το αμάξι σε κάθε στροφή έκανε λες και έσφαζες κατσίκες

Και εγώ πάντως χάρηκα που είδα τόσα άτομα εκεί, να θέλουν να μπουν αλλά και να βολτάρουν μαζί με όλους τους άλλους. Πολύ ωραίο κλίμα πραγματικά και πολύ ευχάριστο να βλέπουμε τέτοιοες και τόσες συμμετοχές!!!

Όλα τα παιδιά, φίλοι μας, εκτος Club και αυτοί εξαιρετικοί!!

Ρε Dick εκεί ήσουν? Γνωριστήκαμε ή μπα? Κρίμα !
Old Jun 29, 2012 | 03:47 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ευτυχως ρε ΓΚΑΣΜΑ που με εχωσες εκεινο το βραδυ και με εκανες να λερωθω για να σου φερω πανω την 4αδα να κανεις την δουλεια σου....

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.