Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ - 27/6/2012

Thread Tools

Old Jun 29, 2012 | 04:23 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by eddiex
Ευτυχως ρε ΓΚΑΣΜΑ που με εχωσες εκεινο το βραδυ και με εκανες να λερωθω για να σου φερω πανω την 4αδα να κανεις την δουλεια σου....

Λερώθηκε η κοπελα μας ενα χαρτομάντηλο καποιος!
Old Jun 29, 2012 | 10:13 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Originally Posted by GodzillaS' timestamp='1340890159' post='21818182
[quote name='Nabu' timestamp='1340841766' post='21816976']
Ωραία ήταν μετά απο τόσο καιρό αποχής σε πίστα.

Πήρα την δόση μου αν και το αμάξι είναι σε πολύ κακή κατάσταση όσων αφορά το στήσιμο και κάτι που έχει ξεβιδώσει και δεν ξέρω τι είναι.

Επίσης γνώρισα και πολλά καινούργια παιδιά σήμερα και χάρηκα πολύ για αυτό. Η πίστα τελικά έχει και αυτή πολλές συμμετοχές που τα σουβλάκια δεν έχουν

Μπράβο ρε παιδάκια πολύ χαίρομαι που είμαστε σε όλα μας έτσι ευέλιτκοι και προοδευτικοί!!
Δηλαδή, μπήκες με τα χιονολάστιχα ????????????
χαχαχααχαχαχαχα ... Απάλευτος λέμεεε
Φίλε τις προάλλες με άφησες λίγο μαλάκα... Σκύβεις, κοιτάζεις "Καλά ρε μαλάκα, χιονολάστιχα έχεις? "
Εγώ μέχρι να μου τα δανείσει ο Bill ούτε που είχα ξαναδεί χιονολάστιχα!!

Και ναι ,μπήκα με αυτά και το αμάξι ήταν τραγικό. Μούτρα παντού εκτός και αν το πάλευες απο την αρχή για drift όπου εκεί ήταν άλλο.
Μετά δε που ζεστάθηκαν κιάλλο το αμάξι σε κάθε στροφή έκανε λες και έσφαζες κατσίκες

Και εγώ πάντως χάρηκα που είδα τόσα άτομα εκεί, να θέλουν να μπουν αλλά και να βολτάρουν μαζί με όλους τους άλλους. Πολύ ωραίο κλίμα πραγματικά και πολύ ευχάριστο να βλέπουμε τέτοιοες και τόσες συμμετοχές!!!

Όλα τα παιδιά, φίλοι μας, εκτος Club και αυτοί εξαιρετικοί!!

Ρε Dick εκεί ήσουν? Γνωριστήκαμε ή μπα? Κρίμα !
[/quote]

Ναι!Με το λευκο σμαρτακι δε με είδες που εκοβα παντιλικια?
ποιο αμάξι είχες?
Γνώρισα κάποια παιδιά αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ποιός
Old Jun 29, 2012 | 11:25 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis
Γιαννάκη θα μιλήσουμε αυριο μήπως συναντηθούμε πιο ψιλά, μετα την Αττική Οδό, γιατι θα έρθω κατευθείαν απο Πάτρα και θα βγω Μεταμόρφωση.
Με τις υγείες μου ...
Γεια σου ρε Λευτερακοοοοοο

Originally Posted by johnnys2ki!
οντως ηταν πολυ ωραια χτες και περασα και εγω καλα!!χαρηκα κιολας που γνωρισα και μερικα απο τα παιδια...ελπιζω να σας γνωρισω ολους σιγα σιγα...
Εμείς γνωριστήκαμε ...?
Μας βλέπω την επόμενη φορά ο καθένας με την ταμπελίτσα του, σαν το αεροδρόμιο στις αφίξεις

Originally Posted by Dicktp

Με το κρανος μου ακουγοταν σαν υβριδικό

Μακραν η καλύτερη συνάντηση εβερ .....
Πολλά αυτοκίνητα (και ας μην ήταν όλα Χοντα, κλαϊν....)
Είχα καιρό να διασκεδάσω έτσι παρόλο που ήμουν με 3-4 ώρες ύπνο
Πρώτη φορά μέσα στον καρτοδρομο με s/c σεταπ.
Έβλεπα ότι ακόμα και χωρίς καθόλου πίεση οι ρυθμοί ήταν αρκετά γρήγοροι.
Γενικά μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το στήσιμο του αυτοκινήτου, ίσως αν πίεζα περισσότερο να μου εμφάνιζε κάποιες "αδυναμίες". μπατ χου κερσ...
Η 2α πια "τελειώνει" πολύ γρήγορα και η 3η "ψιλό αργεί", ίσως ένα 4.44 να είχε πολύ πιο καταιγιστικούς ρυθμούς λογω χλμ .... τεσπα ...το φανταζόμουν πιο δύστροπο αλλά οκ, μια χαρά

Υ.Γ.
Ίσως με την πακετοχαρτογράφηση να το είχα το μαύρο EVO αλλά περί ορέξεως .... κολοκυθόπιτα
Πάντως ήταν ωραία κοντριτσα με σχετικά μικρές διαφορές …από τον Μανιάτη έφαγα περισσότερο

Old Jun 30, 2012 | 03:47 AM
johnnys2ki!'s Avatar
Registered User

Originally Posted by S2johnyK
Originally Posted by maniatis' timestamp='1340716020' post='21812107
Γιαννάκη θα μιλήσουμε αυριο μήπως συναντηθούμε πιο ψιλά, μετα την Αττική Οδό, γιατι θα έρθω κατευθείαν απο Πάτρα και θα βγω Μεταμόρφωση.
Με τις υγείες μου ...
Γεια σου ρε Λευτερακοοοοοο

Originally Posted by johnnys2ki!
οντως ηταν πολυ ωραια χτες και περασα και εγω καλα!!χαρηκα κιολας που γνωρισα και μερικα απο τα παιδια...ελπιζω να σας γνωρισω ολους σιγα σιγα...
Εμείς γνωριστήκαμε ...?
Μας βλέπω την επόμενη φορά ο καθένας με την ταμπελίτσα του, σαν το αεροδρόμιο στις αφίξεις

Originally Posted by Dicktp

Με το κρανος μου ακουγοταν σαν υβριδικό

Μακραν η καλύτερη συνάντηση εβερ .....
Πολλά αυτοκίνητα (και ας μην ήταν όλα Χοντα, κλαϊν....)
Είχα καιρό να διασκεδάσω έτσι παρόλο που ήμουν με 3-4 ώρες ύπνο
Πρώτη φορά μέσα στον καρτοδρομο με s/c σεταπ.
Έβλεπα ότι ακόμα και χωρίς καθόλου πίεση οι ρυθμοί ήταν αρκετά γρήγοροι.
Γενικά μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το στήσιμο του αυτοκινήτου, ίσως αν πίεζα περισσότερο να μου εμφάνιζε κάποιες "αδυναμίες". μπατ χου κερσ...
Η 2α πια "τελειώνει" πολύ γρήγορα και η 3η "ψιλό αργεί", ίσως ένα 4.44 να είχε πολύ πιο καταιγιστικούς ρυθμούς λογω χλμ .... τεσπα ...το φανταζόμουν πιο δύστροπο αλλά οκ, μια χαρά

Υ.Γ.
Ίσως με την πακετοχαρτογράφηση να το είχα το μαύρο EVO αλλά περί ορέξεως .... κολοκυθόπιτα
Πάντως ήταν ωραία κοντριτσα με σχετικά μικρές διαφορές …από τον Μανιάτη έφαγα περισσότερο

ναι τα ειπαμε κιολας...ειμαι με το μαυρο το turbo.το παιδι με το evo ειναι αδερφος μου και μου ειπε οτι την επομενη φορα δεν εχει προβλημα να ξανα ανοιξετε και αν θελει και ο λευτερης αν δεν κανω λαθος το ονομα με το θαλασσι.(ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ).παντως το αμαξι σου ειναι πολυ καλο,και πολυ ομορφο στο ειπα και απο κοντα..να το χαιρεσαι!!!!!
Old Jun 30, 2012 | 07:06 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ααααα μπράβο...
Γιανναρά χάρηκα που σε γνώρισα και εσένα και τον αδερφό σου.Από τα ομορφότερα αυτοκίνητα της συνάντησης τα αυτοκίνητα σας παιδιά.Ελπίζω μην χαθούμε τώρα.

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
Old Jul 8, 2012 | 05:35 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αυτή την Τετάρτη θα κάνουμε τίποτα?