ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 26/04/10
Πετραν χαρηκα που σε γνωρισα κ απο κοντα, καπου πρεπει να σε εχω πετυχει ... σιγουρα ... τωρα που .... μια αλλη συζητηση, κανα μαγαζι νυχτα, gym, kick box... τεσπα πετραν γαμω τα παιδια
με την καλη εννοια χρυσο μου
Καιρο ειχα να δω ποντιο, μανολακι κ μανο μπλου αν δε κανω λα8ος
Για τα κατσαρδουμπακια ΤΙ να πω, .... το ακουσα κ αυτο δε νομιζω λεει να εχουμε γνωριστει !!!!
ΤΙ ΛΕΣ ???? οταν ερχοσουν με τις κατσαριδες στο λαιμο ειμασταν κ μεις κυριε κ κυρια ΙΜΠ αυτα !!!!
με την καλη εννοια χρυσο μου
Καιρο ειχα να δω ποντιο, μανολακι κ μανο μπλου αν δε κανω λα8ος
Για τα κατσαρδουμπακια ΤΙ να πω, .... το ακουσα κ αυτο δε νομιζω λεει να εχουμε γνωριστει !!!!
ΤΙ ΛΕΣ ???? οταν ερχοσουν με τις κατσαριδες στο λαιμο ειμασταν κ μεις κυριε κ κυρια ΙΜΠ αυτα !!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[QUOTE=S2000_FUN,Apr 27 2010, 12:17 PM] Αγγελική κάποιο λάθος κάνεις σίγουρα. Αποκλείεται να ήταν εκεί ο Θοδωρής και να μην τον είδες. Όταν στέκεται μπροστά σου είναι λες και έχει έκλειψη ηλίου
Originally Posted by blondie_s2k,Apr 27 2010, 01:43 AM
Χρήστο γιατί έχεις κάνει τόσο άκυρο quote? Αλλον qoutάρεις και σε άλλον απευθύνεσαι...
Θανάση δεν ξενερώνω..απλά το φαγητό στο Κονάκι είναι σαφώς καλύτερο, αυτό είναι όλο..
Θανάση δεν ξενερώνω..απλά το φαγητό στο Κονάκι είναι σαφώς καλύτερο, αυτό είναι όλο..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χρηστο μην επιμενεις για το φαγητο στο Γευστικον. Ειναι ανοστο και χωρις ποικιλια. Ειπαμε οτι θα παμε εκει, παει αυτο, αλλα μη το πιεζεις παραπανω το θεμα και μας το βγαλεις και νοστιμο απο πανω.