ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 26/04/10
Originally Posted by tkal_s2k,Apr 27 2010, 01:49 AM
Πετραν
ΦΑΝ η μπλοντιε απο χ8ες εχει πα8ει αμοκ με τα quote τα ιδια ελεγε κ στον πετραν χαχαχα ακυρο το κουοτ κ τετοια

ΦΑΝ η μπλοντιε απο χ8ες εχει πα8ει αμοκ με τα quote τα ιδια ελεγε κ στον πετραν χαχαχα ακυρο το κουοτ κ τετοια

Originally Posted by energetic,Apr 27 2010, 01:02 AM
Αγγελικη και Πετρο, γνωστα ως κατσαρδουμπακια, σας χρωσταω κερασμα για τα χθεσινα. 

Α και επισης συμφερε να κολλησω τα 3 καλαμακια μου στου ξαδερφου οπως εκανε και καποιος αλλος,και να πληρωσουμε μονο τα μισα για μια μεριδα,και μετα να φωναζω οτι εχω και λεφτα για οποιον θελει....
Πλακιτσα...Σε συνεχεια της χθεσινης πλακιτσας...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηταν λαθος απο τη δικη μου πλευρα στον υπολογισμο. Γι'αυτο την επομενη φορα κερναω εγω τα δικα σας ειτε σας αρεσει, ειτε οχι. Τελος! 
Α, να σχολιασω οτι ολα τα λεφτα το χθεσινο σκηνικο που καποια στιγμη η Αγγελικη μπουκωσε και δεν τις εβγαινε το γελιο! Εκανε misfire αλλα στο τελος τα πεταξει ολα στο v-tec!

Α, να σχολιασω οτι ολα τα λεφτα το χθεσινο σκηνικο που καποια στιγμη η Αγγελικη μπουκωσε και δεν τις εβγαινε το γελιο! Εκανε misfire αλλα στο τελος τα πεταξει ολα στο v-tec!
Originally Posted by energetic,Apr 27 2010, 02:13 AM
Ηταν λαθος απο τη δικη μου πλευρα στον υπολογισμο. Γι'αυτο την επομενη φορα κερναω εγω τα δικα σας ειτε σας αρεσει, ειτε οχι. Τελος! 

Originally Posted by energetic,Apr 27 2010, 02:13 AM

Εγω φταιω που δεν εκφραστηκα ελευθερα απο την αρχη.
Χάρηκα και εγώ χτες που γνώρισα κάποια παιδιά που δεν ήξερα. 
Πάντως αν θέλετε προτάσεις για φαγητό έτσι για αλλαγή εγώ προτεινω ενα αλλο μαγαζι στην αργυρουπολη το οποιο λεγεται το "καλεσμα" με αρκετά καλά φαγητο (αλλα ειναι περισσοτερο σουβλακοκατασταση).
Πάντως αν θέλετε προτάσεις για φαγητό έτσι για αλλαγή εγώ προτεινω ενα αλλο μαγαζι στην αργυρουπολη το οποιο λεγεται το "καλεσμα" με αρκετά καλά φαγητο (αλλα ειναι περισσοτερο σουβλακοκατασταση).