Ευκαιρια για drift στο καρτοδρομο Αφιδνων!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Με αφορμη καποιες δουλειες που εχω να κανω μεσα στη βδομαδα πηρα μια αδειουλα για να τις ολοκληρωσω. Οποτε ειναι ευκαιρια για πρωινο drift session στo καρτοδρομο Αφιδνων.
EDIT: Ο καιρος δειχνει οτι δεν θα βρεχει τη ΠΕΜΠΤΗ 17/12/09
Απ'οσο γνωριζω ο uma_chikara ενδιαφερεται να ερθει, και φυσικα οσοι μπορουν να κλεψουν λιγο χρονο απο τις δουλειες τους ειναι καλοδεχουμενοι. Εχω μιλησει και με τους υπευθυνους στο καρτοδρομο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο πρωινο event τη Πεμπτη οποτε θα το ευχαριστηθουμε.
Οποιος αλλος ενδιαφερεται σοβαρα ας το αναφερει σε αυτο το τοπικ.
Συμμετοχες
energetic
gre165-makis
uma_chikara
vtecas
blondie_s2k
Sportster
Kita
EDIT: Ο καιρος δειχνει οτι δεν θα βρεχει τη ΠΕΜΠΤΗ 17/12/09
Απ'οσο γνωριζω ο uma_chikara ενδιαφερεται να ερθει, και φυσικα οσοι μπορουν να κλεψουν λιγο χρονο απο τις δουλειες τους ειναι καλοδεχουμενοι. Εχω μιλησει και με τους υπευθυνους στο καρτοδρομο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο πρωινο event τη Πεμπτη οποτε θα το ευχαριστηθουμε.
Οποιος αλλος ενδιαφερεται σοβαρα ας το αναφερει σε αυτο το τοπικ.

Συμμετοχες
energetic
gre165-makis
uma_chikara
vtecas
blondie_s2k
Sportster
Kita
όποιος δεν έχει ερθει πρωί, πραγματικά αξίζει να το κάνει κάποια στιγμή.. θα ευχαριστηθεί όσο δε φαντάζεται όταν αρχίσει να συνηθίζει μεταφορούλες βάρους.. Η πίστα είναι λούνα παρκ...!
Εγώ απλά ελπίζω να καταφέρω να είμαι εκεί, καθώς τελευταία έχω αρκετά ζορισμένο πρόγραμμα...
Εγώ απλά ελπίζω να καταφέρω να είμαι εκεί, καθώς τελευταία έχω αρκετά ζορισμένο πρόγραμμα...
Το στομαχι μου να δεις τι παθαινει απο τις μεταφορες βαρους! Απλα μεχρι τωρα εχω μπει βραδυ και φορουσα γυαλια μυωπιας και σιγουρα συνεβαλε στην ζαλαδα... που τι ζαλαδα μιλαμε αρρωστος εφυγα ιδιως την μερα που μπηκα 2 φορες! Θελω να μπω και πρωι χωρις να εχω φαει και τιποτα για να δω αν ειναι καλυτερα και μπορεσω να το χαρω λιγακι παραπανω...
enough said...
Ελπιζω να τα καταφερω!!! Ηλια, κανονισε να ερθεις... φοραω ημισλικ μπροστα και τα michelin πισω τα δικα σου στις 16αρες 'σου'!!!
enough said...
Ελπιζω να τα καταφερω!!! Ηλια, κανονισε να ερθεις... φοραω ημισλικ μπροστα και τα michelin πισω τα δικα σου στις 16αρες 'σου'!!!
Trending Topics
Originally Posted by uma_chikara,Dec 10 2009, 11:09 AM
Εγώ πάλι, αν τελικά έρθω, θα βάλω πίσω ο,τι φυτίλια βρω στα βουλκανιζατέρ της αθήνας...να το χαρώ λιγάκι..
( Ρε Ανδρόνικε ακόμα με αυτά κυκλοφορείς...???
)
( Ρε Ανδρόνικε ακόμα με αυτά κυκλοφορείς...???
)γι αυτο μια πιστουλα και μετα αλλαγη!!! εχω τα RS2 που περιμενουν να φορεθουν!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εκανα edit το αρχικο μου ποστ. Η προβλεψη καιρου δειχνει οτι δεν θα βρεχει τη Πεμπτη 17/12/09, οποτε απο τις 10 το πρωι και μετα οποιος θελει ερχεται.
Μεχρι τωρα απο συζητηση που καναμε χθες θα ερθουν οι παρακατω:
energetic
gre165-makis
uma_chikara
vtecas
Μεχρι τωρα απο συζητηση που καναμε χθες θα ερθουν οι παρακατω:
energetic
gre165-makis
uma_chikara
vtecas