Ευκαιρια για drift στο καρτοδρομο Αφιδνων!
Τελικά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο.....
άκυρη η δική μου συμμετοχή..μου έτυχε κάτι που δε μπορώ να ακυρώσω ή να αναβάλλω...
σόρρυ, παιδιά..
θα κάνω παρέα στον Κων/νάκο όταν πάει την επόμενη φορά..να μη ζηλεύει κιόλας..
άκυρη η δική μου συμμετοχή..μου έτυχε κάτι που δε μπορώ να ακυρώσω ή να αναβάλλω...
σόρρυ, παιδιά..
θα κάνω παρέα στον Κων/νάκο όταν πάει την επόμενη φορά..να μη ζηλεύει κιόλας..
Μάριε ,πολύ περίεργος ο καιρός ρε φίλε.Πριν 2-3 ώρες έριξε παπάδες και τώρα είναι τίγκα στο μαύρο σύννεφο.Το βλέπεις να γίνεται? ή θα φάμε καμιά ξενέρα ?Αν βρέχει το βράδυ εκεί παίζει να έχει τίποτα τρελές υγρασίες το πρωί και τίποτα λίμνες? δεν ξέρω και το χώρο...Μήπως να κάνουμε μιά ενημέρωση προς το βράδυ και να μιλήσουμε και αύριο το πρωί?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Και το Σαββατο εβρεχε ολο το βραδυ και την αλλη μερα ειχε λιακαδα και στεγνους δρομους στην Αθηνα. 
Η προγνωση δειχνει οτι δεν θα βρεχει. Εγω παντως θα ειμαι εκει αυριο οτι και να γινει. Ακομα κι ας βρεχει δηλαδη τη βολτα μου θα τη κανω. Στη χειροτερη πινουμε καφεδακι και παμε εκδρομουλα για κανενα κρεατικο!
Αν θελετε αυριο το πρωι σας κανω μια ενημερωση στο forum για οτι νεοτερο.

Η προγνωση δειχνει οτι δεν θα βρεχει. Εγω παντως θα ειμαι εκει αυριο οτι και να γινει. Ακομα κι ας βρεχει δηλαδη τη βολτα μου θα τη κανω. Στη χειροτερη πινουμε καφεδακι και παμε εκδρομουλα για κανενα κρεατικο!

Αν θελετε αυριο το πρωι σας κανω μια ενημερωση στο forum για οτι νεοτερο.