Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 27/2/11

Thread Tools

Old Mar 2, 2011 | 11:46 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by S2000_FUN
Υπάρχει και το παρακαλώ τους CO να ανακοινώσουν τα δώρα για τους φλουρούχους και το ευχαριστώ για το τρέξιμο που ο καθένας πλην αυτών που βοήθησαν τα βρήκαν έτοιμα όλα.

Αυτά από εμένα και θα τα ανακοινώσω μόλις βρω χρόνο.
Να τα ανακοινώσουν και να πάρουν και 200 αμέσως!!!!

Πολύ ωραία ήταν όλα!!!!! Ευχαριστούμε οοοοολους όσους κόπιασαν αλλά και οοοοολους όσους πρόσφεραν!!!! Ο καιρός να μη μας τα χάλαγε μόνο...

Και του χρόνου!!!
Old Mar 2, 2011 | 01:19 PM
Valiant's Avatar
Registered User

Μπορει ο καιρος να ηταν χαλια αλλα πιστευω οτι την χρειαζομασταν ολοι την αποδραση αυτη, απο την Α8ηνα. Ενα μεγαλο μπραβο για τα παιδια που διοργανωσαν ολα τα απαιτουμενα για την κοπη της πιτας!! Συγχαρητηρια σε αυτους που κερδισαν το φλουρι, παντα τετοια! και ασφαλως, να ειμαστε καλα και του Χρονου!
Old Mar 2, 2011 | 10:22 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Θα γίνει ένα ανάλογο πόστ σχετικά σύντομα, αναλυτικά με τους "φλουρούχους", τις ευχαριστίες, τα μπράβο κτλ. Λίγο χρόνο να βρούμε μόνο για να γίνει σωστά και ωραία!
Old Mar 3, 2011 | 12:33 AM
SpaceOdy's Avatar

Εκτός το οτι να ευχαριστήσουμε ολα τα παιδιά που τρέξανε για μας τους υπολοιπους κ τα βρήκαμε ολα ετοιμα κ ωραία ... ένα μεγάλο μπράβο κ για την πίτα που εκτός απο τον χαβαλέ κ τα φλουριά(μπράβο κ στους σπονσορες μας)...ήταν πεντανόστιμη !!! ΕΓΩ τουλάχιστον την τσάκισα Πάντα να 'μαστε καλά...με υγεια, χαρά και βενζίνη στα ντεπόζιτα!!!
Old Mar 3, 2011 | 12:41 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

ολυ ωραια στην ιτα..Ηταν και η 1η μου εκδρομη τωρα που το σκεφτομαι εδω και 3 χρονια! ολυς κοσμος.

Ευσημα για Θεοδωση,Χρηστο,Κωσταντινο, ημητρη και Γιωτα για την προσφορα τους..Ξερουν αυτοι.

Εκτακτα..

Μπραβο και στους "δωρητες" και σε αυτους που θα τα χαρουν.
Old Mar 3, 2011 | 12:46 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Αααααα ρε φουστη Gre-ΓκαντεΜακη-165....

Old Mar 3, 2011 | 01:04 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Λοιπόν εκμέρους των CO που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η κοπή της πίτας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή. Μπορεί ο καιρός να μη βοήθησε αλλά νομίζω περάσαμε άψογα και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να μοιραστούμε απόψεις.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον eddiex που βοήθησε πάρα πολύ, μάλον μόνος του έκανε τη συνννενόηση το παιδί με την ταβέρνα που φάγαμε. Και με πολύ ζήλο και χρόνο που αφιέρωσε καταφέραμε να βρούμε ένα ωραίο μέρος με καλό φαγητό. Θεοδόση ευχαριστούμε πολύ

Επίσης να ευχαριστήσω το Δημήτρη και τη μητέρα του που για άλλη μία φορά έφερε την τόσο ωραία και γευστική πίτα που κόψαμε. Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ να μεταβιβάσεις και τα συγχαρητήρια στη μητέρα σου για τη μαγειρική της.

Τέλος να ευχαριστήσω τους σπόνσορες (b16a, cougar power motorsport, gzob, PanosS, R-SPEC, stratos, kita) για τα δώρα που προσέφεραν για την κοπή της πίτας. Ο b16a και η kita μας τίμησαν κιόλας με την παρουσία τους στην κοπή. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Οι τυχεροί των φλουριών με τη σειρά που τα κέρδισαν ήταν οι kita, Local S, rednikos και ionos. Συγχαρητήρια παιδιά πάντα τυχεροί στη ζωή σας. Να επισημάνω ότι κομμάτι από την πίτα κόπηκε παρουσία όλων και για τον Antwnis που λόγω μηχανικού προβλήματος δεν κατάφερε να ακολουθήσει πέρα από το σημείο συνάντησης και για τα παιδιά που λόγω χρονικού περιορισμού δεν μπορούσαν να περιμένουν για την κοπή και για τον energetic προς τιμή της αδιαμφισβήτητης προσφοράς του στο forum που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση.

Παρακάτω παραθέτω τα δώρα για τον κάθε τυχερό του φλουριού

kita

1)Ευθυγράμμιση και ρύθμιση αναρτήσεων από b16a
2)Μία τάπα λαδιού tourbosmart από gzob
3)Μία δυναμομέτρηση από gzob

LOCAL S

1)Ευθυγράμμιση και ρύθμιση αναρτήσεων από b16a
2)Ένα σετ μπουλόνια Rays Formula Nuts από cougar power motorsport
3)Μία φωτογράφιση από kita

rednikos

1)Γυάλισμα αυτοκινήτου από PanosS
2)Ένα Battery tie Down από R-SPEC
3)Ένα σετ μπροστινά τακάκια Nissin από stratos

ionos

1)Ένα σετ μπουζί NGK7BKREIX11 Ιριδίου από gzob
2)4 λίτρα λιπαντικά και αλλαγή λαδιών κινητήρα από PanosS
3)Μία δωροεπιταγή των 15 Euro για ξηροκάρπια απο το μαγαζι του stratos

Λοιπόν αυτά από εμένα και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε

Με αγάπη προς όλους
Χρήστος aka (S2000_FUN)
Old Mar 3, 2011 | 02:57 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ ετοίμαζα το draft

Old Mar 3, 2011 | 08:46 AM
ionos2000's Avatar
Registered User

Θα ΄θελα και γω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους κανόνισαν αυτή τη συνάντηση, ήταν όλα πάρα πολύ ωραία, η τοποθεσία, η ταβέρνα, η πίτα(πολύ νόστιμη) και βέβαια τους σπόνσορες για τα δώρα τους
Ήμουν και γω ένας από τους τυχερούς της πίτας "φλουρούχος"
Αντε κ του χρόνου !!
Old Mar 3, 2011 | 09:51 AM
Kita's Avatar
Registered User

From: Oblivion

Ήταν μια πολύ όμορφη συνάθροιση, με μόνο αρνητικό τον καιρό που μας χάλασε την εξωτερική φωτογράφιση...
Αρκετές συμμετοχές και αρκετά τα δώρα των χορηγών, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ

Ανέλπιστο προσωπικά για μένα να κερδίσω το φλουρί γιατί γενικά δεν το' χω!

Πεντανόστιμη και η σπιτική πίτα δια χειρός τής μαμάς του Δημήτρη την οποία και ευχαριστούμε ολόψυχα

Ευχαριστούμε τους COs και last but not least το Νιντζάκι που κανόνισε για το φαγητό!

Φωτό θα ανέβουν σύντομα, όταν στρώσει λίγο το νέο μας λογισμικό.

Until then...

All times are GMT -8. The time now is 04:18 PM.