Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 27/2/11

Thread Tools

Old Mar 4, 2011 | 12:34 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by tkal_s2k

Αχχχ τι καλα... τι καλα για να μη πω τρικαλα!!! Αντε κ του χρονου στην υγεια των κοροϊδων !!!!

Δοσι μου αγαπημενε το ηξερες πριν πας τωρα τι τα συζητας ? Καθε χρονο η ιδια ιστορια

Αστα, το αστειο ηταν οτι στον καφε που πηγαμε μιας που δεν πηγαμε για φωτογράφηση μαζεψα εγω τα λεφτα ολονων... και 1€ μειον να ημουν θα τους κρατουσα εκει μεχρι το βραδυ....

Απο την αλλη ο Κωνσταντινος λεει να μην αφηνουμε πικρες γευσεις... Καλως λοιπον, οτι εγινε εγινε και αντε και του χρονου ΠΑΛΙ τα ιδια....

Εγω θελω να ευχαριστησω παντως τον Χρηστο και τον Κωνσταντινο για ολο αυτο που κανουν και χαιρομαι που για Co εχουμε τοσο καλα παιδια... Ευχαριστουμε για ολα!

Υ.Γ. Δεν ξεχναω και την φανταστικη πιτα που εκτος απο το δικο μου κομματι εφαγα και του Μαριου αν δεν κανω λαθος.... Μπραβο Μητσαρα και μπραβο στην μαμα!

Old Mar 4, 2011 | 12:36 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Γκεστ Ντι τζεϊ στην επομενη κοπη τη πιτα δωρακι απο μενα, Hernan Tzabattaneo
Old Mar 4, 2011 | 02:49 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Ειναι κριμα να γινονται τετοια. Ημαρτον δηλαδη.. Θελω να ευχαριστησω απο τη δικια μου μερια τους Προεδρους, τον Δημητρη+την μαμα του για την σουπερ πιτα, τον Τεο για τα κονε του και τους σπονσορες για τις χορηγιες τους!!! Υγεια!
Old Mar 8, 2011 | 12:11 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Old Mar 8, 2011 | 12:26 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μπράβο σε όλους. Περάσατε πολύ καλά βλέπω και κάποιος ακόμα καλύτερα απ' ότι έμαθα. Ας είναι καλά όλοι του χρόνου και για την επόμενη κοπή πίτας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους CO και σε όσους βοήθησαν με το μοναδικό τρόπο τους, όπως φυσικά και στους σπόνσορες που πρόσφεραν με τη σειρά τους τα δώρα για τη πίτα που με τόσο αγάπη μας φτιάχνει πάντα η μητέρα του Δημήτρη (Dimitrisss).
Old Mar 9, 2011 | 02:04 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Θα ήθελα να πω, οτι η ιδέα για την πιτα ήταν πάρα πολύ ωραία.Και μπράβο σε όσους την σκέφτηκαν και την υλοποίησαν με την οργάνωση και την συμμετοχή τους σ'αυτή...Πολύ λυπάμαι που τελικά δεν καταφέραμε να έρθουμε.Ελπίζω του χρόνου με το καλό...