Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 27/2/11

Thread Tools

Old Feb 22, 2011 | 11:44 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Το ειχα παντα περιεργεια αυτο το κοπι τη πιτα δεν πρεπει να ειναι μεταξυ των members και οχι των guest ?
Old Feb 23, 2011 | 12:32 AM
tkal_s2k's Avatar

και καλα τσαμπατζης γτ οντως ηταν τσαμπα το φαϊ, οταν ομως δεν ειναι υπαρχουν αυτοι που την κανουν νωριτερα κ δε πλερω κ μετα τα βαζουν οι co απο την τσεπη τους.

Παρακαλω να με βγαλετε απο τη λιστα δε θα ερθω.
Old Feb 23, 2011 | 12:49 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Πσιτ, συνελθε bro... εσυ θα μαζευεις τα λεφτα φετος, οποτε ασε τις μακακιες και θα φερω και εγω το Ninjato μου μπας και χρειαστει για κανεναν.
Old Feb 23, 2011 | 12:52 AM
tkal_s2k's Avatar

Bro μια χαρα ειμαι απλα ξενε κ γεια σας ευχομαι να περασετε καλα κ να μη πληρωσετε πολλα
Old Feb 23, 2011 | 12:55 AM
eddiex's Avatar

Ξερω που μενεις.... μην με κανεις να ερθω εκει και να σε αρχισω σε τπτ γρηγορες...

Old Feb 23, 2011 | 01:28 AM
eddiex's Avatar

Λοιπον επειδη εγω δεν ξερω αν θα ειμαι ηδη Βιλια ή οχι σας προτεινω εσεις που δεν θα πατε απο Αττικι Οδο να συναντηθειτε καπου στον Ασπροπυργο. Στον Γρηγορη πχ που εχει και χωρο για παρκινγκ μεχρι να μαζευτειτε ολοι. Μπορει και οποιος θελει να βαλει και βενζινη κιολας εκει, να παρει καφε κτλ και απο εκει και περα ειναι μια ευθεια μεχρι την εξοδο που ειναι μετα τα Praktiker που λεει για Ελευσινα - Μανδρα. Απο εκει, με το που ανεβειτε στην γεφυρα / εξοδο κανει αριστερα για Ελευσινα και δεξια για Μανδρα / Θηβα / Βιλια (δεν θυμαμαι τι λεει η ταμπελα). Εσεις εν παση περιπτωση κανετε δεξια. Μετα απο λιγα μετρα ειναι και η εξοδο των παιδιων που θα ερθουν απο Αττικι Οδο οπου και θα συναντηθειτε καπου εκει και θα ξεκινησετε για Βιλια.
Old Feb 23, 2011 | 01:34 AM
eddiex's Avatar

1ον δεν ειπα εγω για guest και members. Και εμενα μπορει να ληξει το membership και να κανω και 2 μηνες να ανανεωσω. Πχ και ο Sbit και ο Uma και πολλοι αλλοι ειναι guest αλλα ειναι απο τους πιο ενεργους εδω μεσα και φαινεται αυτο. Δεν συμφωνω με τον Tkal περι guest και member και μαλλον το ειπε λαθος. Δεν εννοει αυτο. Αυτο που ειπα εγω ομως το λεω για αλλο λογο και για πραγματα που εχουν γινει στο παρελθον σε παρομια σκηνικα. ;)
Old Feb 23, 2011 | 01:35 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by Valiant,Feb 23 2011, 12:31 PM
...Sorry ρε παιδες αλλα θελετε να πειτε οτι αυτοι που ειναι guests και οχι members ειναι τσαμπατσιδες κ λιγουρια για τα φαγητα και τα δωρα??
Οχι κανεις λαθος. Δεν λεμε αυτο.
Old Feb 23, 2011 | 01:41 AM
eddiex's Avatar

Λοιπον σβηστηκε και βγαλατε λαθος συμπερασμα. Δεν εννοουσα τπτ τετοιο και ειναι χαρα μας να μαζευοντε οσοι πιο πολλοι μπορουν με τα S παντου. Γιατι μπορουμε να ειμαστε μια φαντασστικη παρεα και να περασουμε καλα. Οχι το φαι δεν ειναι τσαμπα, ειναι τσαμπα οταν σηκωνεσαι και φευγεις ομως και δεν πληρωνεις και εχει γινει στο παρελθον αυτο. Αυτο για το Guest kai to member ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και δεν ισχυε ΠΟΤΕ!
Old Feb 23, 2011 | 01:47 AM
tkal_s2k's Avatar

Παιδια τα εχετε κανει μπαχαλο, η ερωτηση αν η πιτα πρεπει να ειναι χυμα ή μεταξυ μελων με το ποστ μου για τους τσαμπατζιδες ειναι ασχετο.

Μη μπερδευτε τα λεγομενα μου γτ υπαρχουν παρεξηγησεις χωρις να υπαρχει λογος.

Τσαμπατζης που φευγει χωρις να πληρωσει μπορει να ειναι οποιος ειτε member ειτε guest.

Οποτε αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.

Η ερωτηση μου περι guest k member εχει να κανει κα8αρα για την πιτα γτ σε αλλα club ή λεσχες την κοβουν μεταξυ των μελων.

Υπαρχει κατι που δεν ειναι κατανοητο?

All times are GMT -8. The time now is 04:18 PM.