ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10 ΣΤΙΣ 21:00
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για 8 το βραδυ και μετα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι να βολευει και αλλους, οχι μονο εμενα. Αλλα δεν βλεπω πολυ κινηση στο forum για να παρεις απαντησεις.
Και στο ιδιο γηπεδο να παιξουμε, παλι εγω θα ερθω αλλα δεν το προτεινω. Και αυτο διοτι ο ταπητας ειναι εντελως για το π0υ+$0 και εφευγαν ολοκληρα κομματια και τα ξαναβαζαμε στη θεση τους οταν παιζαμε. Καποιοι μπερδεψαν τα ποδια τους με αυτα και τουλαχιστον εγω απο τη πλευρα μου σε μερικα σημεια δεν ειχα σωστο ταπητα. Γι'αυτο και εχω φαει χερια και τα ποδια μου απο γδαρσιματα. Και φαντασου οτι η φορμα τερματοφυλακα ειναι ενισχυμενη για αποφυγη τραυματισμων.
Και στο ιδιο γηπεδο να παιξουμε, παλι εγω θα ερθω αλλα δεν το προτεινω. Και αυτο διοτι ο ταπητας ειναι εντελως για το π0υ+$0 και εφευγαν ολοκληρα κομματια και τα ξαναβαζαμε στη θεση τους οταν παιζαμε. Καποιοι μπερδεψαν τα ποδια τους με αυτα και τουλαχιστον εγω απο τη πλευρα μου σε μερικα σημεια δεν ειχα σωστο ταπητα. Γι'αυτο και εχω φαει χερια και τα ποδια μου απο γδαρσιματα. Και φαντασου οτι η φορμα τερματοφυλακα ειναι ενισχυμενη για αποφυγη τραυματισμων.
Ναι Μαριε, δεν θα παρω καν εκει παλι. Πηρα και ημαστε σε λιστα αναμονης για Δευτερα ή Τριτη 8 ή 9 και περιμενω απαντηση απο καποιο απο τα 2 γηπεδα. Αλλιως παιδια δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω.
Γιατι ειπατε κατι για πιστα την τεταρτη ειναι ελευθερη εκεινη την ημερα ή θα εχει καποιο event??Γιατι σε περιπτωση που εχει και δεν μπορουμε να παμε μας μενει η τεταρτη κενη.
Ρε θεοδοση σε αυτα που ειναι πανω στον Κηφισο απεναντι απο το Ικεα εχεις παρει κανενα τηλεφωνο?Εχει καλο ταπητα και ειναι και κλειστα απο πανω σε περιπτωση βροχης
Ρε θεοδοση σε αυτα που ειναι πανω στον Κηφισο απεναντι απο το Ικεα εχεις παρει κανενα τηλεφωνο?Εχει καλο ταπητα και ειναι και κλειστα απο πανω σε περιπτωση βροχης