ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10 ΣΤΙΣ 21:00
ΣΝΤΟ - ΣΝΤΟ - ΣΝΤΟ!
Εγώ πάντως μια χαρά τα ξεπαρθένιασα τα καινούργια μου "παπα". Hat Trick από μένα!
Συγχαρητήρια στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ΦΟΒΕΡΗ ομάδα μου, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους αντιπάλους μου. ΑΠΛΑ, δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Ήταν λες και κάναμε προπόνηση, ήμασταν πολύ καλύτεροι και ανώτεροι παντού.
Περιμένω τα βιντεάκια του Θανάση μιας που ήρθε να μας δει και να μας τραβήξει στα καλύτερα στιγμιότυπα. Μετά βέβαια βρέθηκε πίσω από τα γήπεδα και η ξανθιά και δεν ξανά ασχολήθηκε με εμάς αλλά γενικώς μπράβο στην εξέδρα που την κρατούσαν ζεστή με Ισμήνη και ένα άλλο παιδί που δεν το ξέρω.
Εγώ πάντως μια χαρά τα ξεπαρθένιασα τα καινούργια μου "παπα". Hat Trick από μένα!

Συγχαρητήρια στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ΦΟΒΕΡΗ ομάδα μου, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους αντιπάλους μου. ΑΠΛΑ, δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Ήταν λες και κάναμε προπόνηση, ήμασταν πολύ καλύτεροι και ανώτεροι παντού.

Περιμένω τα βιντεάκια του Θανάση μιας που ήρθε να μας δει και να μας τραβήξει στα καλύτερα στιγμιότυπα. Μετά βέβαια βρέθηκε πίσω από τα γήπεδα και η ξανθιά και δεν ξανά ασχολήθηκε με εμάς αλλά γενικώς μπράβο στην εξέδρα που την κρατούσαν ζεστή με Ισμήνη και ένα άλλο παιδί που δεν το ξέρω.
Originally Posted by t.i.n.t.,Oct 8 2009, 12:32 AM
ΠΑΙΔΙΑ???????????????????
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???????????????
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΤΗ ΨΩΛ@ΡΑ@?????????????????????
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ
ΠΟΝΤΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΒΡΩΜΑ!
ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΤΡΩΣ ΑΤΥΧΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΦΑΝ
ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΠΟΜΠΑ!ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ!!!!!!!!!!
επιτελους μετα απο τοσα ματς βρεθηκε η dream team!!!!
με NABU----->KYΡΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ!!!!!!!
LEFTI--------->ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ!!!!!!
EDDIEX------->ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗΣ!!!!!
LALAKI-------->ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!!!!!
ENERGETIC--->ΚΕΡΒΕΡΟ ΤΩΝ ΓΚΟΛΠΟΣΤ!!!
S2JHONNYK--->ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ!!!!!
ΜΑΝΙΑΤΗ------->Ο ΗΓΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!!!!
για μενα δε μιλαμε,τα ειδε ολη η Ελλαδα......
εγω σας ειπα,σημερα δε χανω!
ευχαριστουμε πολυ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???????????????
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΤΗ ΨΩΛ@ΡΑ@?????????????????????
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ
ΠΟΝΤΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΒΡΩΜΑ!
ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΤΡΩΣ ΑΤΥΧΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΦΑΝ
ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΠΟΜΠΑ!ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ!!!!!!!!!!
επιτελους μετα απο τοσα ματς βρεθηκε η dream team!!!!
με NABU----->KYΡΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ!!!!!!!
LEFTI--------->ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ!!!!!!
EDDIEX------->ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗΣ!!!!!
LALAKI-------->ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!!!!!
ENERGETIC--->ΚΕΡΒΕΡΟ ΤΩΝ ΓΚΟΛΠΟΣΤ!!!
S2JHONNYK--->ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ!!!!!
ΜΑΝΙΑΤΗ------->Ο ΗΓΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!!!!
για μενα δε μιλαμε,τα ειδε ολη η Ελλαδα......
εγω σας ειπα,σημερα δε χανω!
ευχαριστουμε πολυ

Λυπάμαι που θα το κάνω εγώ αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό...
Θα ήθελα λοιπόν να σας ανακοινώσω ότι το χθεσινό ήταν ένα teaser απο αυτά που θα ακολουθήσουν στην ερχόμενη season
Ετοιμαστείτε λοιπόν!
Υ.Σ.: Σήμερα είμαι λες και με έχει χτυπήσει νταλίκα. Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω. Στην δουλειά με κοιτάνε και γελάνε
Θα ήθελα λοιπόν να σας ανακοινώσω ότι το χθεσινό ήταν ένα teaser απο αυτά που θα ακολουθήσουν στην ερχόμενη season

Ετοιμαστείτε λοιπόν!
Υ.Σ.: Σήμερα είμαι λες και με έχει χτυπήσει νταλίκα. Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω. Στην δουλειά με κοιτάνε και γελάνε
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπόν,
Όπως έχουμε συζητήσει και στο τόπικ της ΕΚΒΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟ, ο καιρός θα αρχίσει να συνουσιάζεται από την άλλη Τετάρτη και μετά, σύμφωνα και με την πρόβλεψη που μπορείτε να δείτε εδώ αλλά και αλλού.
Και ερωτώ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ (ή Τρίτη) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΒΡΟΧΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ;
Νομίζω ότι ήμουν σαφής, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ και αν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον μπορεί να ανοιχτεί τόπικ.
Διευκρινίζω ότι δε με ενδιαφέρει ΤΙ έχετε να κάνετε τι Δευτέρα ή την Τρίτη. Ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ αρκεί. Όποιος αρχίσει να μας λέει τον πόνο του θα φάει delete που θα πάει σύννεφο, έχω κονέ με τους CO και μη μου κολλάτε.
.....στώ.....
Όπως έχουμε συζητήσει και στο τόπικ της ΕΚΒΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟ, ο καιρός θα αρχίσει να συνουσιάζεται από την άλλη Τετάρτη και μετά, σύμφωνα και με την πρόβλεψη που μπορείτε να δείτε εδώ αλλά και αλλού.
Και ερωτώ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ (ή Τρίτη) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΒΡΟΧΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ;
Νομίζω ότι ήμουν σαφής, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ και αν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον μπορεί να ανοιχτεί τόπικ.
Διευκρινίζω ότι δε με ενδιαφέρει ΤΙ έχετε να κάνετε τι Δευτέρα ή την Τρίτη. Ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ αρκεί. Όποιος αρχίσει να μας λέει τον πόνο του θα φάει delete που θα πάει σύννεφο, έχω κονέ με τους CO και μη μου κολλάτε.
.....στώ.....