ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 20:00
Συμφωνώ με τον Γιάννη αλλά συμφωνώ και με τον Λευτέρη.
Κατά γενική ομολογία τα παιχνίδια μας δεν είναι σκληρά αλλά δυστυχώς τα "πατήματα", τζαντζαρίσματα πολλές φορές καταλήγουν να είναι επίπονα.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω απο το πόστ του Γιάννη είναι ότι πολλές φορές πάνω σε κάποια κίνηση μπορεί κάποιος να παθιαστεί περισσότερο και να πιέσει λίγο πιο σκληρά. Ε, μεταξύ μας αυτό δεν είναι αναγκαίο μιας που πάμε για να περνάμε καλά όπως ήδη είπε.
Και εγώ εχθές τον καημένο τον Κυριάκο τον μάρκαρα αρκετές φορές πιο σκληρά και μάλιστα την μια έπεσε στο έδαφος και αν δεν κάνω λάθος ήταν και σε φάση που πήγαινε για γκολ. Του ζήτησα συγγνώμη επανελλειμένες φορές γιατί δεν ήταν τίποτα επίτηδες και προς θεού δεν ήθελα να καταλήξουν έτσι οι φάσεις.
Τέσπα, επειδή είμαι επίσης σίγουρος ότι σκοπός του Γιάννη δεν είναι το μανούριασμα απλά λίγη τροφή για σκέψη, εγώ σταματαώ εδώ.
Εγώ πάλι ωραία πέρασα, πάλι πονάω σε διάφορα ωραία μέρη σήμερα οπότε όλα καλά πήγαν
Άγγελος σε τέρμα αφασία!!
Και ο Ζομπολέηρο έκανε πολυ καλή πρώτη εμφάνιση.
Για τους υπόλοιπους δικούς μας δεν γράφω γιατί θα πρέπει να γράψω για όλους και βαριέμαι.
Στο επόμενο (και όχι σε αυτά τα γήπεδα).
Υ.Σ: Ο Θεοδόσης μπήκε μέσα 5€. Δεν ήταν 5.65€ τελικά αλλά 6€/άτομο. 95 ευρώ σύνολο.
Κατά γενική ομολογία τα παιχνίδια μας δεν είναι σκληρά αλλά δυστυχώς τα "πατήματα", τζαντζαρίσματα πολλές φορές καταλήγουν να είναι επίπονα.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω απο το πόστ του Γιάννη είναι ότι πολλές φορές πάνω σε κάποια κίνηση μπορεί κάποιος να παθιαστεί περισσότερο και να πιέσει λίγο πιο σκληρά. Ε, μεταξύ μας αυτό δεν είναι αναγκαίο μιας που πάμε για να περνάμε καλά όπως ήδη είπε.
Και εγώ εχθές τον καημένο τον Κυριάκο τον μάρκαρα αρκετές φορές πιο σκληρά και μάλιστα την μια έπεσε στο έδαφος και αν δεν κάνω λάθος ήταν και σε φάση που πήγαινε για γκολ. Του ζήτησα συγγνώμη επανελλειμένες φορές γιατί δεν ήταν τίποτα επίτηδες και προς θεού δεν ήθελα να καταλήξουν έτσι οι φάσεις.
Τέσπα, επειδή είμαι επίσης σίγουρος ότι σκοπός του Γιάννη δεν είναι το μανούριασμα απλά λίγη τροφή για σκέψη, εγώ σταματαώ εδώ.
Εγώ πάλι ωραία πέρασα, πάλι πονάω σε διάφορα ωραία μέρη σήμερα οπότε όλα καλά πήγαν

Άγγελος σε τέρμα αφασία!!
Και ο Ζομπολέηρο έκανε πολυ καλή πρώτη εμφάνιση.
Για τους υπόλοιπους δικούς μας δεν γράφω γιατί θα πρέπει να γράψω για όλους και βαριέμαι.
Στο επόμενο (και όχι σε αυτά τα γήπεδα).
Υ.Σ: Ο Θεοδόσης μπήκε μέσα 5€. Δεν ήταν 5.65€ τελικά αλλά 6€/άτομο. 95 ευρώ σύνολο.
Originally Posted by leftis,Oct 15 2009, 07:34 AM
John συμφωνω με αυτα που λες 100%. Ετσι ειναι. ΑΛΛΑ δεν καταλαβαινω με ποια αφορμη τα λες. Δεν νομιζω οτι παιζουμε σκληρο ποδοσφαιρο....
αλλα ΑΥΤΑ συμβαινουν) οποτε δεν εχω παραπονο απο κανεναν εχθες αλλα πρεπει να καταλαβαιτε οτι και εγω δεν γουσταρω να μεινω εκτος 2 βδομαδες απο μια μαλ@κια. Εγω πηρα καινουργια παπουτσια με ταπες και παιζω σαν αδερφη μην πατησω κανεναν καταλαθος και βλεπω καμια φορα τα ποδοσφαιρικα του FUN στο υψος των ματιων μου
Θες να γινεις Ninja μου φαινεται και εσυ ε?
Τεσπα, αυτα για τους αγωνες γενικα και δεν εχω και εγω τπτ με κανεναν αλλα πρεπει να παιζουμε για την κ@υλα μας και ΤΕΛΟΣ!Ξενερωσα πολυ με τα γηπεδακια χθες και ηταν απλα ΑΘΛΙΑ αλλα η παρεα ωραια με καινουργια ονοματα
Και κάτι ακόμα και το γράφω εδώ προς αποφυγήν παρόμοιων περιστατικών απο τον καθένα απο εμάς.
Καταλαβαίνω ότι εκείνη την ώρα μερικοί μπορεί να παθιάζονται αλλά και πάλι το πως λες κάτι είναι το 50%. Αν ο τρόπος δεν είναι καλός χάνεται και το νόημα αλλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Σε μια φάση όπου ο Αντώνης είχε ξεχυθεί μπροστά εγώ στην προσπάθεια μου να του ασκήσω ψυχολογική πίεση έκανα το γνωστό κόλπο που είχα κάνει και στον Μάνο την άλλη φορά!
*Τρέχεις απο πίσω φωνάζοντας*

Δέχομαι ότι εμένα αυτό μπορεί να μου φαίνεται αστείο και να με διασκεδάζει, όπως και μου το έχουν κάνει επανελλημένα εμένα και κάθε φορά σκάω στα γέλια, ενώ σε κάποιον μπορεί να μην φαίνεται αστείο.
ΑΛΛΑ, το να γυρνάς και να λες στον άλλον με το που τελειώνει η φάση, με υφάκι "Αν ξαναφωνάξεις άλλη φορά, το χέρι μου θα γυρίσει καταλάθος απότομα πίσω" είναι άλλο θέμα...
Μετά τον αγώνα είπα εγώ τα δικά μου στον Αντώνη, μου είπε και αυτός τα δικά του και τέλος.
Επειδή όμως δεν θα ήθελα να είμαι παραλήπτης κάποιας τέτοιας συμπεριφοράς ποτέ ξανά απο την παρέα μας, το γράφω και εδώ για να μην παρεξηγηθεί η δική μου αντίδραση όταν και αν αυτό ξαναγίνει. Και μιλάω προς όλους, φυσικά με αγάπη

Naburas
Καταλαβαίνω ότι εκείνη την ώρα μερικοί μπορεί να παθιάζονται αλλά και πάλι το πως λες κάτι είναι το 50%. Αν ο τρόπος δεν είναι καλός χάνεται και το νόημα αλλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Σε μια φάση όπου ο Αντώνης είχε ξεχυθεί μπροστά εγώ στην προσπάθεια μου να του ασκήσω ψυχολογική πίεση έκανα το γνωστό κόλπο που είχα κάνει και στον Μάνο την άλλη φορά!

Δέχομαι ότι εμένα αυτό μπορεί να μου φαίνεται αστείο και να με διασκεδάζει, όπως και μου το έχουν κάνει επανελλημένα εμένα και κάθε φορά σκάω στα γέλια, ενώ σε κάποιον μπορεί να μην φαίνεται αστείο.
ΑΛΛΑ, το να γυρνάς και να λες στον άλλον με το που τελειώνει η φάση, με υφάκι "Αν ξαναφωνάξεις άλλη φορά, το χέρι μου θα γυρίσει καταλάθος απότομα πίσω" είναι άλλο θέμα...
Μετά τον αγώνα είπα εγώ τα δικά μου στον Αντώνη, μου είπε και αυτός τα δικά του και τέλος.
Επειδή όμως δεν θα ήθελα να είμαι παραλήπτης κάποιας τέτοιας συμπεριφοράς ποτέ ξανά απο την παρέα μας, το γράφω και εδώ για να μην παρεξηγηθεί η δική μου αντίδραση όταν και αν αυτό ξαναγίνει. Και μιλάω προς όλους, φυσικά με αγάπη

Naburas
Originally Posted by Nabu,Oct 14 2009, 11:19 PM

Πανω στο παιχνιδι μπορει να δημιουργηθουν μικροπαρεξηγησεις.
Μη φανατιζεστε και μην δινετε τοσο μεγαλη σημασια στην τελικη....
Το θεμα ειναι να μην χτυπησει καποιος, ολα τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια του χαβαλε και της παρεας.
p.s. Αυτος ο ψυχοπαθης ο tint φταιει για ολα.....
Originally Posted by Nabu,Oct 14 2009, 11:19 PM

Naburas

Naburas
Δυστυχώς ο σεβασμός που εισπράττουμε (και στον αγώνα) είναι ανάλογος αυτού που εμπνέουμε. Και εμένα οι γιούχες και τα μπου δεν μου εμπνέουν καθόλου σεβασμό ούτε σοβαρότητα. Γι'αυτό και εισέπραξες αυτή την απάντηση.
Καλή η πλάκα αλλά μέχρι ενός σημείου. Ναι, για το χαβαλέ μου έρχομαι να παίξω, αλλά να παίξω ποδόσφαιρο, όχι τον Ταρζάν με την Τζέην. Γιατί εκείνη την ώρα τρέχω, κουράζομαι, τα δίνω όλα, προσπαθώ να είμαι εντάξει και έχω την απαίτηση όπως συμπεριφέρομαι να μου συμπεριφέρονται και οι άλλοι το ίδιο.
Και επειδή δεν παίζουμε σκάκι αλλά ποδόσφαιρο, γιαυτό είπα ότι ο καθένας καλύτερα να συγκρατεί πρώτα τον εαυτό του και τις αντιδράσεις του και μετά να παραπονιέται ότι δεν του μίλησε ο άλλος καλά. Δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε με εσένα ούτε με κανένα και ούτε και θέλω να αποκτήσω.
Και μην υποτιμάς το δικό σου λάθος, λέγοντας ότι κάποιοι μπορεί να μην βρούν τις φωνές και τα μπουυυυυ εξίσου αστεία, γιατί για μένα ήταν πολύ
Γι'αυτό λέω να αναζητάει ο καθένας πρώτα τις ευθύνες στον εαυτό του και μετά στους άλλους.
Αυτά, για να ακούμε και την άλλη πλευρά.