ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 20:00
Originally Posted by uma_chikara,Oct 19 2009, 11:44 PM
Μπα..είχε και Καρέα στην επιστροφή..???
Εμένα γιατί δε με πήρε κανείς, ε????!!!!!!!
Δε με παίζετε, ρεμάλια..???
Εμένα γιατί δε με πήρε κανείς, ε????!!!!!!!
Δε με παίζετε, ρεμάλια..???
Εφυγες νωρίτερα, παράτησες τους φίλους για ένα νιμου! Τα κάνουν αυτά οι στούκηδες ρε ? Τα κάνουν?
Originally Posted by uma_chikara,Oct 20 2009, 12:24 AM
έχεις δίκιο..το παράκανα κι εγώ..δεν έπρεπε... 

Ένας original s2k member αφήνει το γκομενάκι που ήταν σχεδόν έτοιμος να γ@μήσει, μπαίνει στην χοντάρα και πάει και βρίσκει του τελειωμένους φίλους του για να κάνουν φασαρία με τις εξατμίσεις τους και να σχολιάσουν τα άλλα αινουμ που βρίσκονται στον χώρο που αράζουν!!
Όποιος έχει αντίθετη γνώμη... ακούω.
Originally Posted by Nabu,Oct 20 2009, 09:37 AM
Εχθές να δεις, που γυρνούσα με τον Μάνο και τον Σταύρο απο την συνάντηση και εκινούμεθα σβέλτα στον Καρέα με το ένα χέρι. Έστριβα και το σκεφτόμουνα, "οδήγηση με το ένα χέρι"! Κάβλ@!
Πρόσεχε γιατι θα την μοντάρω, θα την συνηθίσω και κάπου εκεί θα έρθει το τέλος σου...
Εκτός και αν αρχίσεις να μου βάζεις τίποτα ρακιές την ώρα που παίζουμε, όπως την προηγούμενη φοράδα.
Πρόσεχε γιατι θα την μοντάρω, θα την συνηθίσω και κάπου εκεί θα έρθει το τέλος σου...
Εκτός και αν αρχίσεις να μου βάζεις τίποτα ρακιές την ώρα που παίζουμε, όπως την προηγούμενη φοράδα.
Originally Posted by Nabu,Oct 20 2009, 12:33 AM
Ένας original s2k member αφήνει το γκομενάκι που ήταν σχεδόν έτοιμος να γ@μήσει, μπαίνει στην χοντάρα και πάει και βρίσκει του τελειωμένους φίλους του για να κάνουν φασαρία με τις εξατμίσεις τους και να σχολιάσουν τα άλλα αινουμ που βρίσκονται στον χώρο που αράζουν!!
Originally Posted by Nabu,Oct 20 2009, 12:33 AM
Όποιος έχει αντίθετη γνώμη... ακούω.

Originally Posted by ManosS2k,Oct 20 2009, 12:53 AM
εμεις απλα ακολουθουσαμε 

Μόνο στην τελευταία στροφή υπήρξε διαφορά, εκεί θέλουμε δουλίτσα.
Ηλία, όταν αρχίσεις να κάνεις αυτό που σου είπα θα σου κάνω δώρο το membership

Θανάσης = golden s2k member!
Thread
Forum
Replies
Last Post
S2000_FUN
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
7
Oct 19, 2013 08:47 AM
S2000_FUN
Συναντήσεις και εκδηλώσεις