Συνάντηση τη Δευτερα 31-05-2010?
Την προηγουμενη Δευτερα ανοιξε τοπικ ο Ανδρονικος και ολοι διαμαρτυροντουσαν γιατι δεν εχουμε συναντηση.
Τωρα ρωτησα εγω, το ειδαν 45 ατομα μεχρι στιγμης, αλλα κανεις δεν αξιοθηκε να γραψει τη γνωμη.
Ακομα και οι CO, που σιγουρα πιστευω οτι το ειδαν, με εγραψαν στα παπαρια τους!
Αν βαριεστε να ανοιξετε ενα τοπικ ή να απαντησετε για το αν θα γινει καμια συναντηση, να μας το πειτε να το ξερουμε να κανονιζουμε μονοι μας συναντησεις, να μαζευομαστε αυτοι που θελουμε να ειμαστε μονο.
Κατι σαν τα πηγαδακια που δημιουργουνται στις συναντησεις βρε παιδι μου.
Τωρα ρωτησα εγω, το ειδαν 45 ατομα μεχρι στιγμης, αλλα κανεις δεν αξιοθηκε να γραψει τη γνωμη.
Αν βαριεστε να ανοιξετε ενα τοπικ ή να απαντησετε για το αν θα γινει καμια συναντηση, να μας το πειτε να το ξερουμε να κανονιζουμε μονοι μας συναντησεις, να μαζευομαστε αυτοι που θελουμε να ειμαστε μονο.
Originally Posted by maniatis,May 29 2010, 08:22 AM
Την προηγουμενη Δευτερα ανοιξε τοπικ ο Ανδρονικος και ολοι διαμαρτυροντουσαν γιατι δεν εχουμε συναντηση.
Trending Topics
Originally Posted by maniatis,May 29 2010, 08:39 AM
Και εγω "μαμα" ειμαι ρε Ηλια!
Οταν μαθεις σε πια συναντηση θα πας, το μερος και την ωρα, θα μου πεις και εμενα να ερθω και εγω?
Οταν μαθεις σε πια συναντηση θα πας, το μερος και την ωρα, θα μου πεις και εμενα να ερθω και εγω?
Originally Posted by S2000_FUN,May 29 2010, 08:20 PM
Και γιατί δεν το κάνεις ρε Λευτέρη αφού βλέπεις ότι σε γράφουμε στα παπάρια μας?? Γιατί δεν κανονίζεις εσύ με το πηγαδάκι σου να βρεθείτε και μας πρίζεις τα παπάρια??
Από την άλλη,αυτούς που θέλω να δω και να τα πω, τους βλέπω και εκτός συναντήσεων αλλά νομίζω ότι ο σκοπός του club και των επίσημων συναντήσεων είναι να βρισκόμαστε όλα τα παιδιά μαζί και να τα λέμε.
Από εκεί και πέρα αν είναι η μέρα που πρέπει να γίνει συνάντηση και κάποιος από αυτούς που την οργανώνουν δεν μπορεί να έρθει, ας πει ότι γινεται συνάντηση και ας μην έρθει. Την προηγούμενη Δευτερα που ρώτησε ο Ανδρονικος αν θα γίνει συνάντηση απάντησε «Δυστυχως όχι» αλλά δεν ανέφερες το λόγω για τον οποίο δεν γίνεται.
Όσο για το αν με γράψετε στα παπαρια σας όταν ρώτησα, ΝΑΙ με γράψετε γιατί είχαν διαβάσει 40 άτομα το τοπικ αλλά κανένας δεν ίδρωσε να γράψει τη γνώμη του.
Στην τελική οργανωστε συναντήσεις κάθε Δευτερα και οποίος θέλει έρχεται, αφού και τις συναντήσεις της Τεταρτης τις έχουμε κόψει.