Συνάντηση τη Δευτερα 31-05-2010?
Ρε Λευτέρη χαλάρωσε λίγο....μπορεί μεν να είχαν διαβάσει 40 άτομα το τόπικ αλλά σε αυτούς τους 40 να μην ήταν κανείς απ τους CO. Ασε που το 40 που βλέπεις δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί περιλαμβάνει και όλες τις φορές που μπαίνει ο καθένας μέσα και ξανακοιτάει το τόπικ. Εσυ για παράδειγμα είμαι σίγουρη ότι θα μπήκες πάνω από 10...
Και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε σε κάλυψε το "δυστυχώς όχι". Ηταν Αγ.Πνεύματος και οι περισσότεροι λογικά θα έλλειπαν..ήταν απολύτως φυσιολογικό ν αναβληθεί η συνάντηση όπως και γίνεται τόσα χρόνια τώρα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Τέλος να σου πω πως εδω και πολλά χρόνια οι συναντήσεις ήταν πάντα κάθε 2η Δευτέρα. Οι συναντήσεις της Τετάρτης καθιερώθηκαν πέρσι πρώτη φορά για να πηγαίνουμε στην πίστα. Ηταν κάτι έκτακτο άρα εφόσον δεν μπορούσαμε να πάμε στην πίστα δεν υπήρχε λόγος να γίνουν και οι συναντήσεις αυτές..
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείς θέμα.
Και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε σε κάλυψε το "δυστυχώς όχι". Ηταν Αγ.Πνεύματος και οι περισσότεροι λογικά θα έλλειπαν..ήταν απολύτως φυσιολογικό ν αναβληθεί η συνάντηση όπως και γίνεται τόσα χρόνια τώρα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Τέλος να σου πω πως εδω και πολλά χρόνια οι συναντήσεις ήταν πάντα κάθε 2η Δευτέρα. Οι συναντήσεις της Τετάρτης καθιερώθηκαν πέρσι πρώτη φορά για να πηγαίνουμε στην πίστα. Ηταν κάτι έκτακτο άρα εφόσον δεν μπορούσαμε να πάμε στην πίστα δεν υπήρχε λόγος να γίνουν και οι συναντήσεις αυτές..
Originally Posted by blondie_s2k,May 30 2010, 01:42 PM
Ρε Λευτέρη χαλάρωσε λίγο....μπορεί μεν να είχαν διαβάσει 40 άτομα το τόπικ αλλά σε αυτούς τους 40 να μην ήταν κανείς απ τους CO. Ασε που το 40 που βλέπεις δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί περιλαμβάνει και όλες τις φορές που μπαίνει ο καθένας μέσα και ξανακοιτάει το τόπικ. Εσυ για παράδειγμα είμαι σίγουρη ότι θα μπήκες πάνω από 10...
Δεν με κάλυψε γιατί ήταν ένα ξερό ΟΧΙ και επειδή μίλησα με 5 άσχετα παιδιά λόγω αγγελίας, με ρωταγαν όλοι γιατί δεν έγινε συνάντηση κτλ. Είδα επίσης αρκετούς στο πόστο του Ανδρονικου που ήταν εντός Αθηνων και δεν είχαν πρόβλημα να έρθουν, και γιαυτο και αναρωτήθηκα.
Το έκανα θέμα γιατί είδα ότι υπήρχε μια αδιαφορία γενικά στο ερώτημα μου όταν την προηγούμενη εβδομάδα αρκετοί γκρινιαζαν που δεν έγινε.
Το λέω και πάλι πως δεν έχω τίποτα με τους CO και με κανέναν άλλο, αλλά δεν είναι κακό να διαθέσουν 1 λεπτό για να απαντήσουν σε ένα τόσο απλό ερώτημα.
Εγώ Χρηστακο δεν ανήκω σε κανένα πηγαδάκι και ούτε έχω κανένα δικαίωμα να οργανωσω επίσημη συνάντηση για το club
Όσο για το αν με γράψετε στα παπαρια σας όταν ρώτησα, ΝΑΙ με γράψετε γιατί είχαν διαβάσει 40 άτομα το τοπικ αλλά κανένας δεν ίδρωσε να γράψει τη γνώμη του.
Originally Posted by S2000_FUN,May 30 2010, 01:53 PM
Και που ξέρεις εσύ αν εγώ ή άλλος CO διαβάσαμε το τόπικ σου και δεν απαντήσαμε?? Συγνώμη που δεν έχουμε το λάπτοπ στη παραλία να απαντάμε αμέσως αν ρωτήσεις κάτι. Η απάντηση μου σε αυτό το τόπικ ήταν ανάλογη του ύφους και της φρασιολογίας που χρησιμοποίησες προς το πρόσωπό μας που εμένα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί κάτι τέτοιο δεν έχουμε δείξει σε κανένα. Αρα θα σε παρακαλούσα να σκέφτεσαι κάτι διπλά αν είναι να γράψεις με επιθετικό ύφος είτε για μας είτε για κάποιο άλλο παιδί γιατί αλλιώς να περιμένεις και αντίστοιχη απάντηση
Θα ηταν πιο σωστο να πεις οτι με εγραψες απο το να πεις οτι ησουν στην παραλια και δεν ειχες το laptop μαζι σου.
Οσο για το αν σκεφτομαι καλα πριν πω κατι, σου απεδειξα οτι αυτα που ειπα, τα ειπα γιατι ειχα την ενδειξη οτι εισαι μεσα στο φορουμ και οχι εκτος.
Originally Posted by maniatis,May 30 2010, 03:17 AM
Το πηρες πολυ προσωπικα το θεμα Χρηστο, αλλα να σου απαντησω οτι ο λογος που αναφερθηκα και στους CO ηταν γιατι την ωρα που εγραψα το ποστ μου και για αρκετη ωρα μετα ειδα οτι τουλαχιστον το δικο σου "λαμπακι" διπλα στο nickname σου ηταν αναμμενο, οποτε υπεθεσα οτι ηταν παρα πολυ πιθανο να διαβασες το ποστ μου και απλα να μην απαντησες. Και μη μου πεις οτι μπορει να μην το ειδες γιατι ειχες με αλλα πραγματα να ασχοληθεις στο φορουμ πιο σημαντικα απο το ποστ μου, γιατι σε θεωρω αρκετα δραστηριο ατομο και εστω μια κλεφτη ματια μπορει να εριξες.
Θα ηταν πιο σωστο να πεις οτι με εγραψες απο το να πεις οτι ησουν στην παραλια και δεν ειχες το laptop μαζι σου.
Οσο για το αν σκεφτομαι καλα πριν πω κατι, σου απεδειξα οτι αυτα που ειπα, τα ειπα γιατι ειχα την ενδειξη οτι εισαι μεσα στο φορουμ και οχι εκτος.
Thread
Forum
Replies
Last Post
energetic
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
15
May 31, 2006 07:29 AM