Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες

Thread Tools

Old Aug 7, 2009 | 05:11 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Αμα δεν φοραει σεμι εχει να κατεβει αλλο 1δλ απο λαστιχα και σιγουρα αλλο 0,5 απο τον συνοδηγο..
Reply
Old Aug 7, 2009 | 07:19 AM
mkonsavage's Avatar
Registered User

From: sparti

den nomizo na foraei semi apo ton ilxo tous kai an to dynamosei ligo giati mou moiazei mama allo 1 sec. toutestin 52,5. e?
Reply
Old Aug 7, 2009 | 08:30 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν φοράει semi αλλά Bridgestone 050.

Εδώ κάπου είναι που θα γίνω κακός αλλά θέλω να πιστεύω ότι η εμπειρία μου στην πίστα δεν είναι μικρή και πάνω σε αυτό θα πω 2 λέξεις.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Δεν το λέω με κακοήθεια Τάσο, προς Θεού, αλλά αν δεν το μετρήσω με τα ίδια μου τα μάτια απο κοντά, δεν μπορώ να το πιστέψω.
Reply
Old Aug 7, 2009 | 09:51 AM
mkonsavage's Avatar
Registered User

μη γινεσαι κακος! γεια σου ρε nabu
Reply
Old Aug 7, 2009 | 10:55 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

o ntz στη συναντηση της προηγουμενης δευτερας φορουσε semi . το αυτοκινητο ειναι κουκλι φοραει αλλα φρενα αναρτησεις και εχει setup φτιαγμενο απο τον ιδιο τον ntz.πολυ ωραιο αυτοκινητο
Reply
Old Aug 7, 2009 | 10:59 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Aug 7 2009, 08:30 AM
Εγώ μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν φοράει semi αλλά Bridgestone 050.

Εδώ κάπου είναι που θα γίνω κακός αλλά θέλω να πιστεύω ότι η εμπειρία μου στην πίστα δεν είναι μικρή και πάνω σε αυτό θα πω 2 λέξεις.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Δεν το λέω με κακοήθεια Τάσο, προς Θεού, αλλά αν δεν το μετρήσω με τα ίδια μου τα μάτια απο κοντά, δεν μπορώ να το πιστέψω.
Επειδη εσυ εισαι κουλαδι απο κουνια και πουλας το S γιατι δεν το μπορεις να το κουμανταρεις δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει για ολους..

Μιχαλη αμα πετυχεις και καλη μερα με γομα απο καρτ πας και για 51 ξερο..

Λοιπον περαν απο την πλακα αν θελετε την γνωμη μου και επειδη νομζω εχω κανει αρκετους γυρους στο καρτοδρομο τα ΟΡΙΑ για ΜΑΜΑ S με πολητικα ειναι στο 57,5 και με σλικ στο 56 χαμηλο ισως και ξερο.

Τωρα στην προκειμενη θα συμφωνησω με τον Κωσταντινο.Μαλλον καπου εγινε καποιο λαθος.
Reply
Old Aug 7, 2009 | 11:08 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Οπου πολητικο δεν εννοω RE070,RE11,RE01,Hankook RS2 κτλ
Reply
Old Aug 7, 2009 | 12:33 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Βασικα Κωσταντινε δεν καταλαβα γιατι μετεφερες την συζητηση σε αυτο το τοπικ.Τεσπα.

Μιχαλη ειδα το ποστ σου και σε θυμηκα και εδω και καιρο ηθελα να ανοιξω την εξης κουβεντα.
Εχεις ξοδεψει πολλες ωρες,χρημα και μερακι και κατα την γνωμη μου εισαι ο πλεον εμπειρος εδω μεσα να μιλησει για το στρηψιμο και την βελτιωση αυτου,στο αυτοκινητο μας.
Προσωπικα θα ηθελα πολυ να μαθω εν κατακλειδι ποιες μετατροπες για παραδειγμα αξιζαν τον κοπο και το χρημα,ποιες οχι,ποιες δεν θα ξαναεκανες ποτε,ποιες θα ξαναεκανες,ποιες ειναι Best value for money κτλ.[λαστιχα,αναρτησεις,σασμαν κτλ]
[μου ειχες υποσχεθει και κατι νουμερακια ευθυγραμμισης]

Καποτε ησουν αν οχι ο μονος απο τους ελαχιστους που ασχολουνταν σε αυτον τον τομεα.Τωρα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα περισσοτεροι και νομιζω οτι τα λεγομενα σου θα πιασουν τοπο ακομα περισσοτερο.

Δεν ξερω αν λιγο πολυ εχεις γραψει για ολα,αλλα τωρα,εδω αν βρεις χρονο και πιο συγκροτημενα θα ειναι νομιζω ακομα καλυτερα.

Ανεπισημες πληροφοριες λενε κατι και για 55,5 πριν δωσεις το αυτοκινητο.

Αντε αστο μαμα το καινουργιο να κανουμε εννιαιο..

Περασα και απο τα μερη σου προχτες.Θα επαιρνα το θαρρος να σου τηλ,αλλα ημουν χωμα και δουλευα την αλλη μερα..Τουλαχιστον μαθαμε τον δρομο.
Ειδα και ενα ασημι με 18αρες ΑP1 με το που μπηκα Σπαρτη..
Reply
Old Aug 8, 2009 | 02:52 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by gre165-makis,Aug 7 2009, 12:33 PM
Βασικα Κωσταντινε δεν καταλαβα γιατι μετεφερες την συζητηση σε αυτο το τοπικ.Τεσπα.
Γιατί βασικά μετέφερα το Video του Τάσου εδω πέρα για να μην χαθεί στο άλλο τόπικ και απλά έκανα μια διευκρινιστή ερώτηση επ΄αυτου.

Αλλα όντως αυτή η συζήτησ που πάει να ανοιχτεί δεν είναι για εδώ αλλά για το άλλο.

Οπότε κάνε ένα copy-paste το μνμ σου και διέγραψε αυτό απο εδώ αν μπορείς
Reply
Old Aug 8, 2009 | 05:45 AM
mkonsavage's Avatar
Registered User

και εγω τωρα που θα γραψω ρεε!εδω η εκει?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:18 PM.