Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες
πολυ ωραια βιντεακια! το συγκεκριμενο σ2000 επειδη εχω ανεβει θεωρω οτι με την κατανομη που εχει φρεναρουν τα πισω πολυ περισσοτερο η τα μπροστα πολυ λιγοτερο οπως θες παρτο, και το καταλαβαινεις με το παραμικρο φρεναρισμα...
καλο το porshe αλλα...
καλο το porshe αλλα...
εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ξεκινάει να φρενάρει στο 16,5 δευτερολεπτό περίπου (ο ήχος ταξιδεύει πάντα πιο αργά)
και φρενάρει ίσια και σταθερά μέχρι για 1,5 δεύτερα μέχρι το 18ο δευτερόλεπτο.Η πρώτη σφαλιάρα έρχεται όταν αποσυμπλέξει
(παρατηρήστε το αριστερό πόδι) στο 0,18...άρα η αποσταθεροποιήση προκαλείται απο την αποσύμπλεξη
σίγουρα τα λάστιχα είναι πιο φθαρμένα μιας και στα προηγούμενα βιντεάκια δεν κάνει rev matching φρενάροντας και
δεν έχει τέτοιο θέμα.
πολύ ωραία οδήγηση μπράβο!
και φρενάρει ίσια και σταθερά μέχρι για 1,5 δεύτερα μέχρι το 18ο δευτερόλεπτο.Η πρώτη σφαλιάρα έρχεται όταν αποσυμπλέξει
(παρατηρήστε το αριστερό πόδι) στο 0,18...άρα η αποσταθεροποιήση προκαλείται απο την αποσύμπλεξη
σίγουρα τα λάστιχα είναι πιο φθαρμένα μιας και στα προηγούμενα βιντεάκια δεν κάνει rev matching φρενάροντας και
δεν έχει τέτοιο θέμα.
πολύ ωραία οδήγηση μπράβο!
Είχα υποσχεθεί ένα βίντεο απο Spa de Francorchamps.
Δεν είναι ο γρήγορος γύρος που έκανα εκεί (μιας και λίγους θα νοιάξει αυτό) αλλά είναι ένα πολύ ωραίο κυνηγητό που είχα μαζί με μια Corvette Z06 (530 άλογα)
Δεν ξέρω αν θα καταλάβετε ακριβώς, αλλά μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία ήταν!
http://www.youtube.com/watch?v=QBN6dvjwbpE
Δεν είναι ο γρήγορος γύρος που έκανα εκεί (μιας και λίγους θα νοιάξει αυτό) αλλά είναι ένα πολύ ωραίο κυνηγητό που είχα μαζί με μια Corvette Z06 (530 άλογα)
Δεν ξέρω αν θα καταλάβετε ακριβώς, αλλά μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία ήταν!
http://www.youtube.com/watch?v=QBN6dvjwbpE
Εγω οπως το ειδα μια χαρα το ειχε ο corvrettακιας απλα ο Nabu το παει τερμα το S και επειδη στα κλειστα κομματια το S(και ιδιαιτερα του nabu μαζι με τις οδηγικες του ικανοτητες) εχει πολυ καλυτερο turn in γι'αυτο και ειναι ασε-πατα ο Κωστας.Το vette δεν εχει πολλα περιθωρεια εκει λογο βαρους,αν πιεζε παραπανω θα το'χανε.
ΓΑΜΩ τα βιντεακια!
Όπως το ειπες Γιάννη!
Ισμήνη μην ξεχνάς ότι άλλο να οδηγείς ένα αμάξι με 1.200 κιλά, άλλο να οδηγείς ένα αμάξι 1.500 κιλά.
Επίσης οι περισσότερες στροφές απο αυτές είναι με αρκετά χιλιόμετρα πράγμα που καθιστά τα λάστιχα ημισλίκ αρκετά πιο σταθερά. (εγώ είχα ημισλίκ).
Για σκέψου και εσύ πόσο καλά θα έστριβες με 500 άλογα, 5.000 κυβικά, και 1.5 τόνο σε στροφές 120χλμ + !!
Ισμήνη μην ξεχνάς ότι άλλο να οδηγείς ένα αμάξι με 1.200 κιλά, άλλο να οδηγείς ένα αμάξι 1.500 κιλά.
Επίσης οι περισσότερες στροφές απο αυτές είναι με αρκετά χιλιόμετρα πράγμα που καθιστά τα λάστιχα ημισλίκ αρκετά πιο σταθερά. (εγώ είχα ημισλίκ).
Για σκέψου και εσύ πόσο καλά θα έστριβες με 500 άλογα, 5.000 κυβικά, και 1.5 τόνο σε στροφές 120χλμ + !!
Εγω προσωπικά σίγουρα δε θα έστριβα καλά
αλλά και η corvette, μαζί όλα όσα είπες, πρέπει να έχει και τα ανάλογα κρατήματα έτσι δεν είναι? Εννοείται βέβαια οτι είναι μείον που δε φοράει σέμι αλλά ακόμα κι έτσι εγώ περίμενα να δω έστω και λίγο καλύτερο στρίψιμο. Καλά για σένα δε συζητάμε...τα λόγια είναι περιττά πλέον