Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες

Thread Tools

Old Oct 26, 2011 | 07:06 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Καλά ρε μάστορα, έπρεπε να μας δείξεις τις ασπρουλιάρες κάλτσες σου δηλαδή ??

Εγώ πιστεύω πως το higlight του video ήταν ο σαλίγκαρος !
...

Ρε τρελέ τι έφτιαξες πάλι !? Respect λεμε !!
Τελικά η καμερούλα τα σπάει ! Ωραίος Κώτσο.
Reply
Old Oct 27, 2011 | 06:49 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Nabu άσε τα βιντεάκια από τις πίστες και βάλε το βιντεάκι που χρωστάς από την προ προηγούμενη συνάντηση. Να γαμ#σω την G pro, K-pro, x-pro κάμερα που πήρες αν δεν τραβάει με λίγο φως
Reply
Old Oct 27, 2011 | 01:31 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Σου είπα εκείνα τα βίντεο δεν είναι ωραία και όχι μόνο απο άποψη ξεκάθαρης εικόνας. Δεν είναι ωραία πλάνα ρε παιδάκι μου, πως να σου το πω δλδ!!!Δεν εχουν κάτι το ενδιαφέρον. Τα πατήματα σας δεν φαίνονται και τόσο πολύ...
Reply
Old Oct 27, 2011 | 11:42 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Nabu
Σου είπα εκείνα τα βίντεο δεν είναι ωραία και όχι μόνο απο άποψη ξεκάθαρης εικόνας. Δεν είναι ωραία πλάνα ρε παιδάκι μου, πως να σου το πω δλδ!!!Δεν εχουν κάτι το ενδιαφέρον. Τα πατήματα σας δεν φαίνονται και τόσο πολύ...
Να την πετάξεις τότε
Reply
Old Oct 28, 2011 | 04:58 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

μετα απο βροχη λοιπον και 3 session στην βρεμενη πιστα των σερρων γλυστρωντας τοσο ομορφα και ευκολα με τα σλικακια,αρχισε καποια στιγμη η πιστα να στεγνωνει.
αποτελεσμα ηταν στο 4το session (10 λεπτα ) να μπορεσω να κανω 3 γρηγορους γυρους,αν και ειχα μια ανασφαλεια με τον τροπο που γλιστρουσαν τα σλικ μολις ακουμπουσαν βρεμενο. οι 2 γυροι ηταν επιτελους μεσα στο 1,33 με τον καλυτερο στο 1,33.7

και το βιντεακι απο το 4το session...nabu δεν ειμαι αλλα κατι τραβηξα με την καμερα...

http://www.youtube.com/watch?v=Y3RIg-QuOm4
Reply
Old Oct 28, 2011 | 09:05 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by kosdali
μετα απο βροχη λοιπον και 3 session στην βρεμενη πιστα των σερρων γλυστρωντας τοσο ομορφα και ευκολα με τα σλικακια,αρχισε καποια στιγμη η πιστα να στεγνωνει.
αποτελεσμα ηταν στο 4το session (10 λεπτα ) να μπορεσω να κανω 3 γρηγορους γυρους,αν και ειχα μια ανασφαλεια με τον τροπο που γλιστρουσαν τα σλικ μολις ακουμπουσαν βρεμενο. οι 2 γυροι ηταν επιτελους μεσα στο 1,33 με τον καλυτερο στο 1,33.7

και το βιντεακι απο το 4το session...nabu δεν ειμαι αλλα κατι τραβηξα με την καμερα...

Πολύ ωραίο βιντεάκι και αυτό

Ο σταυρός στο καθρεπτάκι Κώστα πέρα του γνωστού λόγου που υπάρχει είναι και g-meter?
Reply
Old Oct 29, 2011 | 12:47 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

angle meter,g meter και πολλα ακομα που ο Μπαμπης ξερει και τον τοποθετησε εκει...
Reply
Old Oct 29, 2011 | 01:48 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Και για toumba meter (χτυπα ξυλο). Ξερεις πως αν τον δεις αναποδα μαλλον κατι εκανες ΠΟΛΥ λαθος!
Reply
Old Oct 29, 2011 | 10:39 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by kosdali

Ό,τι και να έκανες με τέτοιες συνθήκες και τόσο φθαρμένα ελαστικά, ήταν λίγο για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σου πλέον..
Η KW θα δεις ότι κάνει θαύματα, και αν πετύχεις μία εντελώς στεγνή μέρα με καθαρή πίστα (μετά από τίποτα αγώνες με στρωμένες γόμες..) θα πέσεις θεαματικά, απλά εκεί που με την pss περνούσες πάνω από τα κέρμπ με το 1 χέρι, τώρα μπορεί να χρειαστεί να βάλεις λιγάκι και το 2ο (τί πράμα είναι αυτό μ'εσένα και τον nabu.. τα 2 γρηγορότερα f20 και οι 2 πάνε με το 1 χέρι.. ΠΑΛΙΟΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ ! )
Μπράβο ρε μάγκες, πάντως..! Σας ζηλεύω πολύ.. μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ εκεί με το δικό μου..
Reply
Old Oct 29, 2011 | 10:42 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Επίσης γενικά κάνεις κάτι περίεργο με το δάχτυλό σου, που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από το ταμπλό, βρίσκεται ευαίσθητος σε πίεση διακόπτης και ψεκάζεις..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:53 PM.