Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες

δεν το ειχα σκεφτει αλλα μου φαινεται καλη ιδεα

οσο για την kw oντως στην πιστα με σλικ ειναι καλυτερη απο την pss.θελει βεβαια πολυ προσοχη στα κερμπς στα οποια πρεπει να βρω τροπο πως να τα περναω πιο ομαλα...ειδες στον τελευταιο γυρο πως με αδειασε στο κερμπ της κ8?
μακαρι την επομενη επισκεψη να εισαι μεσα Ηλια με τη hondara σου
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1319913731' post='21112394
Επίσης στο γενικά κάνεις κάτι περίεργο με το δάχτυλό σου, που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από το ταμπλό, βρίσκεται ευαίσθητος σε πίεση διακόπτης και ψεκάζεις..

οσο για την kw oντως στην πιστα με σλικ ειναι καλυτερη απο την pss.θελει βεβαια πολυ προσοχη στα κερμπς στα οποια πρεπει να βρω τροπο πως να τα περναω πιο ομαλα...ειδες στον τελευταιο γυρο πως με αδειασε στο κερμπ της κ8?
ενταξει βαλε αλλα ασε να ακουμε κ λιγο το μοτερ..
αλλα βεβαια θα φανει οτι εχεις βαλει το βιντεο στο γρηγορο
κ τωρα πας να το καμουφλαρεις
ΓΑΤΑΚΙ .....
Originally Posted by kosdali' timestamp='1319920890' post='21112613
[quote name='uma_chikara' timestamp='1319913731' post='21112394']
Επίσης στο γενικά κάνεις κάτι περίεργο με το δάχτυλό σου, που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από το ταμπλό, βρίσκεται ευαίσθητος σε πίεση διακόπτης και ψεκάζεις..

ΓΑΤΑΚΙ .....

[/quote]
γιατι εκανα πατατα με την καμερα και δεν εχει ηχο.σου ελειψε ο ηχος απο ατμοσφαιρα τωρα?φιλαρακι τουρμπο ηθελες...
ασε που με το τουρμπακι που οδηγας χαλασες, βλεπεις σ2000 βολτας να γυρναει σερρες χαλαρα και το περνας για βιντεο σε γρηγορη ταχυτητα
,μετρα δευτερολεπτα...αλλου κι αλλου τα μετρας...
ο και καλα πυρετος επεσε?
ΦΟΥ - ΚΙ....
Επιτελους βρήκα ίντερνετ και εγώ!!
Κωστάκη το βίντεο είναι μουρλό και χωρίς ήχο.
Όσοι ξέρουν τι κοιτάνε, αν δουν το που αλλάζεις ταχύτητες και υπολογίσουν το πόσα χλμ σημαίνουν αυτές οι αλλαγές θα ανατριχιάσουν.
Εντωμεταξύ η οδήγηση σου είναι απίστευτα στρωτή. Είναι λες και το αμάξι δεν σου τσαμπουκαλεύεται καθόλου, λες και δεν έχεις καταφέρει να προκαλέσεις τα όρια του. Τι να πω ρε φίλε. Κοιτάω το βίντεο σου και μετά κοιτάω το δικό μου και είναι λες και βλέπω Evo vs Opel Manta.
Μπράβο πάντως και για τον χρόνο σου υπό αυτές τις συνθήκες αλλά και για το πριόνι!!!
Άντε και στο 1.31.5. Το έχεις το πιστεύω.
Κωστάκη το βίντεο είναι μουρλό και χωρίς ήχο.
Όσοι ξέρουν τι κοιτάνε, αν δουν το που αλλάζεις ταχύτητες και υπολογίσουν το πόσα χλμ σημαίνουν αυτές οι αλλαγές θα ανατριχιάσουν.
Εντωμεταξύ η οδήγηση σου είναι απίστευτα στρωτή. Είναι λες και το αμάξι δεν σου τσαμπουκαλεύεται καθόλου, λες και δεν έχεις καταφέρει να προκαλέσεις τα όρια του. Τι να πω ρε φίλε. Κοιτάω το βίντεο σου και μετά κοιτάω το δικό μου και είναι λες και βλέπω Evo vs Opel Manta.
Μπράβο πάντως και για τον χρόνο σου υπό αυτές τις συνθήκες αλλά και για το πριόνι!!!
Άντε και στο 1.31.5. Το έχεις το πιστεύω.
Originally Posted by tomidis' timestamp='1319938780' post='21113106
[quote name='kosdali' timestamp='1319920890' post='21112613']

ΓΑΤΑΚΙ .....

[/quote]
γιατι εκανα πατατα με την καμερα και δεν εχει ηχο.σου ελειψε ο ηχος απο ατμοσφαιρα τωρα?φιλαρακι τουρμπο ηθελες...
ασε που με το τουρμπακι που οδηγας χαλασες, βλεπεις σ2000 βολτας να γυρναει σερρες χαλαρα και το περνας για βιντεο σε γρηγορη ταχυτητα
,μετρα δευτερολεπτα...αλλου κι αλλου τα μετρας...
ο και καλα πυρετος επεσε?
ΦΟΥ - ΚΙ....

[/quote]
Κωστακη παλουκαρι μου που το ειδεσ το αδειασμα στην 8 εσυ??Εδω καβαλας το κερμπ λες και εχεις ΥΖ250 και επειδη παραπονεθηκε λιγο το χοντακι το κατηγορας κιολας!
Εχω παθει πλακα με το αυτοκινητο παντως,δεν κουνιεται σταλα.Πολλα κανταρια προσφυσης και οι γραμμουλες με εξαιρεση την εισοδο της κ13 ειναι πολυ σωστες.
Που να βαλεις και το bucket..
Ερχονται και αλλα 2 βιντεο απο το event να δειτε τι σημαινει προσφυση..!
Το 2ο βίντεο μόλις ανέβηκε στο youtube ενώ ετοιμάζεται και το v2 απο το πρώτο βίντεο που πολλοί παρατηρήσατε ότι είχε πρόβλημα με τον ήχο.
Εγώ καλά το είχα φτιάξει παίδες αλλά το youtube κατά την επεξεργασία του βίντεο κάπου πρέπει να είχε διαφορετική γνώμη. Παρά το report που τους έκανα δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
Ορίστε λοιπόν ένα βιντεάκι με 3 γύρους απο τον Μάκη στις Σέρρες με το αυτοκίνητο μου. Η πίστα ήταν ακόμα νωπή ενώ στέγνωνε λάου-λάου. Το αμάξι όπως θα παρατηρήσετε, ειδικά αν έχετε δει και το βιντεάκι του Κώστα, δεν έχει πρόσφυση πουθενά. Ξεχάστε τις εικόνες που είδατε με φουλ σλικ και KW V3 και απολαύστε βιοπάλη με ΟΕΜ ανάρτηση με 118.000χλμ και Eibach Lowering Springs σε συνδιασμό φυσικά με 16άρι ζαντολάστιχο
. (Και ο Μάκης να φανταστείτε οδηγεί γραμμικά μπροστά στο πως οδηγώ εγώ!!
)
Το ρολόι σταμάτησε στο 1.37.19 το οποίο δεν είναι ενδεικτικό του οδηγού αλλά ούτε και του αυτοκινήτου νομίζω αλλά με μόλις 12 γύρους ο καθένας όλη την μέρα, εκ των οποίων οι 6 ήταν κανονικά βρεγμένη πίστα, δεν το λες και άσχημα. Ανάμεικτα feelings και για τους 2 μας.
Ορίστε και το βίντεο...
(πάλι νομίζω κάνει χαζά ο ήχος ενώ στο PC δεν κάνει τιποτα!!! #!@#!@$!@$% )
http://www.youtube.com/watch?v=Gkww_LI01EE
Εγώ καλά το είχα φτιάξει παίδες αλλά το youtube κατά την επεξεργασία του βίντεο κάπου πρέπει να είχε διαφορετική γνώμη. Παρά το report που τους έκανα δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
Ορίστε λοιπόν ένα βιντεάκι με 3 γύρους απο τον Μάκη στις Σέρρες με το αυτοκίνητο μου. Η πίστα ήταν ακόμα νωπή ενώ στέγνωνε λάου-λάου. Το αμάξι όπως θα παρατηρήσετε, ειδικά αν έχετε δει και το βιντεάκι του Κώστα, δεν έχει πρόσφυση πουθενά. Ξεχάστε τις εικόνες που είδατε με φουλ σλικ και KW V3 και απολαύστε βιοπάλη με ΟΕΜ ανάρτηση με 118.000χλμ και Eibach Lowering Springs σε συνδιασμό φυσικά με 16άρι ζαντολάστιχο
. (Και ο Μάκης να φανταστείτε οδηγεί γραμμικά μπροστά στο πως οδηγώ εγώ!!
)Το ρολόι σταμάτησε στο 1.37.19 το οποίο δεν είναι ενδεικτικό του οδηγού αλλά ούτε και του αυτοκινήτου νομίζω αλλά με μόλις 12 γύρους ο καθένας όλη την μέρα, εκ των οποίων οι 6 ήταν κανονικά βρεγμένη πίστα, δεν το λες και άσχημα. Ανάμεικτα feelings και για τους 2 μας.
Ορίστε και το βίντεο...
(πάλι νομίζω κάνει χαζά ο ήχος ενώ στο PC δεν κάνει τιποτα!!! #!@#!@$!@$% )
http://www.youtube.com/watch?v=Gkww_LI01EE
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια παιδιά και σας εύχομαι και εγώ να ζησετε όλοι τέτοιες ωραίες στιγμές με καλή παρεούλα και το αυτοκίνητο σας παρέα.
Ξανανέβασα το βίντεο με φτιαγμένο ηχο αυτή τη φορά...
http://www.youtube.com/watch?v=T5Laf...&feature=feedu
Ξανανέβασα το βίντεο με φτιαγμένο ηχο αυτή τη φορά...
http://www.youtube.com/watch?v=T5Laf...&feature=feedu