Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/02/08

Thread Tools

Old Feb 13, 2008 | 05:27 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Mην αναρωτιέσαι,για την βενζίνη μιλάω...
Αααααα.... τώρα το κατάλαβα Βασικά μετά από αυτό που έπαθα τα Χριστούγεννα έχω επιλέξει λίγα βενζινάδικα και αν δεν τα πετύχω ανοιχτά δεν βάζω με αποτέλεσμα να φτάνω κάποιες φορές να καίω αναθυμιάσεις
Old Feb 13, 2008 | 05:52 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

[QUOTE=MANOS,Feb 12 2008, 04:43 AM] Έχω να δηλώσω πως ο Gigolo (μετά το έμαθα ότι ήταν αυτός
Old Feb 13, 2008 | 06:08 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

[QUOTE=Taseas,Feb 11 2008, 03:35 PM] - H Ismene einai kalo koritsi

[B]- To Inox kollaei me to titanio (?)
Old Feb 13, 2008 | 07:30 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by Gigolo,Feb 13 2008, 07:08 AM
p.s: Tasea diarkws diakrinw mia hrwnia...xalarwse ligo...
Δεν το κάνει από κακία,το έχει συνήθειο...
Get used to it!
Old Feb 13, 2008 | 08:52 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by Gigolo,Feb 13 2008, 06:52 AM
afto to 'mwro' pou eides mano htan h aravoniastikia moy...prosexte ta logia sas e? no comments please.....

Φίλε Gigolo με τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα είμαστε μια παρεά.... και αισθάνομαι ότι όλοι όσοι ανήκουμε εδώ, έτσι νιώθουμε....
Εγώ αυτό που έιπα για την κοπέλα σου το είπα καλοπροαίρετα και φυσικά σε τιμάει αυτό, όπως θα τίμουσε κ εμενα αν μου το έγραφαν και σε καμία περίπτωση δεν έγραψα κάτι που να σε προσβάλει, ουτε έχω κάποιο πονηρό σκοπό ούτε τίποτα και όσοι με ξέρουν θα στο βεβαιώσουν.
Τώρα αν εσένα αυτό σε θίγει και σε θυμώνει όπως γράφεις και νιώθεις ότι αποσκοπώ καπου, σου λέω ότι κάνεις λάθος και δεν πρόκείται ν απολογηθώ...απλά σου υπόσχομαι ότι δεν προκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου και το ίδιο θα ήθελα και απο σένα....αφού παρεξηγείσαι τόσο εύκολα, ακόμα και με πράγματα που εμένα θα με τιμούσαν, πόσο μάλλον όταν είναι και αρραβωνιαστικιά σου

p.s. Κάνω και delete το post μου που σε προσβάλλει τόσο..

Ευχαριστώ!
Old Feb 13, 2008 | 09:03 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Originally Posted by MANOS,Feb 13 2008, 09:52 AM
Φίλε Gigolo με τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα είμαστε μια παρεά.... και αισθάνομαι ότι όλοι όσοι ανήκουμε εδώ, έτσι νιώθουμε....
Εγώ αυτό που έιπα για την κοπέλα σου το είπα καλοπροαίρετα και φυσικά σε τιμάει αυτό, όπως θα τίμουσε κ εμενα αν μου το έγραφαν και σε καμία περίπτωση δεν έγραψα κάτι που να σε προσβάλει, ουτε έχω κάποιο πονηρό σκοπό ούτε τίποτα και όσοι με ξέρουν θα στο βεβαιώσουν.
Τώρα αν εσένα αυτό σε θίγει και σε θυμώνει όπως γράφεις και νιώθεις ότι αποσκοπώ καπου, σου λέω ότι κάνεις λάθος και δεν πρόκείται ν απολογηθώ...απλά σου υπόσχομαι ότι δεν προκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου και το ίδιο θα ήθελα και απο σένα....αφού παρεξηγείσαι τόσο εύκολα, ακόμα και με πράγματα που εμένα θα με τιμούσαν, πόσο μάλλον όταν είναι και αρραβωνιαστικιά σου

Ευχαριστώ!
Ρε παιδιά έχω την εντύπωση έγινε παρεξήγηση.

Πιστεύω ότι υπήρξε εκατέρωθεν καλαμπουρίστικη διάθεση....
Old Feb 13, 2008 | 10:19 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Feb 13 2008, 09:52 AM

Ευχαριστώ!
file mano den stravosa apla moy fanike kapws ...apla den thelw na sxoliazoyn tin gineka mou atoma ta opia den gnwrizw ke vlepo gia prwth fora ...den katalava oti mou ekanes xavale.. den kserw kan ti atomo eisai k an eides se plisiasa k ta eipame poly filika.. thelw an thes k esi na ta poume k apo kwnta k na liksoume tin pareksigisi...ok?
no offence etsi?
apla katalaveneis tin thesi mou....
den eimai kenenas paraksenws oyte kanenas kolimenos m@l@k@s...oi ligoi pou kseroun k emena tha sou poun

Ante perna opote thes apo DESTINY na pioume sfinaki na liksi h pareksigish...

p.s :den kanw diafimisi to magazi poy doulevw...
Old Feb 13, 2008 | 11:38 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ασ'τα αυτα Gigolo γτ ξερω οτι θα πεις στο Βαιο οτι κανεις διαφημιση να σου δωσει πριμ

Περα απο αυτο θελω να σου πω οτι:
Ο Taseas κ ο Μανος απο λιγο που τους ξερω ειναι γαμω τα παιδια. Ειναι μεχρι να συνηθισεις το χαβαλε του Club. Αν ομως κτ σε πειραζει το λες κ το λυνουμε εκει. Ειμαστε ολοι μια παρεα, δε χρειαζεται να εχουμε παρεξηγησεις.

Κανεις κ στο κρεβατι τοσο θορυβο οσο οι εξατμισεις σου?
(Για να σπασει ο παγος)
Old Feb 13, 2008 | 01:07 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by ManosS2k,Feb 13 2008, 12:38 PM
Κανεις κ στο κρεβατι τοσο θορυβο οσο οι εξατμισεις σου?
(Για να σπασει ο παγος)
Ego pantos sigoura kano.... distixos apo to roxalito kai oxi apo tipote allo....
Old Feb 13, 2008 | 01:55 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by actinf,Feb 13 2008, 02:07 PM
Ego pantos sigoura kano.... distixos apo to roxalito kai oxi apo tipote allo....
Που εισαι χαμενος με τα ρωσιδακια εσυ?!?!

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.