ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/02/08
Originally Posted by Gigolo,Feb 14 2008, 04:24 PM
p.s : paradidontai mathimata sexoualikhs diapedagogiseis k kathws kikloforeise to neo KAMA SOUTRA apo twn Eddiexxx ...gia perisoteres plirofories tha akolouthisei sxetiko post!!!

P.S. ΑΣΧΕΤΟ! Εχεις msn Παντελη?
Originally Posted by S2000_FUN,Feb 14 2008, 12:01 AM
Φίλε Gigolo αν και το θέμα το θεωρώ λήξαν μόνο να πω ότι αν εμφανιζόσουνα με καμιά "παράνομη" παρέα, όπως μερικοί άλλοι εδώ μέσα (ξέρουν αυτοί
) τότε να ανησυχούσες. Ο Μάνος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να σου πει ότι η αραβωνιαστικιά σου είναι πολύ ωραία. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος παρεξήγησης. Και επειδή τον ξέρω και προσωπικά αυτός είναι ο Μάνος και έτσι τον γουστάρουμε. Και επειδή εμπιστεύομαι το γούστο του Μάνου χαίρομαι που τα μέλη αυτού του forum έχουνε γούστο και στις κοπέλες πέρα από τα αυτοκίνητα

) τότε να ανησυχούσες. Ο Μάνος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να σου πει ότι η αραβωνιαστικιά σου είναι πολύ ωραία. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος παρεξήγησης. Και επειδή τον ξέρω και προσωπικά αυτός είναι ο Μάνος και έτσι τον γουστάρουμε. Και επειδή εμπιστεύομαι το γούστο του Μάνου χαίρομαι που τα μέλη αυτού του forum έχουνε γούστο και στις κοπέλες πέρα από τα αυτοκίνητα
Originally Posted by eddiex,Feb 14 2008, 06:21 AM
Εγω αλλη φορα θα ερθω με το παπι... Πανω κατω προχθες και εψαχνα μια ωρα να παρκαρω... Ουτε Parking για τον Ninja!!! ΑΙΣΧΟΣ!
Thread
Forum
Replies
Last Post
energetic
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
82
Dec 24, 2008 02:58 AM