ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - 15/10/07
Εγω δεν το ανεφερα εχθες (μονο στο Germak που το ειπα) ειχα γενεθλια (οχι εγω αλλα ο κολλητος μου) και μας εβγαλε εξω για φαι 10 η ωρα! Θα ερχομουνα ασχετα αν το μερος δεν μου κανει αλλα θα ερχομουνα για να τα λεγαμε για το paintball κιολας. αλλα δυστυχως δεν μπορουσα! Η μερα καλη και σωστη ειναι! Το μερος ειναι λιγο... Προτειμω να παρω το S σε ανοιχτο δρομο και να ερθω καπου ψιλο μακρια παρα να πηξω σε καμια κινηση κτλ
Αν και ήθελα πολύ να έρθω χτες, έμπλεξα με μία εργασία την οποία δεν έκανα καθώς προσπαθούσε (μάταια, είναι αλήθεια) να με ψυχαναλύσει ο Τασέας μέσω φόρουμ.
Η πρόταση eddiex για Village Ρέντη δεν ακούγεται άσχημα, είναι και σε κεντρικό σημείο. Is nice, I like...
@S2000Fun: Αφού έχεις δει το σκυλί στο avatar έχεις δει τα καλύτερα. Καλύτερα να κρατήσουμε αυτό το μυστήριο στη σχέση μας...
Επιτέλους αποκαλύφθηκε ότι ο Μάνος ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ στις συναντήσεις γιατί φοβάται ότι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ θα του φάω κανα γκομενάκι που θα πάει να χτυπήσει.
Μάνο την ταλαίπωρη που σου έκανε το ψυχικό πως είπαμε ότι τη λένε...;
Η πρόταση eddiex για Village Ρέντη δεν ακούγεται άσχημα, είναι και σε κεντρικό σημείο. Is nice, I like...
@S2000Fun: Αφού έχεις δει το σκυλί στο avatar έχεις δει τα καλύτερα. Καλύτερα να κρατήσουμε αυτό το μυστήριο στη σχέση μας...
Επιτέλους αποκαλύφθηκε ότι ο Μάνος ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ στις συναντήσεις γιατί φοβάται ότι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ θα του φάω κανα γκομενάκι που θα πάει να χτυπήσει.
Originally Posted by Drifteropoulos,Oct 16 2007, 12:15 PM
Καλά δικαιολογίες τώρα...
Νίντζας άνθρωπος να λές τέτοια πράματα.
Όταν σε πήρα τηλέφωνο χθές και δε το σήκωνες πού ήσουν;
Στα γενέθλια;
ήηη στα αρχιdi@ σου;
Νίντζας άνθρωπος να λές τέτοια πράματα.
Όταν σε πήρα τηλέφωνο χθές και δε το σήκωνες πού ήσουν;
Στα γενέθλια;
ήηη στα αρχιdi@ σου;

Παντως δικαιογιες δεν ειναι, αληθεια ειχα να παω σε γενεθλια εχθες και δεν γινοταν να ερθω. Τι ηθελες εχθες τελικα? Και παλι σορρυ και νοιωθω ασχημα που δεν σε πηρα μετα αλλα μεσα στην βιασυνη μου, επειδη ειχα αργησει και ολοι εμενα περιμενανε σε ξεχασα. Θα σου επανορθωσω αν θες σε καφε η ξεκολι@σμ@ στο ταβλι!
Παντως ασχετο αλλα προτεινω να πηγαινουμε και για κανα καφε,ασχετος ημερας συναντησης. Δηλαδη να μαζευτουμε μια μερα καπου καλα για ενα ωραιο καφε - ποτο! Τι λες μανο, μεσα εσυ και το παρεακι?
Originally Posted by eddiex,Oct 16 2007, 01:02 PM
Παντως ασχετο αλλα προτεινω να πηγαινουμε και για κανα καφε,ασχετος ημερας συναντησης. Δηλαδη να μαζευτουμε μια μερα καπου καλα για ενα ωραιο καφε - ποτο! Τι λες μανο, μεσα εσυ και το παρεακι? 

καθολου ασχημη ιδεα!
Originally Posted by energetic,Oct 15 2007, 11:32 PM
Για προσωπικους λογους δε μπορεσα να ερθω χθες...
Έχω χάσει το μέτρημα.....Κ εγώ παιδιά δεν μπορουσα να έρθω με το S αλλα κανόνισα να με πάρει άλλο παιδί και να παρευρεθώ στη συνάντηση για να βρεθώ με τα παιδιά.
Δεν κατηγορώ κανέναν για τις επιλογές του και ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του όμως με ενοχλέι να ψηφίζουν κάποιοι συστηματικά και να εκφέρουν άποψη για τις εκτός forum δραστηριότητες και από την άλλη να μην εμφανίζονται ποτέ. Και δεν έιναι το μέρος, είναι η διάθεση να διατηρηθεί αυτό που κάνουμε.
p.s. Πάντως υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη που γνώρισα εχθές.
egw irtha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
loipon...ap'oti katalava....
...psaxnoume ena meros
pou na exei :
xwro gia parkarisma..
zesti..
kefeteries-barakia..
gkomen@ki@..
teleia...iparxoun afthona tetoia meri stin athina...
den kanonizoume xorigia apo kanena baraki na pigainoume ekei synexeia..
..na'xoume kai ta potakia kerasmena...
loipon...ap'oti katalava....
...psaxnoume ena meros
pou na exei :
xwro gia parkarisma..
zesti..
kefeteries-barakia..
gkomen@ki@..
teleia...iparxoun afthona tetoia meri stin athina...
den kanonizoume xorigia apo kanena baraki na pigainoume ekei synexeia..
..na'xoume kai ta potakia kerasmena...