View Poll Results: ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ?
Voters: 33. You may not vote on this poll
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
εγω προτεινω να μην παμε πουθενα γιατι ειμαστε ολοι σκουριασμενοι κ παλιογεροι και τα αυτοκινητα τα εχουμε για βραδυνη λεζαντα στα μπουζουκια!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ-ΕΠΟΜΕΝΟ-ΑΛΛΟ
Και για να δειτε ποσο νυχτωμενο ειναι ολο το κλαμπ ο προεδρος σας κυκλοφορει με σεϊσεντο κ ο αντιπροεδρος σας με γκολφ. Τα συμπερασματα δικα σας!!!!!
Και για να δειτε ποσο νυχτωμενο ειναι ολο το κλαμπ ο προεδρος σας κυκλοφορει με σεϊσεντο κ ο αντιπροεδρος σας με γκολφ. Τα συμπερασματα δικα σας!!!!!
Originally Posted by puyolaS2K,Apr 11 2007, 09:42 AM
εγω προτεινω να μην παμε πουθενα γιατι ειμαστε ολοι σκουριασμενοι κ παλιογεροι και τα αυτοκινητα τα εχουμε για βραδυνη λεζαντα στα μπουζουκια!!!!!!!!!!
Originally Posted by MANOS,Apr 12 2007, 10:37 AM
Εγώ προτείνω να μη χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο....
Ρε παιδιά έχω μια απορία......
Έχουν ψηφίσει 28 άτομα (total votes 28).
Αυτό σημαίνει οτι θα έρθουν 28 άτομα στην εκδρομή;;;
Χλωμοοοοό!!!
Έχω την υποψία οτι κάποιοι ψηφίζουν χωρίς να έχουν καν την πρόθεση να έρθουν στην εκδρομή με αποτέλεσμα να μ@μ@νε ολόκληρο το poll και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα του.
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά.....
Χλωμοοοοό!!!
Έχω την υποψία οτι κάποιοι ψηφίζουν χωρίς να έχουν καν την πρόθεση να έρθουν στην εκδρομή με αποτέλεσμα να μ@μ@νε ολόκληρο το poll και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα του.
Originally Posted by gmak_s2k,Apr 12 2007, 12:50 AM
Ρε παιδιά έχω μια απορία......
Χλωμοοοοό!!!
Χλωμοοοοό!!!

pantws epeidi psinomai kai egw na ethw skeftomai to eksis...
1)brallo, araxwba klp den trelainomai..polu xeimerino mou kanei..
2)bolos para polu makria gia authimeron
3)eretria,xalkida polu wraia k ta 2 alla polu sinithismeno....kserw gw??
den yparxei kati allo kontino???mono auta einai????xathikan ta meri???
kai sto metaksu den mou erxetai kai emena tipota sto mualo xixiixixix
Apo tis parouses epiloges tha protimousa xalkida, eretria giati sindiazoun kontini apostasi thallasitsa tabernoula klp klp...
Ti tha legate omws na pigainame EPIDAURO????Ektos an to exei proteinei kapoio paidi kai diafwnisate opwte paw paso...
WRAIA DIADROMI, THALASSA KAI SXETIKA KONTA!!!
1)brallo, araxwba klp den trelainomai..polu xeimerino mou kanei..
2)bolos para polu makria gia authimeron
3)eretria,xalkida polu wraia k ta 2 alla polu sinithismeno....kserw gw??
den yparxei kati allo kontino???mono auta einai????xathikan ta meri???
kai sto metaksu den mou erxetai kai emena tipota sto mualo xixiixixix
Apo tis parouses epiloges tha protimousa xalkida, eretria giati sindiazoun kontini apostasi thallasitsa tabernoula klp klp...
Ti tha legate omws na pigainame EPIDAURO????Ektos an to exei proteinei kapoio paidi kai diafwnisate opwte paw paso...
WRAIA DIADROMI, THALASSA KAI SXETIKA KONTA!!!