View Poll Results: ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ?
Voters: 33. You may not vote on this poll
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Originally Posted by puyolaS2K,Apr 13 2007, 08:05 PM
Λοιπόν Μάνο την μπανάνα
και στο κλουβί σου!!!!!!!
Το FORUM είναι ελεύθερο και ότι θέλω γραφω.
Εγω έτσι μιλάω και σε όποιον αρέσει αν δεν σου αρέσει το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία!!!
Αντε Πατόψαρο......

και στο κλουβί σου!!!!!!!Το FORUM είναι ελεύθερο και ότι θέλω γραφω.
Εγω έτσι μιλάω και σε όποιον αρέσει αν δεν σου αρέσει το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία!!!
Αντε Πατόψαρο......

Πως στην λεει ετσι ρε Μανο??? Και θα τον αφησεις αυτον τον Πουγιολα να σου μιλαει ετσι ???
Ντροπη χαλατε τον κοσμο και το Forum μας. Αντε μπραβο!
Off Topic (ισως
) :
Δεν ξέρω αν εκφράζω και τις σκέψεις ίσως των περισσοτέρων Βορειοελλαδιτών μελών μας, αλλά πέρα από την εκδρομή που τελικά θα κανονιστεί σε αυτό το topic καλά θα ήταν να σκεφτούμε ΙΣΩΣ και την πιθανότητα ΚΑΠΟΤΕ σε ΚΑΠΟΙΑ εκδρομή να μπορέσουν να συμμετάσχουν και τα μέλη από Θεσ/νίκη, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα (ίσως στην 1η Πανελλήνια συγκέντρωση, σε εκδρομή με προορισμό τέτοιον ώστε να βολεύει τους περισσότερους).
Με αυτό που λέω σεν θέλω σε καμιά περίπτωση να παραπονεθώ - γκρινιάξω, ούτε να στεναχωρήσω κανένα, αλλά μιας και το Σάββατο που μας πέρασε συζήτησα το θέμα με τον φίλο Μανο και μέλος μας από Κοζάνη, μιας και ήμουν εκεί για ΣΚ (γεια σου Μανο!
) και πραγματικά ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ την ημέρα που θα μπορέσουμε ΚΑΠΟΤΕ και εμείς να βρεθούμε σε μια εκδρομή ηλιόλουστης ημέρας αρκετών έως πολλών S2Ks με τα top down, τα vtec να σκυλιάζουν και γενικά να ευχαριστηθούμε τα αμάξια μας παρέα με άτομα που κουβαλάν την ίδια τρέλα με εμάς!
Κάτι που στην Αθήνα ίσως το έχετε συχνό φαινόμενο είτε αφορά μηνιαία συγκέντρωση, είτε εκδρομή εμείς (και με τον όρο αυτόν εννοώ ΟΛΗ την υπόλοιπη Ελλάδα καλώς ή κακώς) ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Ελπίζω να εισακουστεί από τον Δημήτρη ή όποιον άλλον σχετικών με το θέμα...
) :Δεν ξέρω αν εκφράζω και τις σκέψεις ίσως των περισσοτέρων Βορειοελλαδιτών μελών μας, αλλά πέρα από την εκδρομή που τελικά θα κανονιστεί σε αυτό το topic καλά θα ήταν να σκεφτούμε ΙΣΩΣ και την πιθανότητα ΚΑΠΟΤΕ σε ΚΑΠΟΙΑ εκδρομή να μπορέσουν να συμμετάσχουν και τα μέλη από Θεσ/νίκη, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα (ίσως στην 1η Πανελλήνια συγκέντρωση, σε εκδρομή με προορισμό τέτοιον ώστε να βολεύει τους περισσότερους).
Με αυτό που λέω σεν θέλω σε καμιά περίπτωση να παραπονεθώ - γκρινιάξω, ούτε να στεναχωρήσω κανένα, αλλά μιας και το Σάββατο που μας πέρασε συζήτησα το θέμα με τον φίλο Μανο και μέλος μας από Κοζάνη, μιας και ήμουν εκεί για ΣΚ (γεια σου Μανο!
) και πραγματικά ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ την ημέρα που θα μπορέσουμε ΚΑΠΟΤΕ και εμείς να βρεθούμε σε μια εκδρομή ηλιόλουστης ημέρας αρκετών έως πολλών S2Ks με τα top down, τα vtec να σκυλιάζουν και γενικά να ευχαριστηθούμε τα αμάξια μας παρέα με άτομα που κουβαλάν την ίδια τρέλα με εμάς!Κάτι που στην Αθήνα ίσως το έχετε συχνό φαινόμενο είτε αφορά μηνιαία συγκέντρωση, είτε εκδρομή εμείς (και με τον όρο αυτόν εννοώ ΟΛΗ την υπόλοιπη Ελλάδα καλώς ή κακώς) ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Ελπίζω να εισακουστεί από τον Δημήτρη ή όποιον άλλον σχετικών με το θέμα...
Christos έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό και θα ήταν και δική μου επιθυμία κάτι τέτοιο. Όμως μια τέτοια συνάντηση προϋποθέτει συνέπεια λόγων και πράξεων κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει δυστυχώς για πολλούς από εδώ που ψήφισαν το ένα ή το άλλο μέρος για την σημερινή εκδρομή. Κι αυτό το λέω γιατί δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν 30 άτομα και σήμερα να έρχονται μόλις 6 αυτοκίνητα. Αν αυτό συνέβη σήμερα σε μια εκδρομή μόλις 3 τέταρτα από την Αθήνα τι να περιμένει κανείς για μια εκδρομή σαν κι αυτή που περιγράφει ο Χρήστος που θα είχε μορφή πανελαδικής συνάντησης και η οποία φυσικά θα γινόταν σε ένα μέρος πολύ πιο μακριά απο την Ερέτρια? Προσωπικά θα ντρεπόμουν να βρεθώ σε μια τέτοια συνάντηση όπου από την Αθήνα θα έρχονταν 5-6 αυτοκίνητα και από την Βόρεια Ελλάδα 15. Απ' ότι βλέπω λοιπόν Χρήστο μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχουμε να βρεθούμε κάποιοι μόνο από την Αθήνα (που θα ήθελαν μια τέτοια συνάντηση) με όλους εσάς από την Βόρεια Ελλάδα υπό την μορφή μιας άτυπης και προσωπικής συννενόησης παρά ύστερα από μια επίσημη ανακοίνωση με προτάσεις για ψηφοφορία όπως έγινε με την τελευταία (Σημερινή) εκδρομή. Και σου υπόσχομαι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα. Τώρα όσον αφορά την σημερινή εκδρομή θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους τελικά ήρθαν. Περάσαμε νομίζω (Αν και λίγοι) πολύ ωραία και ευχαριστηθήκαμε τόσο την διαδρομή (Πήγαμε και ήρθαμε από Ριτσώνα μετά από πρόταση του Green) όσο και τις λίγες ώρες παραμονής μας αρχικά στην Χαλκίδα όπου κάτσαμε για ένα πρώτο καφέ και στην συνέχεια στην Ερέτρια όπου φάγαμε και ήπιαμε στην συνέχεια και τον δεύτερο καφέ (Τσαμπέ αυτός....Όσοι ήρθαν ξέρουν γιατί...). Να είστε όλοι καλά κι ελπίζω την επόμενη φορά αυτοί που δεν ήρθαν να δείξουν την απαραίτητη ευαισθησία και να τιμήσουν την ψήφο τους και με την παρουσία τους στην εκδρομή. Ευχαριστώ.
Originally Posted by D_S2000,Apr 15 2007, 06:47 PM
Christos έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό και θα ήταν και δική μου επιθυμία κάτι τέτοιο. Όμως μια τέτοια συνάντηση προϋποθέτει συνέπεια λόγων και πράξεων κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει δυστυχώς για πολλούς από εδώ που ψήφισαν το ένα ή το άλλο μέρος για την σημερινή εκδρομή. Κι αυτό το λέω γιατί δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν 30 άτομα και σήμερα να έρχονται μόλις 6 αυτοκίνητα. Αν αυτό συνέβη σήμερα σε μια εκδρομή μόλις 3 τέταρτα από την Αθήνα τι να περιμένει κανείς για μια εκδρομή σαν κι αυτή που περιγράφει ο Χρήστος που θα είχε μορφή πανελαδικής συνάντησης και η οποία φυσικά θα γινόταν σε ένα μέρος πολύ πιο μακριά απο την Ερέτρια? Προσωπικά θα ντρεπόμουν να βρεθώ σε μια τέτοια συνάντηση όπου από την Αθήνα θα έρχονταν 5-6 αυτοκίνητα και από την Βόρεια Ελλάδα 15. Απ' ότι βλέπω λοιπόν Χρήστο μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχουμε να βρεθούμε κάποιοι μόνο από την Αθήνα (που θα ήθελαν μια τέτοια συνάντηση) με όλους εσάς από την Βόρεια Ελλάδα υπό την μορφή μιας άτυπης και προσωπικής συννενόησης παρά ύστερα από μια επίσημη ανακοίνωση με προτάσεις για ψηφοφορία όπως έγινε με την τελευταία (Σημερινή) εκδρομή. Και σου υπόσχομαι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα. .....
Originally Posted by puyolaS2K,Apr 13 2007, 10:05 AM
Λοιπόν Μάνο την μπανάνα
και στο κλουβί σου!!!!!!!
Το FORUM είναι ελεύθερο και ότι θέλω γραφω.
Αντε Πατόψαρο......

και στο κλουβί σου!!!!!!!Το FORUM είναι ελεύθερο και ότι θέλω γραφω.
Αντε Πατόψαρο......

Δεύτερον, μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος και κυρίως να καταλαβάινεις τι λέει
Τρίτον μάθε να κάνεις log in με σωστά στοιχεία και
Τέταρτον, γι αυτά που γράφεις είσαι το λιγότερο
ΜΑΛΑΚΑΣ