ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 17/06/09 - ΑΦΙΔΝΕΣ
Γουσταρω που το κλαμπ εχει γινει μαχιμο.
Λευτερη σουπερ.Τελικα κατι κανει και το Hankook.Χαιρομαι γιατι τα ειχα προτεινει σε αρκετους..να ερχοντουσαν και ολα οπως πρεπει..
Το 57.5 τα σπαει.Εγω φαντασου με 070 ειχα κανει 57.8.
Το επιπεδο οδηγησης του κλαμπ ανεβαινει δραματικα τον τελευταιο καιρο.
Παντως το 55 και για την ακριβεια ακομα και το 56αρι το βλεπω σχεδον αδυνατο χωρις κανονικα σεμι.
Το 55,8 PanosS ειναι επισης τρελο.Αμα θες λες και τι specs εχεις?
Μαριε το 58 το θεωρω οριο για πολητικο νορμαλ.Μια χαρα εισαι.Χτυπα κανα 888αρι στις 16αρες ομως για πιο κατω και εισαι αρχοντας.
Ισμηνη αγορασες χοραφακι ή μου φαινεται!!Κατι σκονες σα να ειδα στο βαθος..
Ποσοι μαζευτηκατε τελικα?
Λευτερη σουπερ.Τελικα κατι κανει και το Hankook.Χαιρομαι γιατι τα ειχα προτεινει σε αρκετους..να ερχοντουσαν και ολα οπως πρεπει..
Το 57.5 τα σπαει.Εγω φαντασου με 070 ειχα κανει 57.8.
Το επιπεδο οδηγησης του κλαμπ ανεβαινει δραματικα τον τελευταιο καιρο.
Παντως το 55 και για την ακριβεια ακομα και το 56αρι το βλεπω σχεδον αδυνατο χωρις κανονικα σεμι.
Το 55,8 PanosS ειναι επισης τρελο.Αμα θες λες και τι specs εχεις?
Μαριε το 58 το θεωρω οριο για πολητικο νορμαλ.Μια χαρα εισαι.Χτυπα κανα 888αρι στις 16αρες ομως για πιο κατω και εισαι αρχοντας.
Ισμηνη αγορασες χοραφακι ή μου φαινεται!!Κατι σκονες σα να ειδα στο βαθος..
Ποσοι μαζευτηκατε τελικα?
Originally Posted by gre165-makis,Jun 18 2009, 09:16 PM

και το 56αρι το βλεπω σχεδον αδυνατο χωρις κανονικα σεμι.
Πωπω μουρμούραααα!!! Τι είσαστε εσείς καλέ?
Ορίστε λοιπόν, public το album. Και αυτό και της Ναυπάκτου Μανωλάκη (και όχι του Ναυπλίου...
).
Μάριε δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση σου αλλά αυτό που γράφει επάνω είναι olympus zuiko digital 14-22mm 1:3,5-5,6 ED.
Γκρεμάκη δεν αγόρασα κανένα χωραφάκι!!! Απλά ένας τροχός ξάκρυσε λίγο...
. Αμέσως εσύ να πεις την καλή σου την κουβέντα. Τον άλλο τον βλέπεις τέρμα ανάποδα μέσα στην πίστα έτοιμο να φιληθεί με όλους τους περαστικούς και δεν σχολιάζεις ε? Μόνο εμένα...Καλαααα!!!
Ορίστε λοιπόν, public το album. Και αυτό και της Ναυπάκτου Μανωλάκη (και όχι του Ναυπλίου...
).Μάριε δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση σου αλλά αυτό που γράφει επάνω είναι olympus zuiko digital 14-22mm 1:3,5-5,6 ED.
Γκρεμάκη δεν αγόρασα κανένα χωραφάκι!!! Απλά ένας τροχός ξάκρυσε λίγο...
. Αμέσως εσύ να πεις την καλή σου την κουβέντα. Τον άλλο τον βλέπεις τέρμα ανάποδα μέσα στην πίστα έτοιμο να φιληθεί με όλους τους περαστικούς και δεν σχολιάζεις ε? Μόνο εμένα...Καλαααα!!!
Originally Posted by LOCAL S,Jun 18 2009, 10:25 AM
Eγω παντος εβγαλα στον Λευτερη 58,8 και στον Μαριο 58,3.. Τωρα εσεις με τα μηχανηματα σας λεγετε οτι θελετε!!!!!!!
mr. Χρονομετρος is back!
mr. Χρονομετρος is back!leftis 57,6
energetic 58,4
εγώ 59,4
Αν συγκρίνουμε με το drift box του Μάριου και με το άλλο μηχάνημα του Λευτερη,έχει πέσει πολύ κοντα,αν όχι ακριβως.
Άλλους δεν μέτρησε.