Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 17/06/09 - ΑΦΙΔΝΕΣ

Old Jun 17, 2009 | 10:08 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Θα τα βολεψουμε ολα, don't worry. Παντως μεγαλη συμμετοχη χθες και με καλους χρονους.

Κωνσταντινε, πηρες πολλες φωτογραφιες χθες, αντε με το καλο να τις ανεβασεις.
Old Jun 17, 2009 | 10:47 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by energetic,Jun 17 2009, 10:08 PM
Κωνσταντινε, πηρες πολλες φωτογραφιες χθες, αντε με το καλο να τις ανεβασεις.
Ο Κωνσταντίνος πήρες πολλές φωτογραφίες εχθές με την μηχανή της Ισμήνης

Άντε να τις ανεβάσει τώρα

Στα της συνάντησης. Πολύ ωραία περάσαμε εχθές! Πολλές συμμετοχές στην πίστα έστω και για βόλτα ,βλ. FUN, MANOS, PanosS,Σαράντης, Kuriakos2000t , ενώ οι γνωστοί άγνωστοι επιτέθηκαν στην πίστα!! No.1 T.I.N.T. & No.2 Package που έκαναν ντου καλό στην πίστα!!

Απόλυτο χάος και αναρχία!! Αλήτες και οι 2

Χάρηκα που γνώρισα και τον Αντρέα με το Λευκό αλλά και τον Κυριάκο με τα τέρατα εξατμίσεις, αν και δεν τα είπαμε πολύ.

Λευτεράκης καλύτερος χρόνος της ημέρας με 57,5 (αν δεν κάνω λάθος) ενώ δεύτερος ο Κυρ. Ενεργητικός με 58,5 (πάλι αν κάνω λάθος διορθώστε με)!!

Μπράβο, πολύ ωραίοι χρόνοι, με τον Λευτεράκη να πέρνει ένα τεράστιο !! Αφήστε που έβγαζε και φλογίδια οπότε μας κ@βλωνε περισσότερο!

Η Ισμήνη είχε δεν είχε οδήγησε πάλι S2000... Κατάλαβες? Για καθημερινό έχει ένα mx5 1.8l ανθρώπινο ενώ στις βόλτες/εκδρομές/trackdays έχει διαφορετικά S2000 να οδηγεί!! Ωραία είναι αυτή ρε σεις!!!

Τέλος, απαράδεκτος ο οδηγός του Saxo που δεν έκανε στην άκρη με αποτέλεσμα μετά απο 2 γύρους υπομονή να με αναγκάσει να τον πάω προφυλακτήρα και να τον προσπεράσω χωρίς την θέληση σου στην φουρκέτα...

Αυτά είναι τρανά παραδείγματα έλλειψης ευφυίας και ίχνη κομπλεξισμού που μέσα στην πίστα δεν χωράνε... Ο τράγος...
Old Jun 17, 2009 | 11:04 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Ναι πολυ ωραια ηταν εχθες. Το ευχαριστηθηκα πολυ. Ειχα τουλαχιστον ενα 3μηνο να ανεβω.
Για τους χρονους τωρα, το racechrono εδειξε καλυτερο γυρo 55,6 αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ισχυει. Θελω να το δω λιγακι και με το performance tools. Anyway, αφηνοντας αυτο στην ακρη ο επομενος καλυτερος ηταν 57,4. Δυστυχως σε μερικους γυρους δεν σταματουσε να μετραει. Δλδ στα laps εχω και χρονους 2 γυρων μαζι.
Εχθες μου φανηκε οτι κρατουσε πολυ καλα η πιστα. Ισως λογω θερμοκρασιας. Το φτερακι μου βεβαια το ψιλογ@μησα σε μια μεγαλειωδη εξοδο που ειχα.

Εσυ Ναbura παιδι μου, κριμα που μπηκες με τους αλλους γιατι σε κοβανε συνεχεια. Απ' οτι βλεπω στους γυρους σου απο το racechrono εχεις καλυτερο 59,2. ειμαι σιγουρος οτι αν εμπαινες για 2ο session τα 57αρια τα ειχες.
Old Jun 17, 2009 | 11:14 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by Nabu,Jun 17 2009, 10:47 PM
Τέλος, απαράδεκτος ο οδηγός του Saxo που δεν έκανε στην άκρη με αποτέλεσμα μετά απο 2 γύρους υπομονή να με αναγκάσει να τον πάω προφυλακτήρα και να τον προσπεράσω χωρίς την θέληση σου στην φουρκέτα...

Αυτά είναι τρανά παραδείγματα έλλειψης ευφυίας και ίχνη κομπλεξισμού που μέσα στην πίστα δεν χωράνε... Ο τράγος...
Ο οδηγος του σαξο εμεινε στο κουβαδακι του μετα ??? δε βγηκε απο το κλουβι του???

Να του πεις 2 λογια στη μουρη ????????

Old Jun 17, 2009 | 11:45 PM
energetic's Avatar
Registered User

Θοδωρη θελω να ακουσω τη μονη στις Αφιδνες.
Old Jun 17, 2009 | 11:49 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by leftis,Jun 17 2009, 11:04 PM
Ναι πολυ ωραια ηταν εχθες. Το ευχαριστηθηκα πολυ. Ειχα τουλαχιστον ενα 3μηνο να ανεβω.
Για τους χρονους τωρα, το racechrono εδειξε καλυτερο γυρo 55,6 αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ισχυει. Θελω να το δω λιγακι και με το performance tools. Anyway, αφηνοντας αυτο στην ακρη ο επομενος καλυτερος ηταν 57,4. Δυστυχως σε μερικους γυρους δεν σταματουσε να μετραει. Δλδ στα laps εχω και χρονους 2 γυρων μαζι.
Εχθες μου φανηκε οτι κρατουσε πολυ καλα η πιστα. Ισως λογω θερμοκρασιας. Το φτερακι μου βεβαια το ψιλογ@μησα σε μια μεγαλειωδη εξοδο που ειχα.

Εσυ Ναbura παιδι μου, κριμα που μπηκες με τους αλλους γιατι σε κοβανε συνεχεια. Απ' οτι βλεπω στους γυρους σου απο το racechrono εχεις καλυτερο 59,2. ειμαι σιγουρος οτι αν εμπαινες για 2ο session τα 57αρια τα ειχες.
Για το Racechrono Λευτέρη μπορείς να κοιτάξεις τα εξής για να δεις αν το 55,6 που έβγαλε υφίστατε ή αν τράβηξε κάποιο spike.

1) Απομονόνεις την χαρτογράφηση του γύρου και βλέπεις αν η γραμμή έχει πουθενά κενά ή αν δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι η τροχιά της. Δηλαδή αν αποκλίνει κάπου.

2)Μετά βλέπεις απο τα traps που έχεις βάλει, αν ας πούμε είναι λογικός ο τελικός χρόνος σε συνάρτηση με τους χρόνους των traps. (πχ αν το άθροισμα των 2 σου παγίδων είναι νορμάλ και όχι πιο γρήγορο απο προηγούμενες φορές τότε σημαίνει ότι στην 3η σου παγίδα - αν θεωρήσουμε ότι η 3η ειναι και η τελευταία- θα πρέπει να έχεις κάνει εξωφρενικό χρόνο.

3) Lap Times --> Options --> Display Mode --> Information
Στο τέλος έχει μια στήλη που λέει Distance. Εκεί θεωρητικά σου λέει πόσο μέτρησε στον κάθε γύρο. Αν είναι αρκετά πιο λίγο απο τις άλλες φορές καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

4)Lap Times --> Options --> Display Mode --> Hi/Lo Speeds
Στο τέλος έχει μέση ταχύτητα. Τσεκάρεις και απο εκεί.

Τέλος, πάνω πάνω λογικά θα σου έχει μια πράσσινη γραμμούλα που λέει έναν χρόνο αρκετά χαμηλό. Αυτός είναι ο Optimal Lap ο οποιός είναι το άθροισμα των καλύτερων σου splits απο όλους τους γύρους που έκανες. Για πες πόσο σου λέει εκεί να γουστάρουμε. (αυτό είναι και τροφή για σκέψη και προπόνηση κάθε φορά )

Στα δικά μου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αισθανόμουν ικανός να γυρίσω στο 57 εχθές. 58 ξερό ίσως αν έκανα και 2ο Session.

Θοδωρή έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες και κακώς ξέχασα να πάω να τον βρω μετά το τέλος του γύρου αλλά βιαζόμασταν να φύγουμε και αφαιρέθηκα. ΠΡΕΠΕΙ σε αυτούς τους ανθρώπους να λες κάτι γιατί που ξέρεις, ίσως την επόμενη φορά να μην το κάνουν πάλι. Ο τρόπος δεν χρειάζεται να είναι άσχημος εξαρχής, αλλά αν δείξει περαίτερω κομπλεξισμό, αυθάδια (στην τελική παίζει με εσένα, τα λεφτά σου, την υπομονή σου και φυσικά την υγεία και των 2) τότε ναι, πέφτει πέλεκης!
Old Jun 17, 2009 | 11:53 PM
and35mk's Avatar
Registered User

Χθες όντως ήταν πολύ όμορφα στη πίστα με αρκετα sακια παρεα.
Χάρηκα που γνώρισα κάποια παιδια-nabu,package,uma,energetic-και που συναντησα κάποιους που ηδη γνώριζα-μανο,πανο.

Τώρα στα της πίστας,έπαθα πλάκα με τον leftis-εσυ δεν ησουν με το ασημι με την φασαριοζικη εξατμιση? -που έκανε τρομερο χρόνο,όπως και με τον energetic.
Πολύ καλοι και οι δυο!!!

Απο το δικό μου δεν έμεινα και πολυ ευχαριστημενος παρ'όλο τα R888. Μου έβγαζε μούτρα και ο χρόνος-59,4 με έπιασε ενας φίλος-απείχε απο το καλύτερο μου με πολιτικα λάστιχα
Μάλλον δεν είχα όσο αέρα έπρεπε στα λάστιχα + οτι πίσω για μερικες μερες φοράει μαμα αναρτηση.

Δε πειράζει όμως,τα είπαμε,περάσαμε καλα και αυτο μετραει.
Old Jun 18, 2009 | 12:04 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by energetic,Jun 17 2009, 11:45 PM
Θοδωρη θελω να ακουσω τη μονη στις Αφιδνες.
Τωρα πες μου ενα λογο που με βαζεις σε πολυπριζο ......
Για να κατεβασω καντιλια για τα ΕΛΤΑ?????

ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝ%Π@Ν@ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Σ'ΑΥΤΑ Κ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ....

μπακ του τοπικ

μπραβο παιδια για τους χρονους κ τις προσπα8ειες ελπιζω μολις ξεμπερδεψω να κανω κ εγω λιγο ....
Old Jun 18, 2009 | 12:15 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Originally Posted by and35mk,Jun 18 2009, 10:53 AM
Χθες όντως ήταν πολύ όμορφα στη πίστα με αρκετα sακια παρεα.
Χάρηκα που γνώρισα κάποια παιδια-nabu,package,uma,energetic-και που συναντησα κάποιους που ηδη γνώριζα-μανο,πανο.

Τώρα στα της πίστας,έπαθα πλάκα με τον leftis-εσυ δεν ησουν με το ασημι με την φασαριοζικη εξατμιση? -που έκανε τρομερο χρόνο,όπως και με τον energetic.
Πολύ καλοι και οι δυο!!!

Απο το δικό μου δεν έμεινα και πολυ ευχαριστημενος παρ'όλο τα R888. Μου έβγαζε μούτρα και ο χρόνος-59,4 με έπιασε ενας φίλος-απείχε απο το καλύτερο μου με πολιτικα λάστιχα
Μάλλον δεν είχα όσο αέρα έπρεπε στα λάστιχα + οτι πίσω για μερικες μερες φοράει μαμα αναρτηση.

Δε πειράζει όμως,τα είπαμε,περάσαμε καλα και αυτο μετραει.
Ναι εγω ημουν.

Νομιζω με τα 8αρια το ιδιο ειχε παθει παλιοτερα και ο Μακης (gremakis). Μετα ομως αρχισαν να του δουλευουν πολυ καλα.
Old Jun 18, 2009 | 12:22 AM
energetic's Avatar
Registered User

and35mk,, χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα. Μπορει να παιζει το θεμα αναρτησης που εχεις. Πειρασμος τα 8αρια παντως.

All times are GMT -8. The time now is 09:16 PM.