Ανεπίσημη συνάντηση - Καρτόδρομο Τετάρτη 19/11/08
Originally Posted by Stradale,Nov 19 2008, 10:48 AM
Παιδια ήταν τέλεια.Περάσαμε γ@μ@τ@.
Σε λίγο τα υπόλοιπα.
Εννοοίτε πως θα γίνει λατρεία....
Σε λίγο τα υπόλοιπα.
Εννοοίτε πως θα γίνει λατρεία....
Δεν σε ευχαρίστησα και για την βόλτα!! Ευχαριστώ Χρήστοοο!
Ήσουν ο μοναδικός που μπήκα, μετά ζαλίζομαι σαν συνοδηγός
Άντε τώρα γράψτε εσείς που τρέξατε... Εγώ & ο Ηλίας ξεροσταλιάζαμε απέξω
ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΑ!
ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟΣ FTMFW!!!
Απο αποψη διασκεδασης ευχαριστηθηκα τον Καρτοδρομο ΠΟΛΥ περισσοτερο απο τα Μεγαρα.Πολυ πιο τεχνικη πιστα.Μακαρι να μας αφηναν να νριφταρουμε!
Να ευχαριστησω τον Ηλια ο οποιος μας ξεκουνησε απο τους καναπεδες μας και το κανονισε να παμε,οπως επισης να ευχαριστησω και τον Χρησταρα (Fun) που ηταν συνοδηγος και μου εκανε παρεα καθως καιι ολα τα αλλα παιδια που ηρθαν!
Εγω την Δευτερα που μας ερχεται, θα ειμαι παλι εκει. Και μετα καπακια συναντηση. Οσοι πιστοι προσελθετε!
ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟΣ FTMFW!!!
Απο αποψη διασκεδασης ευχαριστηθηκα τον Καρτοδρομο ΠΟΛΥ περισσοτερο απο τα Μεγαρα.Πολυ πιο τεχνικη πιστα.Μακαρι να μας αφηναν να νριφταρουμε!
Να ευχαριστησω τον Ηλια ο οποιος μας ξεκουνησε απο τους καναπεδες μας και το κανονισε να παμε,οπως επισης να ευχαριστησω και τον Χρησταρα (Fun) που ηταν συνοδηγος και μου εκανε παρεα καθως καιι ολα τα αλλα παιδια που ηρθαν!
Εγω την Δευτερα που μας ερχεται, θα ειμαι παλι εκει. Και μετα καπακια συναντηση. Οσοι πιστοι προσελθετε!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον η πιστα ειναι μεγαλυτερη απ'οτι περιμενα και απλα ειναι πολυ τεχνικη και την ευχαριστηθηκα με το παραπανω. Απλα... ταπα συνεχεια, παρα πολυ ωραια και δεν περιγραφεται με τιποτα. Πολυ πιο καλη απο τα Μεγαρα κατα τη δικη μου γνωμη, τεχνικη και ειναι γενικα πολυ ξεκουραστη πιστα για το αυτοκινητο. Πιο συγκεκριμενα δεν εχεις φθορες σε συμπλεκτη, δισκους κτλ καθως εισαι συνεχεια με δευτερα. Επισης η φθορα στα φρενα ειναι ελαχιστη, σε κανα δυο-τρια σημεια τα χρησιμοποιεις αν μπεις καλα με γραμμες. Τελος τα ελαστικα δεν παιρνουν χαμπαρι απο την ασφαλτο και δεν υπαρχει ιδιαιτερη φθορα.
Με λιγα λογια, θα ξαναπαμε... και ξανα και ξανα. Προβλεπω την αλλη εβδομαδα να πηγαινω παλι.
Στο θεμα κρατηματος και συμπεριφορας το S ειναι απλα αλλου, σταθερο και οτι και να κανεις στη συγκεκριμενη πιστα δε θα σε βγαλει εκτος. Εχεις απλα τον απολυτο ελεγχο. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και με τη πιστα αλλα και με το S μου!
Παμε ξανααααααα! Υλικο με φωτογραφιες εβγαλε κανενας?
Με λιγα λογια, θα ξαναπαμε... και ξανα και ξανα. Προβλεπω την αλλη εβδομαδα να πηγαινω παλι.
Στο θεμα κρατηματος και συμπεριφορας το S ειναι απλα αλλου, σταθερο και οτι και να κανεις στη συγκεκριμενη πιστα δε θα σε βγαλει εκτος. Εχεις απλα τον απολυτο ελεγχο. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και με τη πιστα αλλα και με το S μου!
Παμε ξανααααααα! Υλικο με φωτογραφιες εβγαλε κανενας?