Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Ανεπίσημη συνάντηση - Καρτόδρομο Τετάρτη 19/11/08

Thread Tools

Old Nov 19, 2008 | 12:25 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Λοιπόν,

Κατ'αρχην είμαστε Ελλάδα και πάμε σε πίστα για cart,πράγματα τραγικό.

Η πίστα αυτή δεν θα σου προσφέρει τα ατελείωτα g,δεν θα φέρει το αμάξι στην δύσκολη θέση ούτε θα περάσει τα όριά του.

ΑΛΛΑ

Είναι μια πίστα προπόνησης.Δηλαδη αν δώσεις βάση και δεν φέρνεις γύρους για να φέρνεις τότε μπορείς να γίνεις καλύτερος οδηγός.Είναι μια πίστα τεχνική και λόγο ότι δεν αλλάζεις ταχύτητες παρα μόνο με 2α σε βοηθάει να μάθεις τα περι γραμμών και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Βασικό είναι ότι δεν πιέζει το αμάξι,και πολλά από τα παιδιά μπορούν να γυρνάνε σε έναν πολύ καλό ρυθμό για αυτούς χωρις να ζορίζουν τα hondakia τους.

Να σκεφτείτε,με toyo T1-R 1000χλμ μόνο και με κανονικές πιέσεις αλλά με καλά warm up και cool down και δεν έκανα κιχ,δεν φαγώθηκαν καθόλου!!

Σε σχέση με τις Σέρρες,που σε καποιες στροφές είχα 130χλμ ΜΕΣΑ στην στροφή και ήμουν με το αγχως αν φύγω θα γίνουμε μύλος και τα λάστιχα μου κράτησαν 3 καλούς γύρους και μετά λινά,ο cartodromos ειναι ποιο κοντα στα οικονομικά κυρίως δεδομένα μου.

Ευχαριστώ τους Nabu και Uma για την υπομονή στις απορίες μου και τον lefti-fun για την επίσης υπομονή τους κατα το cool down μου.

Υ.Γ. Α ρε Τάσο τι χάνεις.....
Old Nov 19, 2008 | 01:24 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Αρχικά, να πω οτι χαίρομαι πολύ, που τελικά ο καιρός , αν και οριακά δε μας το χάλασε..χαίρομαι επίσης, ακόμη περισσότερο, που έστω και μετά από 2 χρόνια συμμετοχής μου στο Forum, καταφέρνουμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο και να έχει συμμετοχές, παρά το γεγονός ότι ο Τασούλης είναι στρατό..

Οι συμμετοχές αρκετές..ομολογώ περισσότερες απ'όσες περίμενα
Το κέφι πολύ και η διάθεση ανεβασμένη παρά το τσουχτερό κρύο ..
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μ'άρεσε πολύ που ήμουν συνοδηγός, γιατί ένιωθα πόσο σας άρεσε και με αυτό χαιρόμουν κι εγώ..Βέβαια, ο Stradale, με είδε ότι κόντευα να πεθάνω και μου εμπιστεύτηκε το hondaκι του για 2 γύρους και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό..

Για τις συνοδηγήσεις, έχω να πω τα εξής... :

Stradale :

Σιγά σιγά λύνονταν τα χέρια, έφευγε η νευρικότητα και είμαι σίγουρος πως όπως και για τους υπόλοιπους η επόμενη φορά θα είναι κατά πολύ καλύτερη, αρχικά σαν αίσθηση κι έπειτα ως χρόνους και τεχνική..
well done

Μάριος :

Πρώτη φορά είδα τον πρόεδρο να στρίβει !!
Με όπλο του ένα πολύ καλοστημένο αμάξι, δε χρειάστηκε παρά μερικούς γύρους για να του πάρει τον πολύ αέρα..
Ίσως να ευθύνεται και η κορυφαία επιλογή ελαστικών...
Απ'ό,τι μου είπε πάντως, δε θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στις Αφίδνες..
Κι εμείς μαζί σου!!Και την επόμενη φορά και με λάστιχα!

Γιάννης :

Αχ, αυτή η Ιταλίδα...
Δε χρειάστηκε παρά κλάσματα δευτερολέπτου για να κερδίσει την προσοχή μου και μία βόλτα μαζί της, για να με κάνει να μην έχω σταματήσει να τη σκέφτομαι..
Αυτή η μπάσα κι αισθησιακή φωνή, λες και αντηχεί στα αυτιά μου ακόμα..
Έρωτας...

Πάμε γι άλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old Nov 19, 2008 | 01:43 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Περάσαμε πολύ ωραία! Μπράβο Ηλία για τη σκέψη!
Εγώ αρχικά πήγα για βόλτα και όχι για να μπω αλλά τελικά δεν κρατήθηκα. Και ευτυχώς δηλαδή γιατί το καταευχαριστήθηκα!
Πρέπει να ζάλισα λίγο τον καημένο Δημήτρη (Local) ο οποίος δεν είχε ξαναμπεί συνοδηγός και μπήκε σε μένα και σε ένα αυτοκίνητο χωρίς μπλοκέ και γενικά χωρίς κανένα τρελό στήσιμο. Sorry Δημητράκη!!!
Ο Ηλίας όμως.......ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ!!! Ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα. Κάθεται, γεμίζει τη θέση του συνοδηγού και επιπλέον κάνει και τα κατάλληλα σχόλια στην κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο ύφος και στύλ. Μπράβο ρε Ηλία...το χεις απανταχώθεν...
Σας ευχαριστώ και τους δύο για την παρέα!!
Old Nov 19, 2008 | 02:08 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

για σένα δεν έγραψα τίποτα, γιατί δεν έχεις μπλοκέ στο αμάξι σου!
Old Nov 19, 2008 | 03:32 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

θα βάλω....
Old Nov 19, 2008 | 10:13 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Να γράψω και εγώ ότι ήταν απλώς ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.

Στενοχωρήθηκα που δεν είχα το αυτοκίνητό μου αλλά όταν έφυγα το πρωί από το σπίτι έριχνε καρέκλες και θα έφευγαν τα κεριά από πάνω!!!

Να ευχαριστήσουμε το Ηλία που όντως κατάφερε να μας ξεκουνήσει και να δούμε μια πίστα πολύ καλύτερη από τα μέγαρα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Λευτέρη (lefti) που και με πήρε από τη δουλειά μου να πάμε παρέα αλλά και με "άντεξε" συνοδηγό στην πίστα. Λευτεράρα είσαι οδηγάρα το έβαζες καταπληκτικά το αμάξι και πάρα πολύ γρήγορος. Το ευχαριστήθηκα πραγματικά ως συνοδηγός σου

Η παρέα ήταν φοβερή με αρκετό γέλιο παρά το τσουχτερό κρύο.Υπήρχαν φυσικά και άλλα παιδιά στην παρέα μας με άλλα γρήγορα αυτοκίνητα και βλέπαμε και κάτι διαφορετικό

Τι άλλο να πω........ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ
Old Nov 19, 2008 | 10:47 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Απλα χαμογελο Colgate!

Uma ενα ευχαριστω κι απο μενα. Πες μου κατι, το Σαββατο γενικα απο 18:00 και μετα, εχει κοσμο στις Αφιδνες? Σκεφτομουν μετα τα Βιλια να περασω απο εκει μαζι με lalaki και oxtro... ετσι για να χωνεψουμε κιολας.
Old Nov 19, 2008 | 10:56 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

xaaxaxaaaaa......

Έχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα σας αφήσουν..
Όταν δηλαδή δουλεύουν τα καρτ, δε συνηθίζουν να βάζουν αυτοκίνητα..
Αλλά δεν έχετε να χάσετε και τίποτα, αφού θα περνάτε απο εκεί, να πάτε να ρωτήσετε..
Old Nov 19, 2008 | 11:03 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μάριε δεν παίζει το ΣΚ... Έχει πολλά αγωνιστικά και πολλά νοικιάρικα και όπως προείπε και ο Ηλίας δεν θα σας αφήσουν.

Άσε που για αυτό το ΣΚ λένε βροχές ρε γμτ. Αν όμως έχετε όρεξη μπορούμε να πάμε πίσω απο την πίστα όπου έχει μια διαδρομή άξια αναφοράς Ε Ηλία?
Old Nov 19, 2008 | 11:36 PM
Pakos M's Avatar
Registered User

Lightbulb

Απίθανα χθες, με 350Ζ, MX5, S3 και φυσικά S2000 να δίνουν ρεσιτάλ στην πίστα.

Έχω οδηγήσει διάφορα αυτοκίνητα στο καρτοδρόμο και έχω να πω οτι τίποτα δεν πάει όπως το MR2, το αυτοκίνητο λόγω μικρού μεγέθους και βάρους, μπλοκέ και κινητήρα στον κέντρο βολεύεται όσο κανένα στις συνεχόμενες αλλαγές διεύθυνσης.

Έμεινα άφωνος με τις επιδόσεις όλων, πραγματικά εκπληκτικοί οδηγοί!

Παρόλα αυτά δεν μπορούσαμε να κατέβουμε κάτω από 1.01, πώς στο καλό γίνονται τα 58'' δεν έχω καταλάβει. Μάλλον θέλουμε μαθήματα...

All times are GMT -8. The time now is 01:30 AM.