2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...ΤΙ ΛΕΤΕ?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Stick to the topic please.
Οσο για Πηλιο θα γινει κατι με πολυ οργανωση. Σκοπευουμε να εχουμε συμμετοχη απ'όλη την Ελλαδα.
Ας μη το συζητησουμε αλλο εδω, κι ας μαζευτουν συμμετοχες για Ναυπακτο.
Ευχαριστω.
Οσο για Πηλιο θα γινει κατι με πολυ οργανωση. Σκοπευουμε να εχουμε συμμετοχη απ'όλη την Ελλαδα.
Ας μη το συζητησουμε αλλο εδω, κι ας μαζευτουν συμμετοχες για Ναυπακτο.
Ευχαριστω.
Originally Posted by blondie_s2k,May 3 2009, 08:51 AM
Εναλλακτικά η εκδρομή θα μπορούσε να γίνει και το προηγούμενο ΣΚ δηλαδή 15-17...
30-31 δεν μπορω, εχω γαμο(οχι τον δικο μου!!! χαχα!
)
Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με το πρόγραμμα (?) της συγκεκριμένης εκδρομής?
Θέλω να πω, θα είναι μια εκδρομή με βασική δραστηριότητα την οδήγηση στις γύρω περιοχές (όπως πχ. στο euromeet) ή θα είναι περισσότερο διαμονή relax....?
Νομίζω ότι αν γνωρίζουμε το πρόγραμμα εκ των προτέρων, θα μπορέσουμε να κάνουμε σωστότερα την επιλογή μας.
Θέλω να πω, θα είναι μια εκδρομή με βασική δραστηριότητα την οδήγηση στις γύρω περιοχές (όπως πχ. στο euromeet) ή θα είναι περισσότερο διαμονή relax....?
Νομίζω ότι αν γνωρίζουμε το πρόγραμμα εκ των προτέρων, θα μπορέσουμε να κάνουμε σωστότερα την επιλογή μας.
Ισμηνη αστο ετσι γιατι αν ειναι να αλλαζει η ημερομηνια επειδη καποιος δεν τον βολευει δεν θα γινει η εκδρομη ποτε..
Ουτος η αλλως 15-17 δουλευω.
Γαμα τα Μανο,τουλαχιστον δεν θα κατσω πολυ...25 μερουλες παλι...σφηνακι το ταξιδι...
Ουτος η αλλως 15-17 δουλευω.
Γαμα τα Μανο,τουλαχιστον δεν θα κατσω πολυ...25 μερουλες παλι...σφηνακι το ταξιδι...
Originally Posted by gre165-makis,May 3 2009, 08:10 PM
Το παρα... μου φαινεται...χαρα στο κουραγιο σου
Originally Posted by gre165-makis,May 3 2009, 08:10 PM
Ισμηνη αστο ετσι γιατι αν ειναι να αλλαζει η ημερομηνια επειδη καποιος δεν τον βολευει δεν θα γινει η εκδρομη ποτε..