2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...ΤΙ ΛΕΤΕ?
Καταρχάς παίδες, υπάρχει εδνιαφέρον? Έχουν περάσει μερικές ημέρες και πέραν του Local δεν έχει πει κανείς άλλος (συμπεριλεμβάνω και εμένα φυσικά).
Ρωτάω γιατί οι περισσότεροι απο εσάς είχαν πρόσφατα μια μεγάλη εκδρομή στο ενεργητικό τους και γιατί λόγο του πως έχουν έρθει τα πράγματα με το ημερολόγιο φέτος, έχουν κάτσει πολλά 3ήμερα στα καπάκια με αποτέλεσμα πολλοί απο εμάς να έχουμε κάνει τις εξορμήσεις μας και να είμαστε πιο χορτάτοι.
Αν δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον τότε μπορούμε να το πούμε για να μην τρέχει η Ισμήνη χωρίς λόγο και αιτία... Έχει και άλλα πράγματα να κάνει, είμαι σίγουρος!
Εγώ προσωπικά, και για αυτό δεν έχω απαντήσει και τόσες ημέρες, μάλλον δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω (και δεν αναφέρομαι μόνο σε εκείνο το συγκεκριμένο ΣΚ αλλά σε όλον αυτόν τον μήνα).
Ρωτάω γιατί οι περισσότεροι απο εσάς είχαν πρόσφατα μια μεγάλη εκδρομή στο ενεργητικό τους και γιατί λόγο του πως έχουν έρθει τα πράγματα με το ημερολόγιο φέτος, έχουν κάτσει πολλά 3ήμερα στα καπάκια με αποτέλεσμα πολλοί απο εμάς να έχουμε κάνει τις εξορμήσεις μας και να είμαστε πιο χορτάτοι.
Αν δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον τότε μπορούμε να το πούμε για να μην τρέχει η Ισμήνη χωρίς λόγο και αιτία... Έχει και άλλα πράγματα να κάνει, είμαι σίγουρος!
Εγώ προσωπικά, και για αυτό δεν έχω απαντήσει και τόσες ημέρες, μάλλον δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω (και δεν αναφέρομαι μόνο σε εκείνο το συγκεκριμένο ΣΚ αλλά σε όλον αυτόν τον μήνα).
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προφανως δεν υπαρχει τοτε!? Δε το γνωριζω. Να ορισουμε μια ημερομηνια / διορια για συμμετοχες ισως? Φυσικα μετα την ημερομηνια το πακετο προσφορας για τα ξενοδοχεια θα ελεγα να μην ισχυει. Δε ξερω, μια ιδεα λεω για να κινηθει λιγο το συστημα.
Re local den einai anagkh sto katw katw na mazeytoume 40 nomateoi pame osoi mazeytoume kai h naypaktos konta einai opoios theleis petagete mia bolta na mas dei 
kanw oti einai dynaton gia na perasw apo ta tunel ths kakias skalas

kanw oti einai dynaton gia na perasw apo ta tunel ths kakias skalas