Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 29/10/07

Old Oct 22, 2007 | 04:05 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Originally Posted by eddiex,Oct 22 2007, 04:00 AM
Drifteropoule, η μυγα δεν κουνιεται...
είδες;
μέχρι και αυτό είμαι ικανός να κάνω.
Old Oct 22, 2007 | 04:11 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Πάντως για Village είναι πολύ καλή ιδέα.
Λυκαβηττός είναι άκυρος για Χειμώνα.
Old Oct 22, 2007 | 04:11 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ρε Μανο, μαζι σου αλλα πιο κουλ ρε φιλε. Μην ανεβαινουν οι τονοι, δεν λεει να εχουμε τα ιδια που ειχαμε πριν λιγο καιρο! Μην αρπαζομαστε ετσι τωρα χωρις λογο. Κουλ Κουλ...

Αλλα και εγω μαζι του για την συναντηση και ας μην ηρθα οπως ειπα διοτι ειχα να παω καπου που δεν μπορουσα να μην παω (Καλο? ), αν και δεν θα επρεπε να δικαιολογηθω σε κανεναν σας, εγω απλα λεω τον λογο επιδη θελω. Θα αλλαξουμε το τοπο Συναντησης? Poll δεν μπορουμε να κανουμε?

Μανο εσυ δεν μπορεις να κανεις Poll? Σαν Member γι αυτο ρωταω?
Old Oct 22, 2007 | 04:14 AM
eddiex's Avatar

Και Kitchen Bar ειναι ωραια που ειπε ο Μανος και Village που το ειχε αναφερει καποιος που συμφωνω. Μετα την μαλακυνση στην Συναντηση μπορουμε να παμε για καφε, φαι, εργο... Οτι γουσταρουμε. Θα μπορεσει ο Μανος να παει και τον Λαλακη στο Allou που θελει τοσο καιρο...
Old Oct 22, 2007 | 04:19 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τι να σου πω βρε Μανο τωρα απο τη δικη μου πλευρα? Ειναι ξεκαθαρο οτι καποιοι θελουν, και καποιοι δε θελουν να πανε εκει. Σιγουρα ποτε δε θα ειναι ολοι χαρουμενοι με το που γινονται οι συναντησεις. Εγω απο τη θεση μου δε μπορω να κανω κατι αλλο.

Επισης, μολις μιλησα με τον Δημητρη και μου ειπε κατι πολυ σωστο, οτι ενω ολοι μας προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο το ΣΕΦ, παλι εκει καταληγουμε δυστυχως. Εφοσον υπαρχει τωρα αυτο το θεμα μου ειπε να κανουμε στο ΣΕΦ την επομενη συναντηση μας σε ενα απο τα διπλανα parking και ας τα πουμε παλι ολοι μαζι για να βγαλουμε μια ακρη για το τι να κανουμε τελικα.
Old Oct 22, 2007 | 04:21 AM
eddiex's Avatar

Εμαθα οτι το ΣΕΦ εχει κλεισει τελειως... Δεν μπαινεις απο πουθενα, ουτε απο πισω που μπαινανε. Οποιος ξερει καλυτερα ας πει!
Old Oct 22, 2007 | 04:22 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Κάτσε ρε Θεοδόση γιατι μερικά πράγματα δεν είναι πλάκα. Εγώ ξεκίνησα να παώ στη συνάντηση αν και δεν είχα S και μ έκοψε το κρύο όπως και όλα τα παιδιά. Και όσοι δεν ήρθαν μας ρώτησαν και είπαμε ομόφωνα ότι είναι άκυρο το μέρος και για άλλους λόγους, όχι μόνο το κρύο. Και τελικά καταλήξαμε στην άλλη άκρη kitchen bar. Και κανένας από ener, DS και vtec man δεν ήρθε και βγαίνει τώρα ο Καφύρης και λεει ΛΥΚ.?
Εσύ πως το ακούς?

Τι να πω δηλαδή. Αν αυτό αφορά μόνο εμένα, τότε πάω πάσο.
Old Oct 22, 2007 | 04:25 AM
eddiex's Avatar

Ναι βρε παιδι μου και εγω μαζι σου λεω! Αλλα μην ξεκινησουμε αλλα τωρα και εχουμε εντασεις.

Πολυ σωστο αυτο που ειπε ο Μανος. Αν τα παιδια που πηγαν εκει ειπαν ομοφωνα kitchen bar τοτε σωστο ειναι να το σεβαστουμε και αφου ηταν και οι μονοι που πηγαν Λυκ. να παμε kitchen bar.
Old Oct 22, 2007 | 04:41 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Oct 22 2007, 04:19 AM
Τι να σου πω βρε Μανο τωρα απο τη δικη μου πλευρα? Ειναι ξεκαθαρο οτι καποιοι θελουν, και καποιοι δε θελουν να πανε εκει.
Τι λες Μάριε?
Τι είναι ξεκάθαρο? Και ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να ξαναπάμε Λυκ.?
ΌΛΟΙ όσοι βρεθήκαμε την προηγούμενη φορά δεν μας άρεσε και ήταν και παιδιά που έιχαν ψηφίσει για εκεί.

Και να πω και το άλλο. Αποδείχτηκε ότι δεν αξίζει να μαζευόμαστε τώρα το χειμώνα κάπου έξω και μόνο αυτό γιατι κάνει κρύο. Είναι προτιμότερο να δίνουμε απευθείας ραντεβου σε καποιο μαγαζί που να έχει χώρο και για τα S και να συζητάμε ανθρώπινα, να πίνουμε το ποτά μας ή και να τρώμε ακόμα. Το kitchen bar είναι ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα αυτά, όχι το μοναδικό όμως και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα τέτοια μέρη. Επειδή πήγαμε όμως ήδη κάποιοι είπαμε ότι αξίζει. Έχει χωρο, έχει σχετική ησυχία, έχει μωρά , και γενικά είναι ανθρώπινα. Αν τώρα προτιμάτε να είμαστε στο κάθε παρκινγκ και να χοροπηδάμε για να ζεσταθουμε, τότε μαζί σας αλλά δεν θα ξαναέρθω.

Αυτά.

Old Oct 22, 2007 | 04:43 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

ότε μαζί σας αλλά δεν θα ξαναέρθω
Kalytera...

All times are GMT -8. The time now is 11:12 PM.