ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 29/10/07
Να πω και εγώ την άποψη μου, τον κύριο λόγο για το που θα γίνονται τα meetings τον έχουν αυτοί που είναι και οι πιο συνεπείς στα rdv δεν μπορεί εγώ που έχω να πατήσω δεν ξέρω και έγώ απο πότε (για διάφορους λόγους) να έχω την απαίτηση για συγκεκριμένο μέρος και να μην πατάω και απο πάνω. Ισα ίσα έτσι αυτοί που πάνε και πιο σπάνια δεν είναι κάτι το φεβερό για αυτούς 1 στο τόσο που θα μπορέσου να παρεβρεθούν στο meeting να κάνουν και μερικά χλμ παραπάνω, σε σχέση με αυτούς που είναι "μόνιμοι".
Originally Posted by MANOS,Oct 22 2007, 04:41 AM
Τι λες Μάριε?
Τι είναι ξεκάθαρο? Και ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να ξαναπάμε Λυκ.?
ΌΛΟΙ όσοι βρεθήκαμε την προηγούμενη φορά δεν μας άρεσε και ήταν και παιδιά που έιχαν ψηφίσει για εκεί.
Και να πω και το άλλο. Αποδείχτηκε ότι δεν αξίζει να μαζευόμαστε τώρα το χειμώνα κάπου έξω και μόνο αυτό γιατι κάνει κρύο. Είναι προτιμότερο να δίνουμε απευθείας ραντεβου σε καποιο μαγαζί που να έχει χώρο και για τα S και να συζητάμε ανθρώπινα, να πίνουμε το ποτά μας ή και να τρώμε ακόμα. Το kitchen bar είναι ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα αυτά, όχι το μοναδικό όμως και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα τέτοια μέρη. Επειδή πήγαμε όμως ήδη κάποιοι είπαμε ότι αξίζει. Έχει χωρο, έχει σχετική ησυχία, έχει μωρά
, και γενικά είναι ανθρώπινα. Αν τώρα προτιμάτε να είμαστε στο κάθε παρκινγκ και να χοροπηδάμε για να ζεσταθουμε, τότε μαζί σας αλλά δεν θα ξαναέρθω.
Αυτά.
Τι είναι ξεκάθαρο? Και ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να ξαναπάμε Λυκ.?
ΌΛΟΙ όσοι βρεθήκαμε την προηγούμενη φορά δεν μας άρεσε και ήταν και παιδιά που έιχαν ψηφίσει για εκεί.
Και να πω και το άλλο. Αποδείχτηκε ότι δεν αξίζει να μαζευόμαστε τώρα το χειμώνα κάπου έξω και μόνο αυτό γιατι κάνει κρύο. Είναι προτιμότερο να δίνουμε απευθείας ραντεβου σε καποιο μαγαζί που να έχει χώρο και για τα S και να συζητάμε ανθρώπινα, να πίνουμε το ποτά μας ή και να τρώμε ακόμα. Το kitchen bar είναι ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα αυτά, όχι το μοναδικό όμως και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα τέτοια μέρη. Επειδή πήγαμε όμως ήδη κάποιοι είπαμε ότι αξίζει. Έχει χωρο, έχει σχετική ησυχία, έχει μωρά
, και γενικά είναι ανθρώπινα. Αν τώρα προτιμάτε να είμαστε στο κάθε παρκινγκ και να χοροπηδάμε για να ζεσταθουμε, τότε μαζί σας αλλά δεν θα ξαναέρθω.Αυτά.
Πάντως απ΄οσα διάβασα κανείς δεν ανέφερε για ΛΥΚ. όποτε ρε παιδία μην δημιουργούμε θέμα και τριβές χωρίς λόγο.
Προσωπικά όπου και να γίνει έγω θα έρθω.