Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 29/10/07

Old Oct 23, 2007 | 06:51 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Πιθανοτατα θα ειμαι και εγω γιατι με βολευει να ερθω,απλα 9:30 τελειωνω το μαθημα μου απο τον Κορυδαλλο και σε κανενα τεταρτακι το πολυ ειμαι ΣΕΦ!Τοτε θα τα πουμε απο εκει!
Old Oct 23, 2007 | 06:56 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by D_S2000,Oct 23 2007, 05:45 PM
Κατ' αρχάς Μάνο που διάβασες ότι εγώ είπα να πάμε πάλι Λυκ. όπως αναφέρεις? Μετά την συνάντηση ρώτησα κάποιους τηλεφωνικά για το πως ήταν στο Λυκαββητό -γιατί λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης δεν μπόρεσα να έρθω- και μου είπαν ότι δεν ήταν καλά. Επομένως δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την ίδια τοποθεσία ως μέρος των επόμενων συναντήσεων δεδομένου ότι δεν ήμουν στο κάτω κάτω κι αυτός που πρότεινε το συγκεκριμένο μέρος. Πρότεινα το ΣΕΦ όχι σαν ένα μόνιμο μέρος συναντήσεων αλλά σαν μια προσωρινή κι ενδιάμεση λύση μόνο για την επόμενη συνάντηση προκειμένου να έχουμε -όπως συνήθως συμβαίνει αθρώα προσέλευση- και ν'αποφασίσουμε εκεί όλοι μαζί για το που θα είναι η μεθεπόμενη συνάντηση. Θεωρώ δηλ. καλύτερη αυτού του είδους την επί τόπου ψηφοφορία που αφορά ουσιαστικά τα άτομα που έρχονται στις συναντήσεις παρά να μπούμε και πάλι στην διαδικασία ενός poll που μπορεί να ψηφίσουν κι αυτοί που πατάνε μια στο τόσο. Για το Kitchen που λέτε δεν έχω κι εγώ καμία αντίρρηση αλλά ας το αποφασίσουμε όλοι μαζί στο ΣΕΦ στην συνάντηση της επόμενης Δευτέρας στις 21.30. Στο κάτω κάτω αφού συνηθίζουμε μετά την 1η ώρα της συνάντησης όλο και κάπου να πηγαίνουμε για καφέ μπορούμε να πάμε στο Kitchen αυτή την φορά ώστε να έχουν την ευκαιρία κι αυτοί που δεν το ξέρουν να το δούν κι έχοντας έτσι μια ίδια άποψη για το συγκεκριμένο μέρος να ψηφίσουν απόλυτα συνειδητά.
Ορίζεται λοιπόν σαν επόμενος χώρος συνάντησης το parking του ΣΕΦ την Δευτέρα στις 21.30. Όλα τ' άλλα θα τα πούμε εκεί.
Μισο λεπτο για να ξεκαθαρισω τη θεση μου. Δημητρη, σε ρωτησα ποτε να κανουμε τη συναντηση και αν θα τι κανουμε στο ΛΥΚ διοτι σε μερικους δεν αρεσε η τοποθεσια εκει λογω κρυου κτλ και μου απαντησες οτι ειναι δυσκολο να ειναι ολοι ικανοποιημενοι για το τοπο συναντησης και μου ανεφερες να ανεβασω τοπικ για τις 29/10/07 στο ΛΥΚ.
Old Oct 23, 2007 | 07:02 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

D_S2000 εχεις δικαιωματα CO, οποτε μπορεις να κανεις edit το αρχικο μου ποστ σε αυτο το τοπικ για να ανακοινωσεις το που θα γινει η επομενη επισημη συναντηση.
Old Oct 23, 2007 | 01:15 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Μάριε το ξέρω ότι στο είπα αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο χάλια. Μετά έμαθα τα καθέκαστα. Κι αφού υπήρξε τέτοια αντίδραση από όλους δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω να υποστηρίζω αυτή την επιλογή και γι΄ αυτό πρότεινα τελικά -για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω- το ΣΕΦ.
@Μάνο
Δεν είχα διαβάσει το αρχικό post του Ener που έλεγε μάλλον ότι ή επόμενη συνάντησή μας θα γίνει μετά από δική μου πρόταση στον ΛΥΚ. -καθώς, μετά την αντίδραση πολλών- μάλλον το έκανε edit κι εγώ διάβασα αυτό που έλεγε ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το που θα πάμε. Γι' αυτό και σου έγραψα "το που το διάβασες". Απλά εγώ δεν το είχα δει. Συγγνώμη λοιπόν.
Old Oct 23, 2007 | 01:32 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Οποτε ΣΕΦ it is! Τα λεμε εκει ...
Old Oct 24, 2007 | 04:56 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Tην Δευτερα το πρωι θα ειμαι για δουλεια στην Κατερινη. Αν προλαβω και γυρισω νωρις, θα ερθω 100% στο ΣΕΦ.

Αλλιως, στην επομενη, με Hard-top φορεμενο! (χειμωνιαζει βλεπετε...)
Old Oct 24, 2007 | 04:58 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Και εγω θελω HT...
Old Oct 24, 2007 | 06:53 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

[QUOTE]Και να πω και το άλλο. Αποδείχτηκε ότι δεν αξίζει να μαζευόμαστε τώρα το χειμώνα κάπου έξω και μόνο αυτό γιατι κάνει κρύο. Είναι προτιμότερο να δίνουμε απευθείας ραντεβου σε καποιο μαγαζί που να έχει χώρο και για τα S και να συζητάμε ανθρώπινα, να πίνουμε το ποτά μας ή και να τρώμε ακόμα. Το kitchen bar είναι ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα αυτά, όχι το μοναδικό όμως και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα τέτοια μέρη. Επειδή πήγαμε όμως ήδη κάποιοι είπαμε ότι αξίζει. Έχει χωρο, έχει σχετική ησυχία, έχει μωρά
Old Oct 25, 2007 | 08:15 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Egw den mporw na katalavw pws apofasisthke na pame sto SEF enw "kaname aman" na vroume ena allo meros synanthshs. Ta paidia pio panw proteinane na pame se ena magazi kai oxi se parking, Meta lyphs mou dipistwnw oti polloi protimoun na periferomaste san tous gyftous. Ti na pw, egw synanthsh den exw xasei kai makari na mh xasw, alla to klima den me ekfrazei katholou...
Old Oct 25, 2007 | 08:41 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

All times are GMT -8. The time now is 10:27 PM.