8Χ8 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Τελικά χθες περάσαμε πολύ ωραία
Νομίζω ότι πρέπει να επαναληφθεί. Πολύ γέλιο από όλους και πολύ χαβαλέ.
Να ευχαριστήσω την ομάδα μου που παρότι θεωρήθηκε σαν πιο αδύνατη και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατόρθωσε να υπεβάλει του εαυτού της και να πάρει τη νίκη τελικά. Το VTEC δούλεψε καλύτερα
HONDA
Να ευχαριστήσω την ομάδα μου που παρότι θεωρήθηκε σαν πιο αδύνατη και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατόρθωσε να υπεβάλει του εαυτού της και να πάρει τη νίκη τελικά. Το VTEC δούλεψε καλύτερα
HONDA
Έλα να βλέπω σχόλια!!
Τι έγινε, πονάμε ακόμα και στα δάχτυλα και δεν μπορούμε να ποστάρουμε?
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Λευτεράκη που το κανόνισε το όλο θέμα, και απο ότι είδα (σε αντίθεση με ότι είχα ακούσει) κανονίστηκε στο άψε σβήσε με μεγάλη δυναμικότητα απο όλους. Μπράβο παίδες!!
Απολογισμός μετά την χθεσινή ματσάρα:
Ήταν πολύ καλά, μετά απο 3+ χρόνια αποχής απο την μπάλα νομίζω ήταν μια καταπληκτική αρχή!!!
Δεν ξέρω αν στεναχώρησα κανέναν με την αμπαλιά μου και αν το έκανα ας μην με ξαναπαίξει την επόμενη φορά
Κάποια παλικάρια μας έχουν φοβερές αντοχές...
σε αντίθεση με κάποιους άλλους απο εμάς
Επίσης πολλά μπράβο στον τερματοφίτσουλα μας. Πολύ καλή δουλειά
Αποκορύφωμα ήταν το γκολ/ζεμπεκιά του Local!!!
Τι έγινε, πονάμε ακόμα και στα δάχτυλα και δεν μπορούμε να ποστάρουμε?
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Λευτεράκη που το κανόνισε το όλο θέμα, και απο ότι είδα (σε αντίθεση με ότι είχα ακούσει) κανονίστηκε στο άψε σβήσε με μεγάλη δυναμικότητα απο όλους. Μπράβο παίδες!!
Απολογισμός μετά την χθεσινή ματσάρα:
Ήταν πολύ καλά, μετά απο 3+ χρόνια αποχής απο την μπάλα νομίζω ήταν μια καταπληκτική αρχή!!!
Δεν ξέρω αν στεναχώρησα κανέναν με την αμπαλιά μου και αν το έκανα ας μην με ξαναπαίξει την επόμενη φορά
Κάποια παλικάρια μας έχουν φοβερές αντοχές...
Επίσης πολλά μπράβο στον τερματοφίτσουλα μας. Πολύ καλή δουλειά
Αποκορύφωμα ήταν το γκολ/ζεμπεκιά του Local!!!
Λοιπον η ομαδα μου οι αγριογατες κερδισε με 9-6 τους αντιπαλους.
Το παιχνιδι ειχε πολυ γελιο και κατα την προετοιμασια και κατα τη διαρκεια και μεσα σε ολα εκτιληχθηκαν και σκηνες ερωτικου περιεχομενου αυστηρως ακαταλληλες.
Φυσικα και οι αντιπαλοι ειχαν διαλεξει τους καλυτερους παιχτες και ουτε καν συζητουσαν να μας δωσουν το Μαριο που επιανε το μισο τερμα κι ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑΝ.
Πολυ ωραιο κλιμα και πολυ γελιο και εννοειται θα το ξανακανουμε.
Κορυφαιος παιχτης του αγωνα ηταν ο Fun απο τον οποιο δε γλιτωνε τιποτα.
Χειροτερος παιχτης της βραδιας ο Πακετος που δεν ειχε καταλαβει οτι παιζαμε μπαλα....
Εγω δεν καταφερα να προσφερω θεαμα στα χιλιαδες πληθη που ειχαν μαζευτει για να με θαυμασουν αλλα υποσχομαι την επομενη φορα να τους χαρισω το χρυσο γκολ.

Ελα παιδια μην στεναχωριεστε, αλλη φορα ισως και να σας αφησουμε να νικησετε

p.s. Ισμηνη την επομενη φορα που θα ερθεις στο γηπεδο με κοντη αερατη φουστιτσα και αυτο το αρωμα, θα σε βιασω..... χθες κρατηθηκα στο παραπεντε....το ειδες....
Το παιχνιδι ειχε πολυ γελιο και κατα την προετοιμασια και κατα τη διαρκεια και μεσα σε ολα εκτιληχθηκαν και σκηνες ερωτικου περιεχομενου αυστηρως ακαταλληλες.
Φυσικα και οι αντιπαλοι ειχαν διαλεξει τους καλυτερους παιχτες και ουτε καν συζητουσαν να μας δωσουν το Μαριο που επιανε το μισο τερμα κι ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑΝ.
Πολυ ωραιο κλιμα και πολυ γελιο και εννοειται θα το ξανακανουμε.
Κορυφαιος παιχτης του αγωνα ηταν ο Fun απο τον οποιο δε γλιτωνε τιποτα.
Χειροτερος παιχτης της βραδιας ο Πακετος που δεν ειχε καταλαβει οτι παιζαμε μπαλα....
Εγω δεν καταφερα να προσφερω θεαμα στα χιλιαδες πληθη που ειχαν μαζευτει για να με θαυμασουν αλλα υποσχομαι την επομενη φορα να τους χαρισω το χρυσο γκολ.

Ελα παιδια μην στεναχωριεστε, αλλη φορα ισως και να σας αφησουμε να νικησετε

p.s. Ισμηνη την επομενη φορα που θα ερθεις στο γηπεδο με κοντη αερατη φουστιτσα και αυτο το αρωμα, θα σε βιασω..... χθες κρατηθηκα στο παραπεντε....το ειδες....
Πολύ πλάκα χτες, ρίξαμε μπολικο γέλιο, ξεδιπλώσαμε το ταλέντο μας και το πλήθος ζητωκραύγαζε.
Η φαινομενικά "αδύνατη" ομάδα έδειξε τα δόντια της και έκανε ενα καλο ζέσταμα με τους αντιπάλους χεχε
Καλός ο Μάριος αλλα λίγος
Η φαινομενικά "αδύνατη" ομάδα έδειξε τα δόντια της και έκανε ενα καλο ζέσταμα με τους αντιπάλους χεχε
Καλός ο Μάριος αλλα λίγος
Ετρεχα να προλαβω τη μπαλα και ακουσα την αγριοφωναρα του Nabu και νομιζα οτι ερχοταν αρμα απο πισω μου οποτε αφησα τη μπαλα και εψαχνα συρματα να σταματησω.

Λαλακης πολυ καλος παιχτης και ο αδερφος του.
Ο tint ανυπαρκτος στο γηπεδο, την επομενη φορα περιμενω περισσοτερα.
Ο Λευτερακης ειχε ερθει με τον αερα του νικητη απο την αρχη αλλα του κοπηκε γρηγορα η φορα

O Θοδωρης μας εδειξε νεες στασεις στο sex, το λεγομενο "χοροπηδητο" χαχαχαχαχαχαχαχα

Λαλακης πολυ καλος παιχτης και ο αδερφος του.
Ο tint ανυπαρκτος στο γηπεδο, την επομενη φορα περιμενω περισσοτερα.
Ο Λευτερακης ειχε ερθει με τον αερα του νικητη απο την αρχη αλλα του κοπηκε γρηγορα η φορα

O Θοδωρης μας εδειξε νεες στασεις στο sex, το λεγομενο "χοροπηδητο" χαχαχαχαχαχαχαχα