8Χ8 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηταν πολυ ομορφα χθες. Το τι γελιο ριξαμε δεν περιγραφεται. Κορυφαιες στιγμες ηταν οι "HOTTIES STYLE" ποζες που μας προσφερε το Τοπικο_S καθως και η σκηνη π0ρν0 μεταξυ tkal_s2k και lalakis2000. Επισης, καποια στιγμη δοκιμασα κι εγω μια σταση με τον PanosS σε μια εξοδο. Συμφωνησαμε και οι δυο οτι ηταν "ωραια σταση". 
Ομολογω οτι και οι δυο ομαδες ειχανε καλη αποδοση και πολλες ευκαιριες.
Φυσικα χρειαζεται αρκετη βελτιωση, πιστευω οτι με ενα πρωτο σταδιο θα στροφαρει καλυτερα το παιχνιδι.
Εγω απο τη πλευρα μου θα ξεκινησω πρωτος τα περι τραυματισμου με στραμπουληγμα στον αστραγαλο περιπου πριν το ημιχρονο. Επισης στο καρπο οταν βρεθηκα περιπου (στα πανω απο 3 μετρα
) στον αερα σε μια αεροπλανικη αποκρουση μου. 
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως στραμπουληξα το χοντρο δακτυλο του ποδιου μου.
Θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος κι ας μην ειχα παιξει εδω και 2-3 χρονια.
Γενικα, o αγωνας ηταν ολα τα λεφτα, και ανυπομονω για τη ρεβανς.
Δεν ηθελα να αναφερθω στα παρατραγουδα, αλλα επειδη διαβασα σχολιο του Αρη(Amaretos) καθως εγραφα το ποστ, ο Αρης ειναι ειδικος στο λυσιμο και δεσιμο κορδονιων. Ερχεται διπλα στο τερμα και τα δενει μεχρι να ερθει η μπαλα προς τα εκει.

Ομολογω οτι και οι δυο ομαδες ειχανε καλη αποδοση και πολλες ευκαιριες.
Φυσικα χρειαζεται αρκετη βελτιωση, πιστευω οτι με ενα πρωτο σταδιο θα στροφαρει καλυτερα το παιχνιδι.

Εγω απο τη πλευρα μου θα ξεκινησω πρωτος τα περι τραυματισμου με στραμπουληγμα στον αστραγαλο περιπου πριν το ημιχρονο. Επισης στο καρπο οταν βρεθηκα περιπου (στα πανω απο 3 μετρα
) στον αερα σε μια αεροπλανικη αποκρουση μου. 
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως στραμπουληξα το χοντρο δακτυλο του ποδιου μου.

Θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος κι ας μην ειχα παιξει εδω και 2-3 χρονια.

Γενικα, o αγωνας ηταν ολα τα λεφτα, και ανυπομονω για τη ρεβανς.

Δεν ηθελα να αναφερθω στα παρατραγουδα, αλλα επειδη διαβασα σχολιο του Αρη(Amaretos) καθως εγραφα το ποστ, ο Αρης ειναι ειδικος στο λυσιμο και δεσιμο κορδονιων. Ερχεται διπλα στο τερμα και τα δενει μεχρι να ερθει η μπαλα προς τα εκει.
Originally Posted by energetic,Jul 20 2009, 11:22 PM
καθως και η σκηνη π0ρν0 μεταξυ tkal_s2k και lalakis2000.
Το πιο αστειο ειναι οτι καποιος ειχε ριξει προηγουμενως καταλαθος αγκωνια στον Θοδωρη και ειχε τοσα νευρα που την πληρωσε ο Λαλακης.
Ηταν απο τις στιγμες που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Registered User

Η πλακα ηταν οταν περιμεναμε να μαζευτουμε, και ξαφνικα βλεπουμε στο διπλα γηπεδο να γινεται της π0υ+@ν@$ στη φωνη και στο τσαμπουκα. Τελικα πλακωθηκαν.

Εγω παντως για να ηρεμησω τα πνευματα, τους ειπα για την ευγενικη αμιλλα και αθλοπαιδεια! Στα @@ τους!
Registered User
Originally Posted by tkal_s2k,Jul 21 2009, 10:32 AM
ΛΑΛΑΚΙ Σ'ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩO Θοδωρης ειναι αυτος που πηδαει πανω κατω, και ο Αντωνης απλα το(ν) δεχεται.
Ναι, Θοδωρή, το κατάλαβα πολύ καλά ότι μ'αγαπάς. Την ένιωσα την αγάπη στα στιβαρά σου μπράτσα
.
Τι να πω, περάσαμε τέλεια, ούτε χτυπήσαμε ούτε τσακωθήκαμε, γέλιο και χαβαλές, ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κανείς δε δυσανασχέτισε, γενικά υπάρχει καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο και θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι παίζαμε σαν παρέα για πρώτη φορά - άρα ο ένας δεν ξέρει πως παίζει ο άλλος - επομένως τα γκολάκια που μπήκαν και το θέαμα που προσφέραμε ήταν άψογο για την περίσταση.
Να επαναληφθεί σύντομα παρακαλώ
. Να πέσουνε και τα παχάκια μας
.Τι να πω, περάσαμε τέλεια, ούτε χτυπήσαμε ούτε τσακωθήκαμε, γέλιο και χαβαλές, ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κανείς δε δυσανασχέτισε, γενικά υπάρχει καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο και θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι παίζαμε σαν παρέα για πρώτη φορά - άρα ο ένας δεν ξέρει πως παίζει ο άλλος - επομένως τα γκολάκια που μπήκαν και το θέαμα που προσφέραμε ήταν άψογο για την περίσταση.
Να επαναληφθεί σύντομα παρακαλώ
. Να πέσουνε και τα παχάκια μας