8Χ8 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Kωστα, το πατουμενο ηταν LOTTO, αλλα τα ειχε φαει τα ψωμια του.. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα! χαχα!
Μολις ξεκολησε η σολα, εβαλα τα NIKE με τις ταπες και ενοιωθα λες και φοραγα 10ποντη γοβα(παλι!). Παω ν'αγορασω παπά για να σας ξεκ@λιασω την επομενη φορα! Θελω συμπεκτη τον Αντωνη(Lalakis) την επομενη και τον fun!
O ACTION ποιος ειναι τελικα??
Μολις ξεκολησε η σολα, εβαλα τα NIKE με τις ταπες και ενοιωθα λες και φοραγα 10ποντη γοβα(παλι!). Παω ν'αγορασω παπά για να σας ξεκ@λιασω την επομενη φορα! Θελω συμπεκτη τον Αντωνη(Lalakis) την επομενη και τον fun!
O ACTION ποιος ειναι τελικα??
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως για καποιον που θελει να ασχοληθει με τη θεση τερματοφυλακα, σας προτεινω να παρετε ενα ζευγαρι γαντια, και αν θελετε να κανετε εξοδους και πτωσεις στο ταπητα υπαρχει ενισχυμενη φορμα για αποφυγη τραυματισμου. Το κοστος δεν ειναι ακριβο απ'οτι θυμαμαι και προτεινω και τα δυο ανεπιφυλακτα.
Απο γαντια, τελικα δεν βρηκα τα καλα και ειχα παρει χθες κατι παλια που ειχα τα οποια εχουν παραδωσει πνευμα.
PS για LOCAL: Κι εγω Lotto παπουτσια εχω. Aπο... ενδυμασια εχω σετς απο Admiral και Umbro. Και οι δυο καλες εταιριες ειναι, αλλα η Umbro ειναι καλυτερη σε ολα.
Απο γαντια, τελικα δεν βρηκα τα καλα και ειχα παρει χθες κατι παλια που ειχα τα οποια εχουν παραδωσει πνευμα.
PS για LOCAL: Κι εγω Lotto παπουτσια εχω. Aπο... ενδυμασια εχω σετς απο Admiral και Umbro. Και οι δυο καλες εταιριες ειναι, αλλα η Umbro ειναι καλυτερη σε ολα.