Ψηφιστε τη νεα τοποθεσια των συναντησεων μας
Paidia, proteinw ton Lykavitto giati einai sto kentro kai einai mish h apostash gia olous... Ta paidia apo voria de, mono thn Kifisias xreiazetai na katevoun. Epishs tha exei poly plaka parelash apo s2000 sto kolwnaki, tha mas grapsoune oi efhmerides...
Sto IKEA gia paradeigma kai Attikh odo na mpeis einai T A K S I D I ! ! !
A, kai einai kai romantika...
Sto IKEA gia paradeigma kai Attikh odo na mpeis einai T A K S I D I ! ! !
A, kai einai kai romantika...
Παιδιά, πέρα από την πλάκα, τον έχετε τρελάνει το Μάριο.
Είπαμε να βρούμε ένα μέρος να μαζευόμαστε και συνάμα να είναι αξιοπρεπές και να μπορούν παράλληλα όσοι θέλουν να κάτσουν και κάπου για έναν καφέ ή φαγητό. Βασικό κριτήριο πρέπει να είναι το ίδιο το σημείο συνάντησης και όχι τό πόσο απέχει από το σπίτι του καθενός γιατί τελικά κανείς δεν θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Προτείναμε κάποια μέρη που έχουν δοκιμαστεί και κρίθηκαν κατάλληλα για τις απαιτήσεις των περισσοτέρων και κυρίως για να μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας όπως αρμόζει σ΄εμάς και όχι στον κάθε πιτσιρικά που κάνει σούζες δίπλα με το παπάκι και βάζει τέρμα μουσική. Το να βάζουμε μέρη στο poll όπως π.χ. τα Βίλλια που του προτείνατε νόμίζω ότι μας υποτιμάει..... και απέχει κάθε σοβαρότητας για ένα θέμα σοβαρό που αφορά όλους μας.
Ο Τάσος πρότεινε το Λυκαβηττό και δε λέω μπορεί να είναι ρομαντικά και στο κέντρο αλλά έχει ασχοληθεί κάποιος με το αν πραγματικά υπάρχουν οι προυποθέσεις να γίνονται οι συναντήσεις έκει και κυρίως αν ο χώρος ενδείκνυται γι΄αυτό που θέλουμε εμείς. Δεν είναι το κριτήριο απλά ένα μέρος που να έχει χώρο και έχει σημασία μεγάλη αυτό. Όσο για το κομβόι των S στο κέντρο, δεν παίζει και το ξέρετε.
Ο Μάριος και όσοι προτείναμε κάποια μέρη ξέρουμε ότι γίνονται συνατήσεις εκέι και δουλέυει το όλο πράγμα και δεν είπαμε απλά κάπου κοντά στο σπίτι μας και να έχει χώρο απλά. Και δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα τα 6 Ευρώ το μήνα για την Αττική οδό γιατί τότε τι να πω...
Απλά σας θυμίζω ότι η επιλογη του τόπου συνάντησης είναι πολύ σημαντική για όλους μας αφού όλο το χειμώνα εκαι θα βρισκόμαστε να τα λέμε και θα ειναι κρίμα να μην έρχονται καποιοι για λόγους οργάνωσης..
Εγώ θα ψηφίσω με κριτήριο το καλό των συναντήσεων και την εικόνα που θα ήθελα να έχει μαι τέτοια προσπάθεια και όχι με κριτήριο τα 6 ευρώ ή το ρομαντισμό ή την απόσταση από το σπίτι μου, ειδικά όταν για βόλτες τα βράδια οι περοσσότεροι καίμε ΤΗ βενζίνη και κανουμε ΤΑ χιλιόμετρα. Ωστόσο θα αποδεχτώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Φιλικά Μανος.
Είπαμε να βρούμε ένα μέρος να μαζευόμαστε και συνάμα να είναι αξιοπρεπές και να μπορούν παράλληλα όσοι θέλουν να κάτσουν και κάπου για έναν καφέ ή φαγητό. Βασικό κριτήριο πρέπει να είναι το ίδιο το σημείο συνάντησης και όχι τό πόσο απέχει από το σπίτι του καθενός γιατί τελικά κανείς δεν θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Προτείναμε κάποια μέρη που έχουν δοκιμαστεί και κρίθηκαν κατάλληλα για τις απαιτήσεις των περισσοτέρων και κυρίως για να μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας όπως αρμόζει σ΄εμάς και όχι στον κάθε πιτσιρικά που κάνει σούζες δίπλα με το παπάκι και βάζει τέρμα μουσική. Το να βάζουμε μέρη στο poll όπως π.χ. τα Βίλλια που του προτείνατε νόμίζω ότι μας υποτιμάει..... και απέχει κάθε σοβαρότητας για ένα θέμα σοβαρό που αφορά όλους μας.
Ο Τάσος πρότεινε το Λυκαβηττό και δε λέω μπορεί να είναι ρομαντικά και στο κέντρο αλλά έχει ασχοληθεί κάποιος με το αν πραγματικά υπάρχουν οι προυποθέσεις να γίνονται οι συναντήσεις έκει και κυρίως αν ο χώρος ενδείκνυται γι΄αυτό που θέλουμε εμείς. Δεν είναι το κριτήριο απλά ένα μέρος που να έχει χώρο και έχει σημασία μεγάλη αυτό. Όσο για το κομβόι των S στο κέντρο, δεν παίζει και το ξέρετε.
Ο Μάριος και όσοι προτείναμε κάποια μέρη ξέρουμε ότι γίνονται συνατήσεις εκέι και δουλέυει το όλο πράγμα και δεν είπαμε απλά κάπου κοντά στο σπίτι μας και να έχει χώρο απλά. Και δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα τα 6 Ευρώ το μήνα για την Αττική οδό γιατί τότε τι να πω...
Απλά σας θυμίζω ότι η επιλογη του τόπου συνάντησης είναι πολύ σημαντική για όλους μας αφού όλο το χειμώνα εκαι θα βρισκόμαστε να τα λέμε και θα ειναι κρίμα να μην έρχονται καποιοι για λόγους οργάνωσης..
Εγώ θα ψηφίσω με κριτήριο το καλό των συναντήσεων και την εικόνα που θα ήθελα να έχει μαι τέτοια προσπάθεια και όχι με κριτήριο τα 6 ευρώ ή το ρομαντισμό ή την απόσταση από το σπίτι μου, ειδικά όταν για βόλτες τα βράδια οι περοσσότεροι καίμε ΤΗ βενζίνη και κανουμε ΤΑ χιλιόμετρα. Ωστόσο θα αποδεχτώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Φιλικά Μανος.
Συμφωνο με Μανο αλλα τα Βιλια και η Καλλιθεα ειναι ψιλο ακυρη. Δεν νομιζω να ειπε καποιος σοβαρα παμε βιλια η καλλιθεα εκτος αν εννοουμε τον Ιπποδρομο αλλα υπαρχει αυτη η επιλογη. Τεσπα, δεν νομιζω να βγαλουμε και ακρη απο αυτο. Τουλαχιστον Μαριε το "Βιλια" - "Καλλιθεα" βγαλτα γιατι δεν εχουν σχεση με τα υπολοιπα. Αυτα!
Trending Topics
Αν και εγω εχω να ερθω καιρο, θεωρω την ακυρωση του πρωτου poll, λαθος. Το δευτερο poll ειναι της πλακας. Βιλια, Καλλιθεα, Λυκαβυττος,ΣΕΦ δεν ειναι σοβαρα μερη για συναντησεις. Μολις ειδα το πρωτο poll για την Αττικη οδο ειπα επιτελους, αλλα δεν κρατησε πολυ. Το θεμα δεν ειναι τα διοδια και το ποσα χιλιομετρα κανει ο καθενας, το θεμα ειναι να εχουμε την ησυχια μας, να μην προκαλουμε και να μπορουμε να αραξουμε και καπου κοντα για καφε-φαγητο. Και στο τελος να μπορουμε να κανουμε και κανα πατημα χωρις να μας μαζεψουν. Τελοσπαντων δεν εχει νοημα να ψηφισω γιατι ο καθενας κοιταει ποσα θα ξοδεψει και οχι που ειναι καλυτερα (ασφαλεστερα) για το club. Ειναι καλυτερα να βγαινουν 20 καυλογκαζοι στην Βασιλισσης Σοφιας παρα στην Αττικη οδο
Σημειωση: Εγω μενω Βυρωνα, το οποιο σημαινει 10 λεπτα απο κεντρο της Αθηνας και 40 λεπτα απο ΙΚΕΑ
Σημειωση: Εγω μενω Βυρωνα, το οποιο σημαινει 10 λεπτα απο κεντρο της Αθηνας και 40 λεπτα απο ΙΚΕΑ
Yparxoune 2 merh sthn Attikh Odo gia na pshfiseis, twra an esy den vlepeis nohma mhn pshfizeis...
Oso gia to thema "pathmata", i couldnt care less.
Osoi thelou na niwthoun "asfaleis" mporoun na meinoun kai spiti h' na hremisoun...
Twra o kathenas pou proteine mia topothesia, leei kai 2-3 logous pou thn proteine...
P.S. Niwthw arketa sovaros...
Oso gia to thema "pathmata", i couldnt care less.
Osoi thelou na niwthoun "asfaleis" mporoun na meinoun kai spiti h' na hremisoun...
Twra o kathenas pou proteine mia topothesia, leei kai 2-3 logous pou thn proteine...
P.S. Niwthw arketa sovaros...
Καλα δεν θα μπω σε διαδικασια να απαντησω σε ατομα που νομιζουν οτι το φορουμ (και το club) ειναι ιδιοκτησια τους. Eγω δεν ψηφιζω γιατι δεν εχω ερθει εδω και καιρο και δεν ξερω ποτε θα ξαναερθω οχι για καποιο αλλο λογο.

και (όπως γράφει ο Τάσος) είναι όντως η μισή απόσταση για όλους μας.