Ψηφιστε τη νεα τοποθεσια των συναντησεων μας
Egw proteina mia topothesia kai eipa kai thn thesi mou. Apo kei kai pera opou epile3oume meta thn pshfoforia tha erxomai. Apla kai omorfa. Den eirwneutika kanenan kai den tha to sinexisw kiolas...
pantws egw menw dionyso..gia mena einai to idio pantou(gia na min pareksigithoume-mi nomizete oti menw dipla..)..proteina lykavito epeidi einai sto kentro kai oso na'nai kentro(to leei i leksi) boleuei pollous..
autaaaaaaaaa..........
autaaaaaaaaa..........
Δεν ψηφισα Λυκ, αλλά μπορώ να πώ ότι με βολεύει λόγω απόστασης..
Με προβληματίζουν δύο πράγματα βέβαια, αφενός η κίνηση του κέντρου αφετέρου το γεγονός ότι οταν θα γίνονται συναυλίες θα υπάρχει πρόβλημα...Το καλό είναι ότι μπορούμε μετα να παμε για ποτάκι σε μπαράκια από το St George και κάτω
Η αλήθεια έιναι ότι τώρα που χειμωνιάζει και δε θα την παλεύουμε έξω πρέπει να βρούμε ένα μέρος με μεγάλο πάρκινγκ που νε διαθέτει και κάποια καφετέρια-μπαρ-εστιατοριο να καθόμαστε μέσα.
Οι πιο "ορθές" προτάσεις κατα την άποψή μου είναι αυτές της Αττικής Οδού και αυτή που προτείνα για Zeppelin στο αττικό άλσος (Γαλάτσι).
Το Zeppelin βολεύει αυτούς από ΒΠ γιατό το βράδυ έρχονται εύκολα από κηφισίας (τετάρτη δεν έχει και τόσο κίνηση εκείνη την ώρα) Και τα ΝΠ εξυπηρετούνται από τον περιφερειακό του καρέα. Για αυτούς που μένουν κέντρο είναι πιο "ευκολα" τα πράγματα. Από πειραια τα πραγματα ειναι λίγο πιο δυσκολα...Εκεί υπάρχει πάρκινγκ και καφέ μπάρ με υπέροχη θέα για να μπορεί και ο Τάσος να δέιξει τη ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα του στα γκομενάκια
.
OFFTOPIC "funny post": και τα Αστέρια (Αντύπας-Αντζελα) έχουν μεγάλο παρκινγκ μέ πλατεία για ντριφτ...δεν το βλέπω στο poll
Με προβληματίζουν δύο πράγματα βέβαια, αφενός η κίνηση του κέντρου αφετέρου το γεγονός ότι οταν θα γίνονται συναυλίες θα υπάρχει πρόβλημα...Το καλό είναι ότι μπορούμε μετα να παμε για ποτάκι σε μπαράκια από το St George και κάτω
Η αλήθεια έιναι ότι τώρα που χειμωνιάζει και δε θα την παλεύουμε έξω πρέπει να βρούμε ένα μέρος με μεγάλο πάρκινγκ που νε διαθέτει και κάποια καφετέρια-μπαρ-εστιατοριο να καθόμαστε μέσα.
Οι πιο "ορθές" προτάσεις κατα την άποψή μου είναι αυτές της Αττικής Οδού και αυτή που προτείνα για Zeppelin στο αττικό άλσος (Γαλάτσι).
Το Zeppelin βολεύει αυτούς από ΒΠ γιατό το βράδυ έρχονται εύκολα από κηφισίας (τετάρτη δεν έχει και τόσο κίνηση εκείνη την ώρα) Και τα ΝΠ εξυπηρετούνται από τον περιφερειακό του καρέα. Για αυτούς που μένουν κέντρο είναι πιο "ευκολα" τα πράγματα. Από πειραια τα πραγματα ειναι λίγο πιο δυσκολα...Εκεί υπάρχει πάρκινγκ και καφέ μπάρ με υπέροχη θέα για να μπορεί και ο Τάσος να δέιξει τη ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα του στα γκομενάκια
.OFFTOPIC "funny post": και τα Αστέρια (Αντύπας-Αντζελα) έχουν μεγάλο παρκινγκ μέ πλατεία για ντριφτ...δεν το βλέπω στο poll
Καλή διάθεση να υπάρχει όλα γίνονται, χωρίς ειρωνίες και προκλητική συμπεριφορά.
Μπορούμε να κάνουμε meeting στα δύο επικρατέστερα σημεία εκ περιτροπής.
Νομίζω εξ'άλλου ότι συνέχεια στο ίδιο μέρος είναι βαρετό.
Εγώ μένω στην Πάρνηθα αλλά επειδή όλες οι γκόμενες που πηδ@ω μένουν κέντρο με βολεύει.
(Λίτσα σ'αγαπάω αλλά θα περιμένεις στην ουρά όπως όλος ο κόσμος).
Μπορούμε να κάνουμε meeting στα δύο επικρατέστερα σημεία εκ περιτροπής.
Νομίζω εξ'άλλου ότι συνέχεια στο ίδιο μέρος είναι βαρετό.
Εγώ μένω στην Πάρνηθα αλλά επειδή όλες οι γκόμενες που πηδ@ω μένουν κέντρο με βολεύει.
(Λίτσα σ'αγαπάω αλλά θα περιμένεις στην ουρά όπως όλος ο κόσμος).