ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Originally Posted by Dimitrisss,May 14 2008, 10:38 PM
Γιατι σιγουρα θα εχουμε και ξενυχτησμενους απο το Σαββατο δεν αφηνουμε την ωρα οπως ηταν απο την αρχη?Γιατι ολο και καποιος θα αργησει να ξυπνησει
Εφοσον πιστευετε οτι 09.30' ειναι ΟΚ για ωρα αναχωρησης (που θα γινει 10.00' στην καλυτερη..), τοτε παω πασο...
Α ρε Ελλαδαρα με τους ξενυχτηδες σου!!!!
O Μαριος εχει δικιο ρε παιδια, το κουρασαμε που το κουρασαμε για να μην πω το γ....με το θεμα, η ωρα ας ειναι αυτη που εχουμε πει απο παλια και ειναι η ιδια για ολες τις εκδρομες. Τελευταια στιγμη τωρα τετοιες αλλαγες δεν λενε. Και αυτο το μισαωρο να ξερετε θα ειναι καραμελα σε αυτους που ξενυχτησανε. Ειπαμε απο νωρις αλλα οχι και με τα γιδια... Για να ερθω εγω 8:30 πχ πρεπει να ξυπνησω απο τις 7:30. Βαρβαρο πολυ ρε μαγκες. Αφηστε το ως εχει!
Originally Posted by Dimitrisss,May 14 2008, 10:53 PM
Θα σε παρω μαζι το βραδυ που θα βγω και θα σου δεις ποσο χρειαζεται αυτο το παραπανω μισαωρο

Το θελω, το θελω , το θελω!!! Το'χω αναγκη πολυυυ!!!!
Οτι πει ο λαος! Αναχωρηση 9.30' θελετε, 9.30' τοτε...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
LOCAL_S, ειλικρινα θες να βοηθησεις αλλα πιστεψε με, μετα απο τοσα χρονια που κανω τη σχετικη οργανωση για εκδρομες η ωρα που εχω αναφερει απο την αρχη ειναι νωρις κατα πολυ για το περισσοτερο κοσμο και δεν θα ερθουν ολοι. Εγω ξυπναω καθε μερα 06:30 ακομα και τα Σαβ/Κυριακα. Και εγω θεωρω σχετικα "αργα" την ωρα για τα δικα μου μετρα αλλα καποιοι αλλοι λενε οτι ειναι νωρις. Τρεις μερες πριν... αλλαγες δεν γινονται.
Εγω δεν διαφωνω για την ιδεα σας με τις Σπετσες και ουτε για την αλλαγη καποιας ενδιαμεσης στασης. Μπορειτε να κανετε οτι θελετε. Αρκει να μαζευτειτε ολοι την ωρα που αναφερω στο αρχικο μου ποστ.
Στη χειροτερη βρε παιδι μου βαζουμε και το Heli του club να μας κανει και ενα poll για την ωρα στις επομενες εκδρομες μας. Αν θες του λεμε επιπλεον να κανει poll και για την ωρα που θα παμε τουαλετα!
Εγω δεν διαφωνω για την ιδεα σας με τις Σπετσες και ουτε για την αλλαγη καποιας ενδιαμεσης στασης. Μπορειτε να κανετε οτι θελετε. Αρκει να μαζευτειτε ολοι την ωρα που αναφερω στο αρχικο μου ποστ.
Στη χειροτερη βρε παιδι μου βαζουμε και το Heli του club να μας κανει και ενα poll για την ωρα στις επομενες εκδρομες μας. Αν θες του λεμε επιπλεον να κανει poll και για την ωρα που θα παμε τουαλετα!
Λοιπόν εγώ συμφωνώ με το Μάριο για την ώρα. Οχι γιατί είναι λάθος η λογική του Δημήτρη απλά δεν θα έρθουν πολλοί εκείνη την ώρα.Είναι λίγο βάρβαρο τόσο πρωί.
Μάριε μακριά από τον κόκορά σου
Απλά εγώ θέλω να τονίσω την άψογη προσπάθεια του Δημήτρη να τα οργανώσει όλα στην εντέλεια και οτιδήποτε αποφασιστεί θα είμαι μέσα.
Εγω ξυπναω καθε μερα 06:30 ακομα και τα Σαβ/Κυριακα
Απλά εγώ θέλω να τονίσω την άψογη προσπάθεια του Δημήτρη να τα οργανώσει όλα στην εντέλεια και οτιδήποτε αποφασιστεί θα είμαι μέσα.