ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Εχθες γυρισα σπιτι μου κατα τις 9.30 και πηρα τηλεφωνο τον Τασο να μιλησουμε για την εκδρομη και που νομιζετε ήταν??????
Αυτο το παιδι δεν εχει το θεό του!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα απο τοσα χιλιομετρα, τοσες στροφες, τοσες ωρες, με λιγες ωρες υπνου, τοση κουραση....ο Τασος πηγε στα Μεγαρα στην πιστα
να στριψει.9.30 το βραδι Κυριακης ο Τασος ηταν στην πιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον ηρθε και η ωρα να γραψω για χθες και εγω γιατι βαριομουν εχθες που γυρισα και ημουν κομματια.
Εχουμε και λεμε:
- Μαριε να διορθωσεις την λιστα σε παρακαλω, εγω ημουν +1
- Οσοι δεν ηρθαν χασανε και απλα οπως λενε ολοι περασαμε τελεια
- Ο Καιρος ηταν φανταστικος και εγινα σαν τον κ@λο της μαιμους...
- Τελικα ο Local ειχε δικιο και δεν επρεπε να ερθουμε με +1 αν δεν ειναι εκπαιδευμενος ο/η συνοδηγος. Σαν να ξενερωσα λιγο στην διαδρομη.
Αφου φυγαμε ολοι απο το παρκινγκ εκει που πηγατε ολοι για Λουτρακι εγω πηγα εκει που ειπε ο Local, σε ενα εκκλησακι που εχεις θεα την Υδρα, Σπετσες και το σπιτακι του Κυριακου... Τελικα επρεπε να παμε ολοι και ηταν πολυ κοντα. Εκει ηταν το τελειο μερος για φωτογραφηση γιατι ειχε χωρο, θεα και ηταν και κοντα.

Εκει που ειναι το δικο μου ειχε πολυ χωρο για πολλα S και θα γινοταν καλη φωτογραφηση για το επομενο PlayBoy with Toys...

Το φτωχικο του Κυριακου με την βαρκουλα του. Στην φωτο δεν χωρουσε ολο το μερος το οποιο ειχε αλλο τοσο απο την αριστερη μερια και απο τι μου ειπε και η Κοπελα, εχει και το πισω μερος της πλαγιας.

Να και μια με θεα της υπεροχη θαλασσα
Και τωρα μερικα σχολια για τα μελη... :
Manos : Αν μπορουσε να κανει περα δωθε μεσα στα τουνελ και να μην ερχοτανε Π.Χελι πιστευω οτι θα το εκανε. Πολυ κοφτη ρε παιδι μου! Τρομαξε πολυς κοσμος.
Leftis : Πολυ χαμηλων τονων (κοιμοταν ορθιος μην σας πω) αλλα να με κοροιδευψεις το πρωι ηξερες κωλοπαιδο
Δεν πειραζει, σε παω.
Taseas : Ωραιος και πολυ καλοκαιρινος με το πορτοκαλι του πουκαμισακι. Καποια φαση τον ειχα και πισω μου και κοιταξα απο τον καθρεφτη και η κοπελα του κρατουσε ενα χαρτι και διαβαζε
. Αυτη ειναι CO Driver.
Ισμηνη : Εμαθα οτι το Mazdaki απεδωσε καλα εχθες και μπαιναμε ταπα ε? Αλλη φορα οταν τρως σοκολατα να προσεχεις πιο πολυ. Μην λερωθεις παλι...
Dimitrisss & Γιαννης UK : Μα τι αναποδα παιδια ρε παιδακι μου?
Παλι καλα που εχει συνηθησει ο Γιαννης και οδηγαει απο την σωστη μερια τουλαχιστον.
S2000Fun : Μεσα σε ολα, γελιο και παντα ωραιος. Ενας απο τους καλυτερους απλα!
ManoS2k : Απο τα πιο ωραια Μαυρα μετα το δικο μου
Πρεπει να εμπαινε και αυτος στις στροφες γιατι δεν το ειδα πολυ στον δρομο (πηγαινα σαν Κυρια
) οποτε και ενα μπραβο και για την δικια σου συνοδηγο αλλα και σε σενα!
Religion : Πολυ δυναμη και ενεργεια αυτο το παιδι. 3 Θυληκα μονα ειδε και τσουπ, εκει!
Χαιρομαι που τα καταφερες κιολας Πανο γιατι την Παρασκευη στον Λου ειχα ξενερωσει που ηταν ο Σακης σου ετσι.
LocalS : Χαλια παιδια, χαλια. Το παιδι δεν ηξερε ουτε να μας παει, ουτε που να μας παει. Μια ωρα να βρουμε καραβακι να περασουμε για Σπετσες. ΜΗΔΕΝ οργανωση και χαλια τα φαι.
...to be continued
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Δημητρη (LocalS) που τα οργανωσε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! Συγχαρητηρια απο μενα Δημητρη, τα παντα ηταν φοβερα και δεν θα μπορουσα να ζητησω τπτ περισσοτερο απο αυτα που καναμε χθες. Μπραβο που σιγα σιγα παιρνουμε μερικοι ευθυνες και πρωτοβουλιες χωρις να ειμαστε κατι και διοργανωνουμε - φτιαχνουμε - και απλα ενδιαφερομαστε για το Club μας.
P.S. (1) Δεν ημουν με την γυναικα αλλα με μια μια γυναικα. Δεν ειναι και του γουστου μου οι ξανθιες. Απλα ηταν για παρεα. 3 Και Σημερα για την Μυκονο και δηλωνω ελευθερος και ετοιμος. Party Animal is leaving the building!!!
P.S. (2) Μανο μου, αν ημουν μονος μου στο αμαξι θα ημουν και εγω μαζι σας αλλα γι αυτο σου ελεγα χθες - Εχει χαρη!
P.S.(3) Πανο μου (Religion) επρεπε να ειμαι ησυχος χθες γιατι ειχα συνοδεια. Και ημουν και μακρια σας στο τραπεζι. Αλλη φορα θα ξερω ομως και θα ειμαι μονος...
P.S. (4) Αυτα ηταν ολα και ειμαι NINJA!
Εχουμε και λεμε:
- Μαριε να διορθωσεις την λιστα σε παρακαλω, εγω ημουν +1
- Οσοι δεν ηρθαν χασανε και απλα οπως λενε ολοι περασαμε τελεια
- Ο Καιρος ηταν φανταστικος και εγινα σαν τον κ@λο της μαιμους...
- Τελικα ο Local ειχε δικιο και δεν επρεπε να ερθουμε με +1 αν δεν ειναι εκπαιδευμενος ο/η συνοδηγος. Σαν να ξενερωσα λιγο στην διαδρομη.
Αφου φυγαμε ολοι απο το παρκινγκ εκει που πηγατε ολοι για Λουτρακι εγω πηγα εκει που ειπε ο Local, σε ενα εκκλησακι που εχεις θεα την Υδρα, Σπετσες και το σπιτακι του Κυριακου... Τελικα επρεπε να παμε ολοι και ηταν πολυ κοντα. Εκει ηταν το τελειο μερος για φωτογραφηση γιατι ειχε χωρο, θεα και ηταν και κοντα.

Εκει που ειναι το δικο μου ειχε πολυ χωρο για πολλα S και θα γινοταν καλη φωτογραφηση για το επομενο PlayBoy with Toys...

Το φτωχικο του Κυριακου με την βαρκουλα του. Στην φωτο δεν χωρουσε ολο το μερος το οποιο ειχε αλλο τοσο απο την αριστερη μερια και απο τι μου ειπε και η Κοπελα, εχει και το πισω μερος της πλαγιας.

Να και μια με θεα της υπεροχη θαλασσα
Και τωρα μερικα σχολια για τα μελη... :
Manos : Αν μπορουσε να κανει περα δωθε μεσα στα τουνελ και να μην ερχοτανε Π.Χελι πιστευω οτι θα το εκανε. Πολυ κοφτη ρε παιδι μου! Τρομαξε πολυς κοσμος.
Leftis : Πολυ χαμηλων τονων (κοιμοταν ορθιος μην σας πω) αλλα να με κοροιδευψεις το πρωι ηξερες κωλοπαιδο
Δεν πειραζει, σε παω. Taseas : Ωραιος και πολυ καλοκαιρινος με το πορτοκαλι του πουκαμισακι. Καποια φαση τον ειχα και πισω μου και κοιταξα απο τον καθρεφτη και η κοπελα του κρατουσε ενα χαρτι και διαβαζε
. Αυτη ειναι CO Driver. Ισμηνη : Εμαθα οτι το Mazdaki απεδωσε καλα εχθες και μπαιναμε ταπα ε? Αλλη φορα οταν τρως σοκολατα να προσεχεις πιο πολυ. Μην λερωθεις παλι...
Dimitrisss & Γιαννης UK : Μα τι αναποδα παιδια ρε παιδακι μου?
Παλι καλα που εχει συνηθησει ο Γιαννης και οδηγαει απο την σωστη μερια τουλαχιστον.
S2000Fun : Μεσα σε ολα, γελιο και παντα ωραιος. Ενας απο τους καλυτερους απλα!
ManoS2k : Απο τα πιο ωραια Μαυρα μετα το δικο μου
Πρεπει να εμπαινε και αυτος στις στροφες γιατι δεν το ειδα πολυ στον δρομο (πηγαινα σαν Κυρια
) οποτε και ενα μπραβο και για την δικια σου συνοδηγο αλλα και σε σενα! Religion : Πολυ δυναμη και ενεργεια αυτο το παιδι. 3 Θυληκα μονα ειδε και τσουπ, εκει!
LocalS : Χαλια παιδια, χαλια. Το παιδι δεν ηξερε ουτε να μας παει, ουτε που να μας παει. Μια ωρα να βρουμε καραβακι να περασουμε για Σπετσες. ΜΗΔΕΝ οργανωση και χαλια τα φαι.
...to be continuedΕνα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Δημητρη (LocalS) που τα οργανωσε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! Συγχαρητηρια απο μενα Δημητρη, τα παντα ηταν φοβερα και δεν θα μπορουσα να ζητησω τπτ περισσοτερο απο αυτα που καναμε χθες. Μπραβο που σιγα σιγα παιρνουμε μερικοι ευθυνες και πρωτοβουλιες χωρις να ειμαστε κατι και διοργανωνουμε - φτιαχνουμε - και απλα ενδιαφερομαστε για το Club μας.
P.S. (1) Δεν ημουν με την γυναικα αλλα με μια μια γυναικα. Δεν ειναι και του γουστου μου οι ξανθιες. Απλα ηταν για παρεα. 3 Και Σημερα για την Μυκονο και δηλωνω ελευθερος και ετοιμος. Party Animal is leaving the building!!!
P.S. (2) Μανο μου, αν ημουν μονος μου στο αμαξι θα ημουν και εγω μαζι σας αλλα γι αυτο σου ελεγα χθες - Εχει χαρη!
P.S.(3) Πανο μου (Religion) επρεπε να ειμαι ησυχος χθες γιατι ειχα συνοδεια. Και ημουν και μακρια σας στο τραπεζι. Αλλη φορα θα ξερω ομως και θα ειμαι μονος...
P.S. (4) Αυτα ηταν ολα και ειμαι NINJA!
Και κατι αλλο... Επειδη ουτε και εγω ξερω πως κτλ. μπορει καποιος AMARETOS
να κανει κανα manual για upload στο Rapidshare η κατι παρομοιο μπας και zipαρουμε ολοι τις φωτο μας και τις ανεβασουμε γιατι τις θελω και εγω ολες απο ολους αλλα αντε να τους βρεις και να τους πρηξεις...
να κανει κανα manual για upload στο Rapidshare η κατι παρομοιο μπας και zipαρουμε ολοι τις φωτο μας και τις ανεβασουμε γιατι τις θελω και εγω ολες απο ολους αλλα αντε να τους βρεις και να τους πρηξεις...
Originally Posted by eddiex,May 19 2008, 12:32 AM
Και κατι αλλο... Επειδη ουτε και εγω ξερω πως κτλ. μπορει καποιος AMARETOS
Για manual περί φωτογραφιών video κλπ ρωτήστε τον energetic είναι ο ειδικός του club!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Θα ανοιξω album το συντομοτερο. 
Οσοι ειναι members μπορειτε να ανοιξετε album και να ανεβασετε τις φωτογραφιες σας στο S2KI και δεν θα σβησουν ποτε. Εχετε αυτη την επιλογη αλλα εσεις συνεχιζετε να κανετε upload τις φωτογραφιες σας αλλου και μετα απο λιγο καιρο διαγραφονται αυτοματα. Περαστικα σας.
Ανεβαστε τις στο S2KI οσοι εισαστε members. Οι επιλογες αυτες ειναι στο "MyS2K & Settings" > "My Albums".
Αλλιως, στειλτε μου τις φωτογραφιες στο s2000clubgr@yahoo.gr

Οσοι ειναι members μπορειτε να ανοιξετε album και να ανεβασετε τις φωτογραφιες σας στο S2KI και δεν θα σβησουν ποτε. Εχετε αυτη την επιλογη αλλα εσεις συνεχιζετε να κανετε upload τις φωτογραφιες σας αλλου και μετα απο λιγο καιρο διαγραφονται αυτοματα. Περαστικα σας.

Ανεβαστε τις στο S2KI οσοι εισαστε members. Οι επιλογες αυτες ειναι στο "MyS2K & Settings" > "My Albums".

Αλλιως, στειλτε μου τις φωτογραφιες στο s2000clubgr@yahoo.gr