ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Λοιπον, το μονο που εχω να πω ειναι οτι: ''Οποιοι ΔΕΝ ηρθαν στην εκδρομη, ΕΧΑΣΑΝ!!!''
Η λεξη ''ΤΕΛΕΙΑ'', πιστευω οτι αδικει το πως περασαμε!!!!
Σουπερ παρεα, φοβεροι τσακωμοι Μανος-Ισμηνη,
οδηγηση σουπερ, καιρος τελειος, καφεδια Σπετσες full power,
μασα Π.Χελι ^^^,
καφεδια no.2 Λουτρακι προχω...!!!!!
Συμμετοχη=23 ατομα, 13 S.
Αντε, και στην επομενη!!!!
Η λεξη ''ΤΕΛΕΙΑ'', πιστευω οτι αδικει το πως περασαμε!!!!
Σουπερ παρεα, φοβεροι τσακωμοι Μανος-Ισμηνη,
οδηγηση σουπερ, καιρος τελειος, καφεδια Σπετσες full power,
μασα Π.Χελι ^^^,
καφεδια no.2 Λουτρακι προχω...!!!!!
Συμμετοχη=23 ατομα, 13 S.
Αντε, και στην επομενη!!!!
Originally Posted by Dimitrisss,May 18 2008, 11:32 AM
Τελεια ολα,η διαδρομη,η παρεα,το κεφι,ο ηχος των Honda,καταπληκτικα ολα,μακαρι να ξανακανουμε κατι συντομα για να ερθουν και οσοι δεν ηταν σημερα!
Έγω θα ήθελα να πω ένα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Local S για την οργάνωση της σημερινής εκδρομής μας. Ήταν ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από τον καφέ στις Σπέτσες, την ταβέρνα, το φαγητό, τα πάντα.....δεν υπήρχε κανένα απολύτως παράπονο, κανένα απολύτως πρόβλημα, φοβερή διαδρομή, τρελά στριψίματα και πολύ γέλιο και κέφι.
Αν και ξενύχτησα εχθές και πηγα με μιση καρδιά το πρωί, πέρασα μια Κυριακή ανεπανάληπτη!
, οδηγησα το S μου στο όριο, στην παρέα υπήρχε και ένα EVO και πεχτηκαν τρελα σκηνικά
Μπράβο σε ολα τα παιδια, οσοι δεν ήρθατε πραγματικά χασατε...
Από τον καφέ στις Σπέτσες, την ταβέρνα, το φαγητό, τα πάντα.....δεν υπήρχε κανένα απολύτως παράπονο, κανένα απολύτως πρόβλημα, φοβερή διαδρομή, τρελά στριψίματα και πολύ γέλιο και κέφι.
Αν και ξενύχτησα εχθές και πηγα με μιση καρδιά το πρωί, πέρασα μια Κυριακή ανεπανάληπτη!
, οδηγησα το S μου στο όριο, στην παρέα υπήρχε και ένα EVO και πεχτηκαν τρελα σκηνικά
Μπράβο σε ολα τα παιδια, οσοι δεν ήρθατε πραγματικά χασατε...
Πολυ σωστα το ανεφερες, ενα μεγαλο μπραβο στο Local_S για ολη την οργανωση,ηταν ολα αψογα! Τωρα οσο αφορα τη διαδρομη...ηρθα σε οργασμο
Επισης ερωτευτικα το S για ακομη μια φορα!
Επισης ερωτευτικα το S για ακομη μια φορα!