ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χαιρομαι που περασατε ομορφα και ζηλευω αλλα σημερα βαφτιζαμε την ανηψια μου. 
Σας εκανε παντως ομορφο καιρο. Για να δω και φωτογραφιες που εχετε. Οσοι δεν μπορουν να τις ανεβασουν ας μου στειλουν στο email s2000clubgr@yahoo.gr

Σας εκανε παντως ομορφο καιρο. Για να δω και φωτογραφιες που εχετε. Οσοι δεν μπορουν να τις ανεβασουν ας μου στειλουν στο email s2000clubgr@yahoo.gr
Και μετα καφεδακι Λουτρακι, να μας μαθουν κ εκει....
Εχουμε και λεμε :
Taseas - Λαμπρινή: Αυτο το κοριτσι ειναι απιστευτο και οχι μονο επειδη αντεχει τον Τασο
αλλα κυριως γιατι εχει απιστευτο χαρακτηρα.
Την ωρα που ο Τασος εμπαινε στις στροφες κομματια η Λαμπρινή διάβαζε το manual: "Τροποι να εγκαταλείψετε το S"
Manos2k - η κοπελα του: o Μανος ο μικρος το εχωνε το S τεζα....και η κοπελα του κουβεντα...εχω δει και χειροτερα ειπε....
Stratos - η κοπελα του: o Στρατος μια ζωη μενει χιλιομετρα πισω...
Local S : πολυ καλο τιμονι, καναμε αρκετα μεγαλο κομματι προφυλακτηρα..
Ισμηνη: καποια στιγμή πρεπει να την πηρε το ματι μου στο πλήθος.
Religion: Φαγωθηκε να ρωταει τι έγινε μετα την εκθεση. ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ. ο Πανος ειναι φιλος και μολις με ειδε οτι ηρθα στην εκδρομη μου φιλησε το χερι
Αγγλος - Belly dancer: επειδη ο Αγγλος εχει δεξιοτιμονο ο Belly εκανε σημερα ολη τη διαδρομη στο αντιθετο ρευμα....
Βγες του λεγε για προσπεραση, εβγαινε ο Αγγλος...
S2000 fun - Αδαμαντια: O Χρηστακος ενς ξεκινησε χαλαρα το πρωι, στο γυρισμο μπερδεψε τα ρευματα κυκλοφοριας, τον ειδα στο αντιθετο πολυ ωρα και ανετο...
, ο Χαρος ο ιδιος χαχαχαχαχα, και στον καφε μας ειπε οτι δεν αισθάνθηκα πουθενα κινδυνο...
Eddiex.... τωρα τι να πω?
Ήρθε με το μωρο του και ηταν κυριος!!!!
Και τα ΒΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ VTEC......
Δεν περιγραφονται με λογια... αντε και στην επόμενη...
Εχουμε και λεμε :
Taseas - Λαμπρινή: Αυτο το κοριτσι ειναι απιστευτο και οχι μονο επειδη αντεχει τον Τασο
αλλα κυριως γιατι εχει απιστευτο χαρακτηρα.Την ωρα που ο Τασος εμπαινε στις στροφες κομματια η Λαμπρινή διάβαζε το manual: "Τροποι να εγκαταλείψετε το S"
Manos2k - η κοπελα του: o Μανος ο μικρος το εχωνε το S τεζα....και η κοπελα του κουβεντα...εχω δει και χειροτερα ειπε....
Stratos - η κοπελα του: o Στρατος μια ζωη μενει χιλιομετρα πισω...
Local S : πολυ καλο τιμονι, καναμε αρκετα μεγαλο κομματι προφυλακτηρα..
Ισμηνη: καποια στιγμή πρεπει να την πηρε το ματι μου στο πλήθος.

Religion: Φαγωθηκε να ρωταει τι έγινε μετα την εκθεση. ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ. ο Πανος ειναι φιλος και μολις με ειδε οτι ηρθα στην εκδρομη μου φιλησε το χερι
Αγγλος - Belly dancer: επειδη ο Αγγλος εχει δεξιοτιμονο ο Belly εκανε σημερα ολη τη διαδρομη στο αντιθετο ρευμα....
Βγες του λεγε για προσπεραση, εβγαινε ο Αγγλος...
S2000 fun - Αδαμαντια: O Χρηστακος ενς ξεκινησε χαλαρα το πρωι, στο γυρισμο μπερδεψε τα ρευματα κυκλοφοριας, τον ειδα στο αντιθετο πολυ ωρα και ανετο...
, ο Χαρος ο ιδιος χαχαχαχαχα, και στον καφε μας ειπε οτι δεν αισθάνθηκα πουθενα κινδυνο...
Eddiex.... τωρα τι να πω?
Ήρθε με το μωρο του και ηταν κυριος!!!!Και τα ΒΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ VTEC......
Δεν περιγραφονται με λογια... αντε και στην επόμενη...
Originally Posted by uma_chikara,May 18 2008, 12:17 PM
Ένα έχω να πώ για τους γρήγορους..............
Άγιο είχατε....!!!!!!!!

Άγιο είχατε....!!!!!!!!

Α ρε HONDARA!!!!!!!!!!