Προτασεις για επομενη επισημη εκδρομη!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ακουω προτασεις για την επομενη εκδρομη! Εγω θα ηθελα καπου προς το Βορρα για να συναντηθουμε με τους φιλους μας απο Βορεια Ελλαδα, αλλα οτι θελετε εσεις. 
Οι προτασεις σας μεχρι και τη Τεταρτη (21/05/08) στις 17:00 και μετα ανοιγω poll για να αποφασισουμε μεχρι τη Δευτερα που θα εχουμε και τη συναντηση. Παρακαλω να κανετε αναφορα και ημερομηνια.
Ο λογος που ανοιγω αυτο το τοπικ ειναι επειδη στο MSN και στο τηλεφωνο, ο καθενας μου λεει και διαφορετικη προταση!
Λιστα προτασεων (Updated-20/05/08)
01) Βίλια - Πόρτο Γερμένο - Ψάθα
02) Βολος - Πηλιο
03) Βόρεια Εύβοια (Αγ Ιωάννη Ρώσο)
04) Ναουσα - Βεροια - Εδδεσα
05) Θεσσαλονικη - Χαλκιδικη
06) Ναυπλιο
07) Ναυπακτο
08) Τολο
09) Γιαννενα
10) Παυλιανη-Μαυρο Λιθαρη-Αθ.Διακο
.
.
.
.

Οι προτασεις σας μεχρι και τη Τεταρτη (21/05/08) στις 17:00 και μετα ανοιγω poll για να αποφασισουμε μεχρι τη Δευτερα που θα εχουμε και τη συναντηση. Παρακαλω να κανετε αναφορα και ημερομηνια.
Ο λογος που ανοιγω αυτο το τοπικ ειναι επειδη στο MSN και στο τηλεφωνο, ο καθενας μου λεει και διαφορετικη προταση!

Λιστα προτασεων (Updated-20/05/08)
01) Βίλια - Πόρτο Γερμένο - Ψάθα
02) Βολος - Πηλιο
03) Βόρεια Εύβοια (Αγ Ιωάννη Ρώσο)
04) Ναουσα - Βεροια - Εδδεσα
05) Θεσσαλονικη - Χαλκιδικη
06) Ναυπλιο
07) Ναυπακτο
08) Τολο
09) Γιαννενα
10) Παυλιανη-Μαυρο Λιθαρη-Αθ.Διακο
.
.
.
.
Λοιπόν αν θέλετε προς Βορρά, πάσο και ΟΚ! Δεν έχω να προτείνω κάτι για πάνω.
Αλλά επειδή λέμε για Ιούνιο και είναι σύντομα αν θέλετε κοντά εγώ προτείνω Βίλια - Πόρτο Γερμένο - Ψάθα. Είναι μία ωρίτσα το πολύ. Μιας που θα είναι και Καλοκαίρι κανονικά θα μπορούμε να κάνουμε και μπάνιο... απλά φανταστείτε το γέλιο όλοι μέσα στην θάλασσα και ο Μάνος να πειράζει την Ισμήνη...
Πάντως Ψάθα έχει ένα πολύ ωραίο μαγαζί με πισίνα κιόλας που παίζει ωραία μουσική και η θάλασσα είναι στα 50 μέτρα (πας περπατώντας δηλαδή). Εκεί θα μπορέσουμε να πιούμε το καφεδάκι μας, τις τεκίλες μας και τα μπλουμ στην πισίνα. Μετά από εκεί ξέρω και μπορώ να κανονίσω σε ταβέρνα με πολύ ωραίο φαγητό είτε στα Βίλλια είτε στο Πόρτο Γερμενό (παραλιακά δηλαδή με θέα την θάλασσα) να πάμε να φάμε και μετά το φαί μπορούμε να πιούμε άλλη μία καφεδιά στο χωριό. Είναι και μια διαδρομή που δεν ξέρουν πολλοί που θα πάρουμε προς και από Βίλια, που πας από το βουνό (ανάβαση-κατάβαση) και είναι Τέζα για το S. Ένας την ξέρει και απλά ρωτήστε τον (Vtec-Man). Αυτά!
Αλλά επειδή λέμε για Ιούνιο και είναι σύντομα αν θέλετε κοντά εγώ προτείνω Βίλια - Πόρτο Γερμένο - Ψάθα. Είναι μία ωρίτσα το πολύ. Μιας που θα είναι και Καλοκαίρι κανονικά θα μπορούμε να κάνουμε και μπάνιο... απλά φανταστείτε το γέλιο όλοι μέσα στην θάλασσα και ο Μάνος να πειράζει την Ισμήνη...
Πάντως Ψάθα έχει ένα πολύ ωραίο μαγαζί με πισίνα κιόλας που παίζει ωραία μουσική και η θάλασσα είναι στα 50 μέτρα (πας περπατώντας δηλαδή). Εκεί θα μπορέσουμε να πιούμε το καφεδάκι μας, τις τεκίλες μας και τα μπλουμ στην πισίνα. Μετά από εκεί ξέρω και μπορώ να κανονίσω σε ταβέρνα με πολύ ωραίο φαγητό είτε στα Βίλλια είτε στο Πόρτο Γερμενό (παραλιακά δηλαδή με θέα την θάλασσα) να πάμε να φάμε και μετά το φαί μπορούμε να πιούμε άλλη μία καφεδιά στο χωριό. Είναι και μια διαδρομή που δεν ξέρουν πολλοί που θα πάρουμε προς και από Βίλια, που πας από το βουνό (ανάβαση-κατάβαση) και είναι Τέζα για το S. Ένας την ξέρει και απλά ρωτήστε τον (Vtec-Man). Αυτά!
Registered User
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να οργανωσω ενα team εκτος απο τους δυο CO που θα ειμαστε, για την οργανωση διαφορων events. Ειναι λιγο off-topic αλλα μ'αρεσει ως ιδεα, να ειναι καποια μελη υπευθυνα για καποια συγκεκριμενα events... 
Για παραδειγμα...
Οργανωση εκδρομων (LOCAL_S)
Οργανωση για πιστες αγωνων
Οργανωση για πιστες νυχτας
Οργανωση international (Manos και Thanasis2k)
Οργανωση για μπλουζακια, σωβρακα κτλ (eddiex)
κτλ
κτλ
Θα επανελθω μολις το σκεφτω ακομα καλυτερα καθως ειναι Δευτερα ακομα και μολις μου ηρθε πανω στη τρελα!

Για παραδειγμα...
Οργανωση εκδρομων (LOCAL_S)
Οργανωση για πιστες αγωνων
Οργανωση για πιστες νυχτας
Οργανωση international (Manos και Thanasis2k)

Οργανωση για μπλουζακια, σωβρακα κτλ (eddiex)
κτλ
κτλ
Θα επανελθω μολις το σκεφτω ακομα καλυτερα καθως ειναι Δευτερα ακομα και μολις μου ηρθε πανω στη τρελα!

Πιστες Αγωνων - Taseas / Uma
Πιστες Νυχτας - Manos the μπουζοκόβιος και δεν ξερω ποιος αλλος
Πιστες Club - Εγω με κανα ManoS2k και Dimitrisss για καμια βραδια Oriental με μοντελα
Π.Σ. Οσο για τα σωβρακα κτλ ... ουδεν σχολιο...
Πιστες Νυχτας - Manos the μπουζοκόβιος και δεν ξερω ποιος αλλος
Πιστες Club - Εγω με κανα ManoS2k και Dimitrisss για καμια βραδια Oriental με μοντελα
Π.Σ. Οσο για τα σωβρακα κτλ ... ουδεν σχολιο...
Trending Topics
Registered User
Οτι θελετε παιδια, αλλα θα πρεπει καποιος απο τα Βορεια να κανονισει ξενοδοχεια κτλ που τα γνωριζει κιολας. Υποθετω οτι η προταση σου Stradale ειναι για εκδρομη σε Βορεια Ελλαδα, σωστα?
Πειτε και τοποθεσιες παιδια.
Πειτε και τοποθεσιες παιδια.
μύκονο!
Γενικά, πάντως, θα ήταν καλό, να διαλέξουμε μέρος που να μην έχει πολλά χλμ εθνικής....(s2000 club είμαστε- όχι s3 club)
είναι κουραστικά με το s και κακά για την κατανάλωση, λόγω κλιμάκωσης κιβωτίου...
Γενικά, πάντως, θα ήταν καλό, να διαλέξουμε μέρος που να μην έχει πολλά χλμ εθνικής....(s2000 club είμαστε- όχι s3 club)
είναι κουραστικά με το s και κακά για την κατανάλωση, λόγω κλιμάκωσης κιβωτίου...