Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Προτασεις για επομενη επισημη εκδρομη!

Thread Tools

Old May 21, 2008 | 07:29 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Μετα απο απειρα PM που εχω λαβει, αν συμφωνει και ο Μαριος φυσικα, προτεινω προορισμο super:

[U]Επισημη εκδρομη με προορισμο την Ζαχαρω Ηλειας.[/U]

Διαρκεια 2,5 ωρες περιπου.

1. Αναχωρηση απο Διοδια Ελευσινας στις 8.30' (για να προλαβουμε).

2. 1η σταση διαρκειας 45' αμεσως μετα την Συραγγα του Αρτεμησιου (1 ωρα περιπου απο την Ελευσινα).

3. Μολις αφησουμε την Ε.Ο. Τριπολεως και αρχισουμε την αναβαση, αρχιζουν τα ''ωραια'' (εκτοε καποιον σημειων που ειναι ολα καμμενα...).

4. Στην Ζαχαρω θα παμε στο παραλιακο καφε ''Παραθιναλος'', που ειναι πανω στο κυμα, για καφε και μπανακι! Ειναι κριμα να μην βουτηξει καποιος στην τελεια παραλια.. Αρα, αντιλιακο, ρακετες και ψαθες!!

5. Στα 5χλμ. εξω απο την Ζαχαρω(κατευθυνση προς Αθηνα), θα σταματησουμε για ΦΟΒΕΡΗ μασα (φρεσκο ψαρι σε τιμες τρελα!) στο χωριο Κακοβατος, πανω στο κυμα και αυτο! (Παω χρονια εκει λογω του σκι που κανω στην λιμνη Καϊαφα διπλα στην Ζαχαρω, αρα εγγυημενα ολα!)

Αυτα εχω να πω! Εκδρομη για ολα τα γουστα!

Απλα, θα πρεπει να ξεκινησουμε νωρις απο Αθηνα, γιατι αν φαμε πηξιμο στην αναβαση-καταβαση Μεγαλοπολης, αντε γεια!

Για οποιαδηποτε ημερομηνια εκτος της 15ης Ιουνιου, ειμαι μεσα.. Απλα να μην ξεχασετε οτι τον Ιουνιο παιζει η Ελλαδα EURO και αν εχει ματς θα ειναι δυσκολα τα πραγματα απο θεμα συμμετοχων.. Ειναι κριμα να πανε μονο 3-5 S σε τετοια εκδρομη και να ''καει... Σωστα?

Αυτα!

Old May 21, 2008 | 11:35 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Ηλεία?!
Old May 21, 2008 | 12:55 PM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Αν πρόκειται να γίνει Κυριακή σε παραλιακό μέρος, θα πρέπει κάποιος να υπολογίσει την πολυκοσμία τέτοιων περιοχών καθώς και την επιστροφή, ειδικότερα όταν αυτή είναι κάτω από το αυλάκι.

Πιστεύω ότι η διήμερη εκδρομή έχει νόημα στην περίπτωση μεγάλης διαδρομής όπου η διανυκτέρευση θα μπορούσαμε να 'σπάσει' την απόσταση. Στην προκειμένη θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και με τα μέλη της Β. Ελλάδος. Πχ. Λίμνη Πλαστήρα...Πήλιο...κλπ....Προσ ωπικά κρατώ επιφυλάξεις για την δυνατότητα οργάνωσης και συντονισμού ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Η πρότασή μου θα ήταν κάποιο βουνό στην Στ. Ελλάδα
Π.χ η διαδρομή Αμφίκλεια, Παύλιανη, Στρόμη, Μαυρολιθάρι (...και όχι Μαύρο Λιθάρη ) κλπ. έχει πολύ καλό δρόμο με ελάχιστη κυκλοφορία και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες....Πιστεύω ότι η μονοήμερη δεν θα πρέπει να ξεπερνά συνολικά τα 500 χλμ.
Old May 21, 2008 | 01:02 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ωραια εφοσον υπαρχουν προτασεις ας γινει ενα Poll πρωτον για τον θα ειναι 2ημερη ή οχι κ μετα για μερος...
Old May 21, 2008 | 10:25 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω λεω να διαλεξουμε πρωτα το προορισμο και μετα να δουμε αν η τοποθεσια που θα αποφασιστει αξιζει για μονοημερη ή διημερη εκδρομη.

Κλειδωνει και συνεχιζει με poll.