ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Nαι το ειδα και την Δευτερα που στην παραλιακη εγινε μακελιο.
αφου ενας συναδελφος που ετυχε να ειναι στο σημειο μου ελεγε σημερα στο γραφειο "δεν φτανει που ηταν τοσοι πολλοι αλλα ηταν και ενα που απο το πολυ τρεξιμο πεταξε φωτια πισω" που να του εξηγησεις τωρα ...
αφου ενας συναδελφος που ετυχε να ειναι στο σημειο μου ελεγε σημερα στο γραφειο "δεν φτανει που ηταν τοσοι πολλοι αλλα ηταν και ενα που απο το πολυ τρεξιμο πεταξε φωτια πισω" που να του εξηγησεις τωρα ...
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 29 2008, 08:08 AM
Nαι το ειδα και την Δευτερα που στην παραλιακη εγινε μακελιο.
αφου ενας συναδελφος που ετυχε να ειναι στο σημειο μου ελεγε σημερα στο γραφειο "δεν φτανει που ηταν τοσοι πολλοι αλλα ηταν και ενα που απο το πολυ τρεξιμο πεταξε φωτια πισω" που να του εξηγησεις τωρα ...honda leo kai klaio
loipon paides ayrio tha lythei to moter alla proti diagnosi elatirio pistoniou!!!!
vevaia akousa kai to eksis : "ox katalava sinantisi me to club ???ara pigainate tapa"
kai apantisa de pira S2000 gia tous xorous tou !!!!!!!dld h elliniki nootropia skizei
kai safos den dino lefta !!!!!!kai mporei na einai etoimo to savvato xoris dikia mou protropi!!!!!
sorry gia to off topic
Originally Posted by lihoudis2000,Oct 29 2008, 11:06 AM
kai mporei na einai etoimo to savvato xoris dikia mou protropi!!!!!