Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Thread Tools

Old Nov 3, 2008 | 09:32 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

[QUOTE=eddiex,Nov 3 2008, 07:17 PM]1ον. Οταν ηρθαμε τελευταιοι στην λιμνη σε καποια φαση καθομουν σε μια γωνια με τον Χ, χ και χ. Ηρθε λοιπον ο αλλος Χ και μας λεει παιδια οι αλλοι πεινανε και θελουν να φυγουν. Λεμε εμεις κατσε ρε, ακομα δεν ηρθαμε, περιμεντε λιγακι και παμε μαζι, μην χαθουμε παλι. Μεχρι να γινει ολο αυτο οι μισοι ειχαν μπει στα αμαξια τους και φευγανε / με. Τα ονοματα Χ δεν προκειται να τα πω διοτι δεν θελω να βαλω σε δυσκολη θεση κανεναν αλλα το ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ που ειπες ειναι τελειως ακυρο γιατι μπορει να μην εγινε απο σενα αλλα εγινε και μου το ειπαν και το ακουσα. Δεν νομιζω να τους ακουσες ολους και δεν νομιζω για 10 λεπτα να γινοταν κατι αν περιμενατε. ΤΕΣΠΑ!

2ον. Οσο αναφορα το λαθος του χωματοδρομου οντως δεν φταιει κανεις και δεν τα ριχνω σε κανεναν. Οντως θα επρεπε να ακολουθησουμε και να μην χαθουμε. Πασο με αυτο.
Reply
Old Nov 3, 2008 | 09:33 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

(To δικό μου κραγιόν είναι Revlon για πιο ζωντανό χρώμα που διαρκεί).
Reply
Old Nov 3, 2008 | 09:35 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by lalakis2000,Nov 3 2008, 08:33 PM
(To δικό μου κραγιόν είναι Revlon για πιο ζωντανό χρώμα που διαρκεί).

Πάει πολύ και με την Kerastase 323 σαντρέ που χρησιμοποιείς για τις ανταύγειες σου!!!

A!!! Και για να μην ξεχάσω... Με την πολύτιμη βοήθεια του πρόεδρα κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες εδώ (μόνο που είναι με ανάποδη σειρά ρε γμτ.. )

https://www.s2ki.com/forums/index.php?act=m...bum&album=29983

για περάστε παρακαλώ...!!!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 09:43 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

OK Ismene μου αλλα δεν το ειπα ειρωνικα. Απλα ειπα συγνωμη γιατι μαλλον το προγραμμα ηταν fix καπου η απλα δεν το ηξερα εγω και απλα υπεθεσα πως θα πιναμε καπου καφε και το ειπα ετσι γιατι μου λες "το αν εσύ και ο Αρης πιστεύατε ότι θα προηγηθεί καφές...από που προέκυψε? Είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο?". Απλα το εγραψα με κεφαλαια γιατι το τονιζω πως δεν το ηξερα και ουτε το προγραμμα ηξερα. Ουτε πως ειναι η λιμνη και αν εχει τουαλετες η καφε εκει και ουτε πως ειχαμε κανονισει το ολο σκηνικο. Εγω απλα ακολουθουσα.
Δεν πυροβολω κοπελα μου κανεναν, δεν ειμαι κανενας και απλα ειπα την γνωμη σε καποια πραγματα που γινανε και θελω απλα την επομενη να μην ξαναγινουν. Αν δεν μου αρεσε τοσο πολυ κιολας εχθες δεν θα ξαναερθω. Ετσι παει, αλλα εγω θα ξαναερθω και στην επομενη εκδρομη (πρωτα ο θεος) γιατι σαν συνολο ηταν ολα ωραια χθες. Καιρος, τοποθεσια, αμαξι, η παρεα μου και το φαγητο ηταν ολα τελεια. Την επομενη ακομα καλυτερα χωρις χωρισμους!

Σε αγαπω! ...εσενα και ολους, αλλα οχι οπως τον Λιχουδη...
Reply
Old Nov 3, 2008 | 09:49 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ναι και περα απο την πλακα που κανουν μερικοι, ειναι το λιγοτερο αχαριστο να καθομαστε να λεμε οτι εφταιγε η κακη οργανωση.
Καμια κακη οργανωση δεν εφταιγε και απο οσο ξερω ολα ηταν υπερ του δεοντος οργανωμενα.
Υπηρχαν ατομα, μεταξυ αυτων και εγω, που πηραμε το αυτοκινητακι μας και πηγαμε να απολαυσουμε αυτο για το οποιο ετρεχαν αλλοι και κανονιζαν και να φαμε και να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.
Και ηταν και μερικοι που νομιζαν οτι ηταν μονοι τους στην εκδρομη και θα πηγαιναν και για τον καφε τους, θα σταματουσαν να βγαλουν και καμια φωτογραφια, ε και αν χανοντουσαν θα εφταιγε ο Fun.
Ο ανθρωπος πηγε εκδρομη με την κοπελα του. Δεν πηγε να μαζευει κοσμο απο τα βουνα. Και οπως λενε καποιοι οτι επρεπε να περιμενουμε ετσι λενε και οι αλλοι οτι περιμεναμε μια ωρα μεσα στο λιοπυρι χωρις ενα παγκακι να κατσεις. Και ηταν και η πλειοψηφια.
Αντε γιατι μερικοι ειναι πολυ αχαριστοι τελικα και εχουν τη νοοτροπια του κλασσικου Ελληνα που ψαχνει να ριξει το βαρος στους αλλους.
Επειδη ο Fun και ο Μαριος δε μιλανε δλδ?
Σεβαστειτε αυτο που κανουν να οργανωνουν ολους εμας καθε φορα και να ακουνε το κοντο και το μακρυ του καθενος.
Κανεις μας δε θα ηθελε να ειναι στη θεση τους οποτε σκεφτειτε το καλυτερα πριν κρινετε καποιον ή εστω αφηνετε υπονοουμενα περι κακης οργανωσης.
Φιλικα
Μανος
Reply
Old Nov 3, 2008 | 09:57 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ειπωθηκε πουθενα κατι κακο για την ολη οργανωση ή για τους CO's (Fun και Μαριο) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ TOPIC και δεν το ειδα καπου? Γιατι αν ειπε κατι καποιος για Χρηστο, Μαριο, Πανο και Αντωνη θα τα ακουσουν και απο μενα...
Reply
Old Nov 3, 2008 | 10:05 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Και επιεδη ειπωθηκε απο καποιον οτι μερικοι κανουν οτι γουσταρουν και σκεφτονται πρωτα τον εαυτο τους και μετα την παρεα θα του απαντησω οτι το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ισχυει και γι αυτους που πανε με το πασο τους, κανουν αυτο που γουσταρουν, χανονται απο την παρεα, αναγκαζουν καποιους να τους περιμενουν, χαλανε το προγραμμα της εκδρομης, αγχωνουν τους οργανωτες, δημιουργουν γκρινιες, τρωνε μονοι τους σε αλλες ταβερνες κλπ κλπ κλπ
Και μαλλον η δευτερη περιπτωση επιφερει μεγαλυτερο προβλημα.
Τωρα για το ποιον γινονται τα ποσταρισματα και τα αρνητικα σχολια ας το αφησουμε καλυτερα......
Reply
Old Nov 3, 2008 | 11:29 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Τη μια μας φταιει οτι καποιοι ετρεχαν, την αλλη μας φταιει οτι καποιοι πηγαν να στριψουν, την αλλη μας φταιει οτι δεν μας περιμεναν στο σταυροδρομι, την αλλη μας φταιει που τα παιδια ηθελαν να φυγουν και δεν περιμεναν να δουμε κι εμεις τη λιμνη, παντα καποιος μας φταιει.
Εκεινος που δε φταιει ποτε ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος. ΠΟΤΕ ομως.
Παντα φταινε οι αλλοι.
Εγω αν ημουν στη θεση του Μαριου και του Χρηστου και μαζι με ολα οσα εχουν ακουσει, διαβαζα τα ποστ μερικων για την εκδρομη θα τα ειχα παρατησει την ιδια στιγμη και το λεω πολυ σοβαρα αυτο. Θελουμε να πηγαινουμε και συχνοτερα εκδρομη μετα τρομαρα μας.
Που για μενα δεν επρεπε να γραφτει το παραμικρο σχολιο, ειρωνικο και μη. Τσαντιστηκα εγω που τα διαβασα, ποσο μαλλον αυτοι που ετρεξαν για να γινει ολο αυτο και τ ακουσαν κι απο πανω οτι επασχε η εκδρομη απο οργανωση.
Για να μη μιλησω για το θεμα των χρηματων στις ταβερνες καθε φορα... Αλλο μεγαλο θεμα και αυτο αλλα ας το αφησουμε καλυτερα.
Απο μενα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε Μαριο, Χρηστο και Πανο. Τιποτε αλλο. Και μακαρι να εισαστε παντα εσεις αυτοι που ασχολειστε και χανετε μερος του πολυτιμου χρονου σας για το πως θα περασουμε καλα ολοι οι υπολοιποι. Εγω στη θεση σας δεν θα τα καταφερνα τοσο καλα.
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 11:34 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Βλέπω αρκετό κόσμο απο το απόγευμα και μετά χαίρομαι αλλα επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω τίποτα γιατι είναι η ώρα δύσκολη και αύριο μέρα ειναι.....
Reply
Old Nov 3, 2008 | 11:45 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by Amaretos,Nov 3 2008, 12:34 PM
Βλέπω αρκετό κόσμο απο το απόγευμα και μετά χαίρομαι αλλα επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω τίποτα γιατι είναι η ώρα δύσκολη και αύριο μέρα ειναι.....
Δε μιλαω Amareto για σενα γιατι και τα ειπαμε στο τηλ. και ξερω πως σκεφτεσαι και κυριως διαβασα προσεχτικα το post σου.
Ομως δεν μπορω να καταλαβω πως παιδια οπως ο Σπυρακος (Drifteropoulos) ενω εκανε την ιδια ακριβως διαδρομη δε δυσανασχετησε καθολου και ηρθε και στην ταβερνα μετα.
Τελοσπαντων, εγω ειπα την αποψη μου γενικοτερα για να καταλαβαινουμε καποια στιγμη οτι μερικες φορες ειμαστε παραλογοι.
Αυτα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:08 AM.