Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Thread Tools

Old Nov 3, 2008 | 09:22 PM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Πολύ ωραία εκδρομή με ΑΦΘΟΝΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ. Αντιλαλούσαν τα VTEC στα βουνά και στα λαγκάδια!!!!!!!!!!!!

Να ευχαριστήσουμε τους δύο CO και φυσικά τον RELIGION για την οργάνωση της εκδρομής (..και την υπομονή τους). Η Ορ. Κορινθία ήταν αποκαλυπτική!

Όταν υπάρχει καλή παρέα η γκρίνια είναι περιττή. Ποτέ δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια.
Άντε και στην Ιταλία!!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 09:34 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by MANOS,Nov 3 2008, 08:26 AM
Να πω κ εγω λιγο τη γνωμη μου και σ οποιον αρεσει.....
Υπεροχη η εκδρομη. Μπραβο στους διοργανωτες και λοιπους για ολα.
Ευχαριστω και τα παιδια που με περιμεναν και κυριως τον Fun που αν δεν επεμενε να ξεκινησω δε θα ερχομουν ποτε και που παντα ξερει να σταθει στο υψος των περιστασεων.
Οι εκδρομες γινονται για να περναμε καλα και να ευχαριστιομαστε τα αυτοκινητα μας. Το εχω ξαναπει και στο παρελθον και θα το πω και τωρα. Ο Fun και ο Marios και καθε Fun δεν ειναι ουτε ο μπαμπας μας, ουτε η μαμα μας, ουτε η γκομενα μας. Ειναι community οrganizers ενος φορουμ και μονο αυτο και οτι κανουν το κανουν ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ και χωρις να πληρωνονται. Και αυτοι ειχαν τις κοπελες τους μαζι και αυτοι ηρθαν για να περασουν καλα και αυτοι ηρθαν για να απολαυσουν την ολη εκδρομη. Δεν ειμαστε ουτε σχολειο, ουτε παιδικος σταθμος και δεν ειναι υποχρεωμενοι απο κανεναν και για κανενα λογο να κανουν τα χατιρια ΚΑΝΕΝΟΣ ακομα και εμενα και του καθενος.
Οποτε κατι που ακουσα οτι θα επρεπε να περιμενουν στα σταυροδρομια και τετοια ειναι ακυρα. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ γιατι κι αυτος εκδρομη παει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ απο κανεναν να το κανει γιατι ηδη οσα κανει ειναι πολλα χωρις κανενα ανταλλαγμα.
Παρατηρειται λοιπον το φαινομενο σε καθε εκδρομη καποιοι να πηγαινουν με το πασο τους και να μενουν μονιμα πισω. Μονιμα ομως.
Αν λοιπον φιλαρακο μου θες να απολαυσεις τη διαδρομη και να αποκοπεις απο την ολη παρεα και απο καθε ομαδα - γιατι δεν ηταν μονο αυτοι που πηγαιναν γρηγορα, υπηρχαν και παιδια που δεν ετρεχαν και απλα οδηγουσαν - ΦΡΟΝΤΙΣΕ να ξερεις τη διαδρομη και να μην εχεις αναγκη κανεναν. Οχι πας με το πασο σου ή εχεις τους λογους σου και πας αργα και μετα απαιτεις ο αλλος να καθεται να σε παριμενει στις διασταυρωσεις. Γιατι δηλαδη θα πρεπει ο Fun να περιμενει? Δεν το καταλαβα? Πας αργα? Εχεις και την ευθυνη αν αποκοπεις απο την ομαδα και φροντισε να ξερεις τον προοροσμο για να ερθεις. Ετσι ειναι, αλλο αν δεν μας αρεσει. Κι εγω εκνευρισμο θα ειχα αν το παθαινα αλλα δε θα ζητουσα ευθυνες απο κανεναν. Ας φροντιζα να ειμαι κοντα σε μια ομαδα παει σιγα και ξερει τη διαδρομη. Αλλωστε 28 αυτοκινητα δεν ειναι δυνατον να πανε ΠΟΤΕ μαζι σε επαρχιακο δρομο.
Και την προηγουμενη φορα στο Πορτο Χελι καποιοι απο εμας τρεχαμε και αν δεν επαιρνε τηλ ο Local να μας το πει θα φταναμε Μονεμβασια. Ο Local εφταιγε δλδ που τρεχαμε σαν τρελοι εμεις χωρις να ξερουμε το δρομο? Η θα πρεπει να μας μαλωσει?
Οποτε καλο ειναι αλλη φορα οσοι αισθανονται οτι δεν μπορουν να ακολουθησουν να το λενε εξ αρχης και να φροντιζουν να ειναι μαζι με καποιον που ξερει τη διαδρομη και δεν τους φταιει κανεναν να κανει τον τροχονομο.
Και για να μη λενε μερικοι π@π@ριες θα πω οτι οταν ειπα στο Fun να με περιμενουν να ερθω μου απαντησε:
ΕΓΩ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ. Και καλα μου ειπε. Ετσι ειναι. Ουτε μπορουσε να κρατησει εκατο ωρες τα παιδια στη λιμνη επειδη χαθηκαν καποιοι. Και ξαναλεω. Κι εγω θα νευριαζα αλλα δε θα μου εφταιγε κανεις παρα μονο ο εαυτος μου που δεν ειχα το νου μου ή να ξερω τη διαδρομη και να μην εχω κανεναν αναγκη ή να φροντισω να ειμαι κοντα με τους περισσοτερους. Και μη μου πει κανεις οτι ολοι ετρεχαν. Υπηρχαν και παιδια που ξερω που πηγαιναν πολυ συντηρητικα. Αυτοι γιατι δε χαθηκαν δλδ?
Τελοσπαντων. Απλα για την ιστορια αυτα και ειναι η δικη μου γνωμη αυτη.
Καλημερα

Λοιπον θα τα πιασω ενα ενα τα ποστ για να βγαζω κ εγω ακρη.

Το οτι αργησες ειναι καθαρα δικο σου θεμα κ καλα σου ειπε ο fun. Πολλα παιδια κ καλα κανουν οπως λες θελουν να τρεξουν υπαρχουν αλλοι που δε θελουν, ανακοινωθηκε πως οποιος χαθει , δε προλαβει κλπ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΚΟΥΡΑ ΦΕΝΕΟΣ. Νομιζω ηταν η καλυτερη λυση αυτη. Με τη διαφορα που εμεις οι ΛΟΙΠΟΙ πηγαμε εκει που ειπαν οταν φυγαμε απο την Κρεαταγορα. Δε πηγαμε σε αλλο χωριο !!! Να γινει κατανοητο πως ΔΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.

Reply
Old Nov 4, 2008 | 12:15 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Δεν πειράζει ρε παιδιά,πήρε και γονίδια off-road το αμάξι.
Reply
Old Nov 4, 2008 | 12:19 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Stradale,Nov 4 2008, 11:15 AM
Εμενα ειχε...
Reply
Old Nov 4, 2008 | 12:28 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by Heli2000,Nov 3 2008, 10:22 PM
Πολύ ωραία εκδρομή με ΑΦΘΟΝΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ. Αντιλαλούσαν τα VTEC στα βουνά και στα λαγκάδια!!!!!!!!!!!!

Να ευχαριστήσουμε τους δύο CO και φυσικά τον RELIGION για την οργάνωση της εκδρομής (..και την υπομονή τους). Η Ορ. Κορινθία ήταν αποκαλυπτική!

Όταν υπάρχει καλή παρέα η γκρίνια είναι περιττή. Ποτέ δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια.
Άντε και στην Ιταλία!!

Reply
Old Nov 4, 2008 | 01:44 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Reply
Old Nov 4, 2008 | 01:44 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Originally Posted by Stradale,Nov 4 2008, 01:15 AM
Γιατί το λές αυτό;
Δεν έχεις δίκιο...
Reply
Old Nov 4, 2008 | 01:53 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Τα Photoshop του Σπύρου τα σπάνε!!!!
Reply
Old Nov 4, 2008 | 01:57 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Σπύρο ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ !!!!!!!
Reply
Old Nov 4, 2008 | 02:22 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by Drifteropoulos,Nov 4 2008, 02:44 AM
Γιατί το λές αυτό;
Δεν έχεις δίκιο...
Νομίζω ότι γεννήθηκα καουμπόι.

Α ρε Brokeback mountain που μου χρειάζεται

Αλλά πως; Στους δύο τρίτος δε χωρεί.

Ή μήπως...;

Ρε μπας ...;

Σπυρό, να σου πω....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:23 AM.