ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ - Συνάντηση
Για να μην είναι διασκορπισμένα τα posts σε διάφορα topics, παρακαλείστε να γράψετε και να συζητηθούν εδώ, ενδεχόμενες προτάσεις, που έχουν να κάνουν με το καρτόδρομο και τη συνάντηση μελών του φόρουμ, εκει..
Ξεκινώ λέγοντας, ότι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να μπούμε, λόγω των καρτ.
Έπειτα δεν είναι τόσο δεσμευτικό, αλλά τη δευτέρα έχουμε τη συνάντηση και όσοι θέλουν να παρευρεθούν, θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τις 8.30 από Αφίδνες.
Επομένως, ας προταθούν μέρες, αλλά παρακαλώ, οι προτάσεις να γίνουν από άτομα που θα παρευρεθούν σίγουρα, προκειμένου να προκύψει μία μέρα που να βολεύει, αν όχι όλους, τους περισσότερους, τουλάχιστον.
Θα φτιάξω μία λίστα, ώστε να προκύψουν οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τους περισσότερους.
Μπορούν οι :
1* Package -------------απο 17/11 και μετά
2* notoriouss2k --------απο 17/11 και μετά
3* ManosS2k
4* Nordvinden
5* leftis -----------------------------------------Δευτέρα-Τετάρτη
6* ismenemx5
7* LOCAL S ------------------------------------Τετάρτη
8* S2johnyK -----------------------------------Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη
9* chrisB-S2000 -------------------------------Δευτέρα-Τετάρτη
10* Nabu ---------------------------------------Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη
Ξεκινώ λέγοντας, ότι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να μπούμε, λόγω των καρτ.
Έπειτα δεν είναι τόσο δεσμευτικό, αλλά τη δευτέρα έχουμε τη συνάντηση και όσοι θέλουν να παρευρεθούν, θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τις 8.30 από Αφίδνες.
Επομένως, ας προταθούν μέρες, αλλά παρακαλώ, οι προτάσεις να γίνουν από άτομα που θα παρευρεθούν σίγουρα, προκειμένου να προκύψει μία μέρα που να βολεύει, αν όχι όλους, τους περισσότερους, τουλάχιστον.

Θα φτιάξω μία λίστα, ώστε να προκύψουν οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τους περισσότερους.
Μπορούν οι :
1* Package -------------απο 17/11 και μετά
2* notoriouss2k --------απο 17/11 και μετά
3* ManosS2k
4* Nordvinden
5* leftis -----------------------------------------Δευτέρα-Τετάρτη
6* ismenemx5
7* LOCAL S ------------------------------------Τετάρτη
8* S2johnyK -----------------------------------Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη
9* chrisB-S2000 -------------------------------Δευτέρα-Τετάρτη
10* Nabu ---------------------------------------Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη
Trending Topics
Να πω κάτι?
Κάτι πήρε τ αυτί μου για μια πίστα εγκαταλειμμένη κάπου στην Βάρης-Κορωπίου κοντά στο ύψος για Βάρκιζα. Μου είπαν ότι έχει καταπληκτική άσφαλτο και πάει κόσμος και τρέχει, for free φυσικά. Είναι περίπου σαν το Καρτοδρόμιο. Εχει ακούσει κανένας άλλος κάτι σχετικό?
Κάτι πήρε τ αυτί μου για μια πίστα εγκαταλειμμένη κάπου στην Βάρης-Κορωπίου κοντά στο ύψος για Βάρκιζα. Μου είπαν ότι έχει καταπληκτική άσφαλτο και πάει κόσμος και τρέχει, for free φυσικά. Είναι περίπου σαν το Καρτοδρόμιο. Εχει ακούσει κανένας άλλος κάτι σχετικό?