Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ - Συνάντηση

Thread Tools

Old Nov 8, 2008 | 10:58 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ειχε μια παλια πιστα καρτ εκει, δε ξερω αν λες την ιδια Ισμηνη.
Old Nov 8, 2008 | 11:34 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ναι αυτή λέω. Μου έχουν πει ότι είναι τύπου καρτοδρόμιο και είναι και σε άριστη κατάσταση.
Εκτός του ότι είναι τσάμπα, έχει το θετικό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το θόρυβο και κανείς δεν θα μας πει τίποτα.
Αρνητικό ότι δεν υπάρχει support στις εγκαταστάσεις αυτές, κάτι που επηρεάζει πιο πολύ αυτούς που δεν έχουν κράνος και περιμένουν να πάρουν απ την πίστα, αλλά αυτό νομίζω πως λύνεται σχετικά εύκολα...
Μήπως να κάναμε μια δοκιμή?
Old Nov 8, 2008 | 11:56 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Tι χρονοι,θορυβος,γραμμες και μ@λ@κιες... Το θεμα ειναι να το στριψουμε λιγο! Αλλιως δεν εχει νοημα. Εμενα απο το θορυβο θα με πεταξουν εξω τοτε,οπως και τους περισσοτερους τοτε...

Εχω δει αυτη την πιστα στη Β-Κορωπιου απο το αεροπλανο,αρκετες φορες και δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειναι... Για εκει, μπορω σχεδον καθε μερα boya μου
Old Nov 9, 2008 | 03:48 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ειχα παει πριν απο ποοοολλα χρονια για καρτ εκει,δυσκολο να στριψει αμαξι εκει νομιζω...
Old Nov 10, 2008 | 08:27 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ανάλογα τις ώρες που θα κανονιστούν θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω.
Έχω πάει και εγώ 3 φορές από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα και επιβεβαιώνω τα όσα λέει ο Nord επαυξάνοντας μάλιστα(μερικές φορές γίνονται μαλάκες...μόνο ΚΕΚ δεν μου ζήτησαν τελευταία φορά ). Για μέρες θα πω μάλλον Τρίτη έως Πέμπτη με λίγο καλύτερα την Τετάρτη.
Old Nov 10, 2008 | 09:16 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Mέχρι τώρα η Τετάρτη, φαίνεται να είναι η μέρα που βολεύει τους περισσότερους..

Ας δούμε αν υπάρχουν κι άλλα άτομα αυτή την εβδομάδα και από την επόμενη, ξεκινάμε κανονικά, αν συμφωνούν όλοι.

Γενικά, δε δεσμεύεστε για κάτι. Πληρώνετε κατ'ευθείαν στην πίστα και η όλη συνάντηση δεν είναι επίσημη. Απλά όλο αυτό γίνεται για να πάμε όσο το δυνατόν, σαν παρέα, για να συζητήσουμε και να υπάρχει κι ένα καλό κλίμα..
Old Nov 10, 2008 | 09:26 AM
package's Avatar
Registered User

Σωστός. Αν και θα ήθελα να μπορώ να το πλαγιάσω λίγο και να μην μείνω στο να προσπαθήσω να κάνω χρόνο. Όχι οτι είμαι η οδηγάρα, αλλά θα ήθελα να δω πως συμπεριφέρεται το αμάξι στο φυσικό του χώρο σε όλες τις συνθήκες.
Old Nov 10, 2008 | 01:10 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι τα λάστιχα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θεού θέλωντος και δουλειάς επιτρέπωντος θα είμαι εκεί για να δω και λογικά θα κ@βλώσω και εγώ σαν μικρό παιδί και ξαφνικά τα λάστιχα δεν θα με απασχολούν τόσο πολύ. Ειδικά για μια μικρή πίστα σαν το Καρτοδρόμιο.

Τετάρτες πάω συνήθως για μπύρες με κάτι φίλους οπότε Τρίτη η Πέμπτη η ακόμα και την Δευτέρα που δεν έχουμε συνάντηση εγώ μέσα είμαι.

Δευτέρα--->Τριτη--->Πέμπτη

Μπράβο για την κίνηση Ηλία
Old Nov 10, 2008 | 10:07 PM
chrisB-S2000's Avatar
Registered User

From: VOLOS

Δευτερα και τεταρτη θα μπορεσω ισως να παραβρεθω και εγω..δεν ξερω εαν θα μπω μεσα,μιας και δεν μπορω να ερθω απο βολο με μια τετραδα τελειωμενα λαστιχα,και να γυρισω..αλλα να παρεβρεθω να γνωρισω απο κοντα τα παιδια και να χαζεψω τους αλλους ειναι πιο ευκολο.
Old Nov 10, 2008 | 11:23 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Σε περιμενουμε Chris

All times are GMT -8. The time now is 06:51 AM.